Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο τουρκικό ΥΠΕΞ κλήθηκε ο Έλληνας πρέσβης στην Αγκυρα


Αρνητική κλιμάκωση των ελληνοτουρκικών μετά την "έμπνευση" Κοτζιά
Δεν θα επιτρέψουμε επέκταση 
των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ.

Tον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα κάλεσε την Τρίτη (λίγο μετά τις 11.30 το πρωί) στο υπουργείο Εξωτερικών ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu ενώ με σημερινές του δηλώσεις επανέλαβε ότι η Άγκυρα δεν θα επιτρέψει την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.
«Η Ελλάδα πολλές φορές κάνει παρόμοιες δηλώσεις για τα 12 μίλια. Γι' αυτούς προηγείται ο λαϊκισμός των δεδομένων. Εμείς θέλουμε να επιλυθούν όλα τα θέματα στο Αιγαίο με ειρηνικό τρόπο. Όποτε οι Έλληνες προχωρούν σε προκλητικές δηλώσεις εμείς δίνουμε τις κατάλληλες απαντήσεις. Οι Έλληνες ξέρουν καλά ότι δεν θα επιτρέψουμε επέκταση στα 12 μίλια» 
ξεκαθάρισε ο Μ. Τσαβούσογλου σε σημερινή του συνέντευξη στο πρακτορείο Anadolu.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]