Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλοι στον Λευκό Πύργο, να σηκωθούμε στα πόδια μας!


 ΚΑΛΕΣΜΑ

Οσοι από εσάς έχετε βαρεθεί να κοιτάτε αποσβολωμένοι τις εξελίξεις και πιστεύετε ότι οφείλετε να κάνετε κάτι, αύριο να είστε όλοι στο Λευκό Πύργο στις 5 το απόγευμα. Τα κινήματα της Θεσσαλονίκης (Αρδην, Σπίθα, Αγανακτισμένοι, μοτοσυκλετιστές εν δράσει, Δημοκρατικός Ομιλος Θεσσαλονίκης, ανεξάρτητοι) θα είναι εκεί.Αύριο δε θα ανατρέψουμε τη χούντα που μας ποδοπατάει.
Αύριο θα κάνουμε απλώς το πρώτο βήμα.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. 

ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Τα Κινήματα Πολιτών Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνονται στον Λευκό Πύργο την Τρίτη 9/10 στις 17:00 και διαδηλώνουν ενάντια στην επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα, προς το Γερμανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Ξεσηκωνόμαστε ενάντια σε αυτό που θεωρούμε αυτονόητο, και που οι εθελόδουλοι άρχοντες μας δεν τολμούν να πουν μπροστά στο πραγματικό αφεντικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Ότι η πολιτική που επιβάλουν οδηγεί στο κρεματόριο πρώτα και πάνω απ’ όλα την Ελλάδα, κι ύστερα ολόκληρο τον ευρωπαϊκό Νότο.

Διαδηλώνουμε για να διατρανώσουμε αυτήν την μεγάλη αλήθεια που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας και αγωνίζονται όλοι να την αποκρύψουν: Ο τρόπος με τον οποίον πολιτεύεται η Γερμανία, ως η πρωτοστάτιδα της Ε.Ε., απειλεί να βυθίσει όλη την Ευρώπη στο χάος, στην εξαθλίωση, τις ανελέητες κοινωνικές συγκρούσεις.

Απέναντι σε αυτήν την πραγματικότητα, ο πρωθυπουργός σκύβει το κεφάλι και παραδέχεται ότι …ο γάιδαρος πετάει. Ετοιμάζεται μάλιστα να υποδεχθεί την Καγκελάριο, που έρχεται με πακέτο νέων ληστρικών επενδύσεων, που θα συνεχίσει την ευγενή παράδοση καταλήστευσης του δημόσιου πλούτου, που δημιούργησε οι Ζήμενς και οι διάφοροι Χριστοφοράκοι.

Κι όμως, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα πρέπει να ορθώσει το ανάστημά της, και να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στις πολιτικές του κρεματορίου που επιβάλλονται. Θα πρέπει, επίσης, να ξαναβρεί την χαμένη αξιοπρέπειά της, και να απαιτήσει αυτά που τις χρωστάνε οι Γερμανοί για την βάρβαρη κατοχή του 1941-1944. Και να ανοίξει το μεγάλο πολιτικό ζήτημα της συστηματικής διαπλοκής των μεγάλων γερμανικών επιχειρήσεων, με τις ελληνικές ηγεσίες, που έχουν αφαιμάξει το ελληνικό δημόσιο.

Είναι η αρχή, για τον μεγάλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, που θα ξαναστήσει τον τόπο μας στα πόδια του. Κι επειδή αυτή τη στιγμή, οι άρχουσες τάξεις είναι παντελώς ανίκανες, σάπιες και δειλές έστω και να φανταστούν έναν τέτοιον αγώνα θα πρέπει να αναλάβει ο ίδιος ο λαός.

Με τον τρόπο που ξεσηκώθηκε στις πλατείες πριν από ένα χρόνο και γκρέμισε ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό των τελευταίων 30 χρόνων. Αδέσμευτα, Δημοκρατικά, Ενωτικά, Πατριωτικά. Δίχως τους τεχνητούς διαχωρισμούς, με όπλο την κληρονομιά των μεγάλων ξεσηκωμών του λαού μας.
Ένα μεγάλο αδέσμευτο κίνημα μπορεί να ξεκινήσει από την Τρίτη.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΞ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]