Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήλθε, είδε (του τα είπε) και απήλθε


Η επίσκεψη σίφουνας της γερμανίδας Καγκελαρίου, Άγκελας Μέρκελ, σημαδεύτηκε από την ξέφρενη πορεία ενός γυμνού διαδηλωτή. Κατά τα λοιπά, όλα ήταν ίδια, στην αποικία «Τρελάς», αφού η διαδήλωση διανθίστηκε και πάλι από το γνωστό παρακράτος των κουκουλοφόρων, οι οποίο απέδειξαν πως στην Ελλάδα μπορεί το κράτος να είναι αντιπαραγωγικό, αλλά το παρακράτος αποδίδει τα μέγιστα, δεδομένου πως 150 άνθρωποι μπορούν να διαλύουν πορείες δεκάδων χιλιάδων, μπορούν να εργάζονται κάτω από σκληρότατες συνθήκες (καπνογόνα, χημικά, πέτρες).

Η κυρία Μέρκελ, λοιπόν, ήρθε πατώντας πάνω σε κόκκινο χαλί (οποιοσδήποτε συνειρμός για το κόκκινο στο έδαφος που πατάει η κυρία αυτή είναι ελεύθερη…), στη συνέχεια πάτησε πάνω σε όλους τους Έλληνες συζητώντας με τον φερόμενο ως πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (τα αποτελέσματα της συζήτησης αυτής θα τα μάθουμε προς το τέλος αυτού του μήνα ή μετά τις… αμερικανικές εκλογές), και αφού έκλεισε και μερικές συμφωνίες γερμανών επιχειρηματιών στην Ελλάδα (βλ. ΕΟΖ), επέστρεψε στην Γερμανία, γνωρίζοντας πως οι ανθυποκομισάριοί της (βλ. την τριανδρία των συγκυβερνώντων) θα πράξουν το χρέος τους απέναντί της και όχι προς τους Έλληνες.

Βέβαια, η επίσκεψη αυτή διανθίστηκε με πολλές σκέψεις των ιθαγενών κατοίκων για την επόμενη ημέρα, όσον αφορά την επίσκεψη για συζητήσεις εφ’ όλης της ύλης στα Ελληνοτουρκικά θέματα μεταξύ Αχμέτ Νταβούτογλου και Δημήτρη Αβραμόπουλου. Δεν ήταν λίγοι οι Έλληνες που συνέδεσαν την επίσκεψη Μέρκελ και με την επίσκεψη του Νταβούτογλου, αφού είναι ιστορικοί οι δεσμοί Γερμανίας – Τουρκίας, κυρίως όταν οι δεσμοί αυτοί έχουν απέναντί τους την Ελλάδα.

Τι μάθαμε, λοιπόν, στο τέλος αυτής της τόσο αναμενόμενης ημέρας; Μάθαμε ότι ο γιός του Σόμπολου (ναι, του προέδρου της ΕΣΗΕΑ) έγινε ειδικός σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης. Επιβεβαιώσαμε ότι το παρακράτος είναι άρρηκτα δεμένο με το κράτος της διαφθοράς και των συμφερόντων που λυμαίνεται επί δεκαετίες αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα και που έχει καταστεί ανοιχτό εργαστήριο μαζικών κοινωνικών πειραμάτων και –φυσικά- τόπος που ζει τον μύθο του ο κάθε τυχάρπαστος, λαμόγιο ή τραπεζικός του πλανήτη. Και τέλος, μάθαμε πως η ό,ποια λύση θα δοθεί "πακέτο" (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...)

Η μέρα έφυγε, το σκοτάδι επανέρχεται και η μοίρα μας αναμένεται δυσκολότερη, αφού σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε καναπέ να καθόμαστε, ούτε πετρέλαιο να ζεσταινόμαστε, ενώ αναμένεται να μας φορολογήσουν επειδή γεννηθήκαμε στην Ελλάδα και επιμένουμε να κατοικούμε σε αυτήν… Όσο και όλους εκείνους που πιστεύουν πως έχουν την επιλογή να κάθονται πιστεύοντας πως θα βρεθεί κάποιος να τους σώσει, τους πληροφορούμε πως στο τρένο της καταστροφής βρισκόμαστε όλοι μαζί, ενώ οι διασώστες φροντίζουν για την προσωπική τους διάσωση και κανενός άλλου...


ΥΓ: Ο γυμνός διαδηλωτής ήταν το καλύτερο μήνυμα προς την Μέρκελ και τα εν Ελλάδι δουλικά της. Μας έχουν ξεγυμνώσει και έτσι πλέον εμείς δεν έχουμε πλέον να χάσουμε τίποτε…Αυτοί όμως, έχουν να χάσουν πολλά…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν το σκέφτηκε κανένας να καλέσει τον Μητσοτάκη να την συνοδεύσει στο αεροδρόμιο και να της ευχηθεί "Καλό ταξίδι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]