Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικό real estate με... ελληνικά νησιά

Τουρκικό real estate με... ελληνικά νησιά

Η τουρκική εφημερίδα Sabah σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι η Ελλάδα, υπό το βάρος της βαθιάς οικονομικής κρίσης, άρχισε να πουλά τα νησιά της, δίνοντας μάλιστα, λεπτομέρειες ακομα και για τις τιμές τους!

Το άρθρο έχει τίτλο «12 ελληνικά νησιά προς πώληση». Στο ρεπορτάζ, που δημοσιεύεται με φωτογραφία της Μυκόνου, επισημαίνεται ότι οι τιμές των νησιών κυμαίνονται από 1,5 εκατ. ευρώ μέχρι και 15 εκατ. ευρώ, με τους Τούρκους κτηματομεσίτες να τα χαρακτηρίζουν ως «κελεπούρια».


Η τουρκική εφημερίδα κάνει αναφορά και σε συγκεκριμένα νησιά, όπως η «μικρή Αμοργός», ο «Άγιος Αθανάσιος», ο «Άγιος Θωμάς», η «Ναυσικά», η «Καρδιότισσα», το «Τραγονήσι», ο «Άγιος Ιωάννης», ο «Βούβαλος» και τρία ανώνυμα νησιά στο Αιγαίο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Για εντυπωσιασμό δείχνουν Μύκονο και Σαντορίνη στις φωτογραφίες για να νομίζουν οι αναγνώστες τους ότι πουλάμε τα πιο τουριστικά νησιά των Κυκλάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]