Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η επίσκεψη της Α. Μέρκελ... από άλλη σκοπιά!


Δηλαδή, αντί όλοι αυτοί οι αριστερο-δεξιο-κεντρώοι σύντροφοι, οι κατευθυνόμενοι κονδυλοφόροι, οι ανούσιες κομματικές και συνδικαλιστικές πανίδες και ορισμένα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικού Εκμαυλισμού, να απαιτούν την καταδίκη, την διαπόμπευση και την αποπομπή των διεφθαρμένων, των φαύλων και άθλιων, που οδήγησαν τον τόπο στην σημερινή κατάντια, καταφέρονται κατά της επίσκεψης της Α. Μέρκελ, που ως πραγματική Ηγέτης, που αγαπάει και τιμάει τη χώρα της, (σε αντίθεση με κάτι δικούς μας) θέλει να εξασφαλίσει και να προασπίσει τα συμφέροντα του λαού και  του τόπου της.

Η κομματική και συνδικαλιστική πολύχρωμη λαίλαπα με τους συγκεντρωσιάρχες, αντί κάθε φορά να καλούν, διαμελίζοντας τον κόσμο, ο καθένας στην πλατεία της αρεσκείας του και να αυτοχειροκροτούνται για τις δήθεν ογκώδεις συγκεντρώσεις του «κοπαδιού» τους, οφείλουν να αφήσουν κατά μέρος τις αποτυχημένες πεπαλαιωμένες πρακτικές και να απαιτήσουν όχι «να πάει σπίτι της» η κάθε Μέρκελ, αλλά να επιδιώξουν να κάνουν σπίτι τους τις φυλακές όλοι εκείνοι, που στο όνομα της δημοκρατίας (ασυδοσίας), της ελευθερίας (αναρχίας), της (ανούσιας) κοινωνικής πολιτικής και του ξέφρενου ρουσφετιού, οδήγησαν την χώρα στο χείλος της αβύσσου και τον λαό της στην εξαθλίωση.


Κανείς από τους κομματικούς ή συνδικαλιστικούς ταγούς, δεν έχει δείξει, εμπράκτως μέχρι σήμερα, την οργή του για τον απαράδεκτα μεγάλο αριθμό βουλευτών, τους εξωπραγματικούς μισθούς τους, καθώς και των υπουργών και των golden boys που τους συνοδεύουν ή τους πατρονάρουν.

Σύντροφοι εργατοπατέρες, επιδεικνύετε, για ακόμη μια φορά, ανικανότητα, αδυναμία, απερισκεψία, και πολιτικό αμοραλισμό εις βάρος του «κυρίαρχου κοπαδιού» σας. Αδυνατείτε να τα βάλετε με την "σάρκα από την σάρκα σας". Είστε αλαζόνες  κατευθυνόμενοι και άδικοι εις βάρος ενός ολόκληρου λαού. Μέχρι και με τον Κολοκοτρώνη θέλησε να προσομοιωθεί συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.... τραγωδία !!!

Δεν απαιτείτε γιατί δεν θέλετε να φυλακίσετε κανέναν "ληστή" από τις λίστες, γιατί οι περισσότεροι ανήκουν στους "αιμοδότες" των κομμάτων σας ή αποτελούν κρίκο της σάπιας αλυσίδας που σας ενώνει και σας κρατά ζωντανούς στο κυνήγι της εξουσίας και του βολέματος.

Δεν αντιλαμβάνεστε ότι η χώρα βιώνει επί των ημερών σας, γιατί εσείς οι ίδιοι συντηρείτε το σαθρό πολιτικό σύστημα, το τελευταίο σκαλοπάτι της ηθικής, οικονομικής και εν γένει πολιτικής κατάπτωσης.

Αρέσκεστε όμως και είναι ευκολότερο, αντί για το γαϊδούρι να κτυπάτε το σαμάρι, γιατί ανέκαθεν όταν σας έδειχναν το πρόβλημα εσείς κοιτούσατε το δάχτυλο.

Και αν αναρωτηθεί κάποιος γιατί τα καταφέρνουν περισσότερο και αποτελεσματικότερα στις κοινωνικές εκρήξεις οι Ισπανοί και οι Πορτογάλλοι, τώρα άπαντες γνωρίζουμε τις πταίει. 
ΣΣσσσσσσ μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες, λένε...

Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Έχετε όλοι σας ευθύνη για ότι παραπέρα συμβεί…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]