Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΥΠΕΞ πΓΔΜ: Η Ρωσία θέλει να υπονομεύσει την αλλαγή του Συντάγματος


Με μια σκληρή ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων απέρριψε κατηγορηματικά τις ρωσικές κατηγορίες για χειραγώγηση της ψηφοφορίας στη Βουλή, κατηγορώντας τη Μόσχα ότι προσπαθεί να υπονομεύσει τη διαδικασία.

«Οι ρωσικοί ισχυρισμοί είναι παντελώς αβάσιμοι και αναληθείς και έχουν ως ξεκάθαρο στόχο να υπονομεύσουν την ιστορικής σημασίας για τη “Μακεδονία” πολιτική διαδικασία» τονίζει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της πΓΔΜ, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΜΙΑ.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι η «Μακεδονία» παραμένει προσηλωμένη στην ευρωατλαντική ενσωμάτωσή της, ενώ παράλληλα θέλει να ενισχύσει τις σχέσεις της με τη Ρωσία, στη βάση της παραδοσιακής φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στις ΗΠΑ σχετικά με την έκβαση της ψηφοφορίας στη βουλή της πΓΔΜ για τη συνταγματική αναθεώρηση, καταγγέλλοντας ότι παραβιάστηκαν όλοι οι κανόνες «τόσο από νομικής όσο και από ηθικής άποψης», σε μια διαδικασία η οποία οργανώθηκε και χειραγωγήθηκε από την Ουάσιγκτον.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]