Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σγουρίδης: Ο Καμμένος άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν


«Ο Πρόεδρος στην ομιλία του άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν και κάλεσε όσους από υπερβολική ευαισθησία αμφισβήτησαν την καθαρότητα της στάσεως μας, που δεν είναι υποκριτική αλλά ειλικρινής, αν επανέλθουν». Αυτό δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, στον απόηχο των χθεσινών δηλώσεων του Πάνου Καμμένου.

«Οι δεύτεροι είναι αυτοί οι οποίοι θεώρησαν ότι οι ΑΝΕΛ έπρεπε να ρίξουν την κυβέρνηση» πρόσθεσε ο κ. Σγουρίδης μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Θα φτάσουμε στον Μάρτιο και εάν δεν έρθει και η συμφωνία, όπου και να έρθει η συμφωνία εμείς θα αποχωρήσουμε, αλλά από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εμείς δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση, εμείς υλοποιούμε τη θέση μας. Δεν θα ψηφίσουμε καμία πρόταση μομφής της ΝΔ και θα υπερψηφίσουμε την οποιαδήποτε πρόταση εμπιστοσύνης ζητήσει ο Πρωθυπουργός, όπως θα ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό», σημείωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δηλαδη ,για να καταλαβουμε:

    Ανοιγετε την πορτα για να φυγουν οσοι διαφωνουν, και ταυτοχρονως για να ερθουν αυτοι που

    πρωτυτερα εφυγαν επειδη και αυτοι διαφωνουσαν;

    Οι "πρωην διαφωνουντες", υποτιθεται οτι πλεον δεν διαφωνουν;

    Θελετε να επανελθουν οι "πρωην διαφωνουντες" ωστε να αποχωρησουν απο την βουλη οταν θα ερθει η

    προδοτικη συμφωνια προς ψηφιση,που ουτως ή αλλως θα υπερψηφιστει;(!!)

    Και ταυτοχρονως θελετε οι " πρωην διαφωνουντες" να στηριξουν τον προϋπολογισμο;

    Πιο "ειλικρινεις" και "μακεδονομαχοι" πεθαινετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς θα αποχωρίσετε αλλά δεν ρίχνετε την κυβέρνηση! περίεργη λογική.
    Δεν θα ψηφίσετε την συμφωνία που όμως θα ψηφιστεί!
    Δεν θα ψηφίσετε πρόταση μομφής της ΝΔ!
    Μάλιστα, εμείς να δείς τι θα ψηφίσουμε στις εκλογές.

    Αν η ΝΔ δεν αποχωρίσει με όλη την κοινοβουλευτική της ομάδα και τους αναπληρωματικούς μόλις έλθει η προδοτική συμφωνία στην βουλή, να ξέρει ότι την αυτοδυναμία θα την δεί με το κιάλι! Μέχρι εδώ Κυριάκο, τέρμα τα μισόλογα, αν υποκύψεις στους Αμερικανογερμανούς να πάνε αυτοί να σε ψηφίσουν, τους Έλληνες να τους ξεχάσεις. Ότι η αριστερή λέρα θα πάει στον αγύριστο το ξέρει και για αυτό καθυστερεί (προνόμια-παχύς μισθός, που θα τα ξαναβρούν οι νηστικοί;) το ίδιο και ο συγκυβερνήτης, μετά είναι η σειρά σου. Με τα εθνικά θέματα είμαστε κάθετοι, δεν είναι μνημόνια και οικονομικά μέτρα. Είναι η Ελλάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]