Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το παρακράτος έπιασε δουλειά… (video)


Πετροπόλεμος έξω από την Μεγάλη Βρετανία. Ένας διαδηλωτής κάτω αιμόφυρτος από ...πέτρα.
Αποχωρεί το ΠΑΜΕ από την Ερμού, μετά από επεισόδια που έγιναν εκεί.
Τα επεισόδια δείχνουν να διογκώνονται... 
Το γνωστό παρακράτος των κουκουλοφόρων έπιασε δουλειά και άρχισε τη γνωστή «χορογραφία» με την Αστυνομία, η οποία πετάει δακρυγόνα για να επιβάλει την τάξη.

Στο ίδιο έργο θεατές, λοιπόν, όπως όλοι περιμέναμε να συμβεί, αφού είναι το γνωστό μοτίβο που επαναλαμβάνεται όποτε γίνεται μία μεγάλη συγκέντρωση. 
Ελπίζουμε πως αποτελεί σύμπτωση το ότι γεγονότα αυτού του είδους και της έντασης συμβαίνουν μόνο όταν διαδηλώνουν ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ…Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]