Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος Παπανδρέου περνάει στην επίθεση και προτείνει…

  • «… αν θέλετε δίνω και το σπίτι στο Καστρί»!!!
Επικοινωνιακό τέχνασμα, απέλπιδα προσπάθεια αποποίησης των τεράστιων πολιτικών (και όχι μόνο) ευθυνών; Όπως και να έχει, η πρόταση του πρωθυπουργού να πουλήσει και το πατρικό του σπίτι, δεν βρήκε ευήκοα ώτα. Κι αυτό επειδή, πολύ απλά, δεν πείθει. Δεν πείθει κανέναν πλέον για όσα λέει ή όσα ανακοινώνει πως προτίθεται να κάνει…

«Δίνω και το σπίτι στο Καστρί», μας είπε ο κύριος Παπανδρέου. Αλλά δεν έπρεπε να μείνει εκεί. Έπρεπε να πει ότι δίνει και τον τραπεζικό του λογαριασμό, και τον μισθό του και την σύνταξή του και την ασφάλιση της υγείας του και το ποδήλατο και το κανό του… Έπρεπε να δώσει όλα όσα ζητάει από τους Έλληνες και όχι μόνο το «σπίτι» του! Αν θέλει να ελαφρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό ας απολύσει τους διάφοροτς didiδες και ας κυκλοφορεί χωρίς συνοδεία, και αυτός και οι υπουργοί, βουλευτές.

Έπρεπε να μας πει ότι δίνει και τη σύνταξη της αγαπημένης του μητέρας, ότι δίνει και τα χρήματα της ΜΚΟ της μητέρας του, ότι δίνει και τις εισπράξεις από τις κρατικές διαφημίσεις που μπήκαν στην ιστοσελίδα της ΜΚΟ της μητέρας του.

Ο Γιώργος ο Παπανδρέου έπρεπε να πει ότι δίνει και το σπίτι που πρόσφατα αγόρασε ο αδερφός του στην Εκάλη. Να επιστρέψει και κάποια 500 εκατομμύρια που ακούστηκαν για επιδότηση μιάς πράσινης εταιρείας των αδερφών του…

Μέσα από όλα αυτά όμως, το προτιμότερο θα ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου να επιστρέψει στους Έλληνες την χαμένη τους αξιοπρέπεια, που φρόντισε να την κηλιδώσει με τις δηλώσεις του σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Καλό θα ήταν ο «πατριώτης» πρωθυπουργός να επιστρέψει την χαμένη ασφάλεια των πολιτών, που βιάζονται ή δολοφονούνται σαν μυρμήγκια στις πόλεις και στα χωριά της Ελλάδας, ακόμη και στην πρωτεύουσα, στην Αθήνα…

Ο «υπεύθυνος» Γιώργος Παπανδρέου καλά θα έκανε να φρόντιζε να επιστρέψει η Ελληνικότητα στο Αιγαίο (γη, νερό και αέρα), καθώς και να αποδιώξει τον τουρκικό επεκτατισμό στην Θράκη, τις Σκοπιανές βλέψεις στην Μακεδονία και τις Αλβανικές διεκδικήσεις (μέσω τσάμηδων) στην Ήπειρο.

Ο σκεπτόμενος Παπανδρέου ίσως θα έπρεπε να φροντίσει για το αύριο της χώρας, ανοίγοντας και πάλι τα σχολειά που έκλεισε η –επιεικώς- αλόγιστη πολιτική του. Να χτίσει νοσοκομεία και όχι φυλακές, για να φιλοξενήσει τους Έλληνες που έχουν ανάγκη…

Δυστυχώς, είναι πλέον τόσα πολλά που πρέπει να δώσει – επιστρέψει ο Γιώργος Παπανδρέου στους Έλληνες… Η οποιαδήποτε επικοινωνιακή ή «συναισθηματική» δήλωσή του βρίσκει «τοίχο», ενώ είναι πολύ κοντά η στιγμή που ο ίδιος θα δει «πόρτα» και δυστυχώς γι αυτόν, αυτή η πόρτα δεν θα είναι της εξόδου από την εξουσία, αλλά η πόρτα της φυλακής όπου θα διάγει το υπόλοιπο μέρος του βαρυτίμου βίου του…

Κύριε Παπανδρέου, αν δεν επιστρέψετε όσα πήρατε από τους Έλληνες, κανείς δεν πρόκειται να πιστέψει ό,τι κι αν πείτε. Ακόμη και αν δηλώσετε πως έχετε σκοπό να αυτοκτονήσετε, κανείς δεν θα σας πιστέψει, αν δεν σας δει να το κάνετε στην πράξη.

Τα λόγια τελείωσαν, κύριε Παπανδρέου. Από δω και πέρα μετράνε μόνο οι πράξεις…

Αν δεν σας έγινε κατανοητό, πολύ σύντομα θα σας γίνει… αισθητό.

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Γιατι με τον ιδρωτα σου το εκανες ρε βλαμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για την ελλαδα ρε γαμωτο! αλλα εσεισ δεν τον πιστευεται ατημα παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμεις θελουμε να κρατησει το σπιτι του,απλα να του κανουμε αυτο που κανει στους ελληνες!
    να του κοψουμε κυριολεκτικα, τα χερια, και τα ποδια, και την ασφαλιση!
    και ας χαιρετε μεσα στο σπιτι του!!
    και την αλλη την ποντικομαμη,τον κροκο..το ιδιο
    και τους δημοσιογραφους την γλωσσα!!!καριοληδες τη γλωσσα..
    εμας μας πηραν και τα ποδια ,και τα χερια και τη γλωσσα και το σπιτι!
    αυτωνων τα κολοσπιτα ασ μεινουν σαν μαυσωλεια για παρτη τους..
    να βλεπουν οι επομενοι τι..κανουν τα κολοσπιτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ σύντομα θα σας γίνει… αισθητό.
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!! πολύ αισθητό ??
    Πέρα απο την πλάκα βάση νόμου ο άνθρωπος πρέπει να φάει ισόβια για σωρεία ποινικών αδικιμάτων και κακουργηματικών πράξεων ως και της εσχάτης προδοσίας. Μιλάμε για πολλές φορές ισόβια όχι 2 η 3. Θέλει ντουφεκισμό ο τύπος. Πρέπει να επανέλθει ο νόμος να τους καθαρίσουμε, και μετά να κρατήσουμε τον τουφεκισμό για τους παιδεραστές, ναρκέμπορους, δουλέμπορους, φονιάδες.
    Να δείς πως θα ξεβρωμίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με αναλύσεις που διάβασα στο διαδίκτυο, η πώληση της Ελλάδας μας του απέφερε 2.500.000.000 ευρώ. Τι σημασία έχει γι αυτόν ένα σπίτι όπου δεν θα ζήσει ποτέ ουτε αυτός, ούτε τα παιδιά αφού τον περιμένει το ελικόπτερο σε ρελαντί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τι θα τα κάνει τα δυόμιση εκατομμύρια, ας μας πει κάποιος. Τι μπορεί να κάνει κανείς με τόσα λεφτά; Κανείς δεν ζει για πάντα. Αλλά ο μωρός μωρός ζει και πεθαίνει. Ο κόσμος όλος βρίσκεται στα χέρια τέτοιων επικίνδυνων ηλίθιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ?!?!?!

    ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ CDS !!!! "ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΡΙΟ" !!!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΓΚΑ .... ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ "ΘΑ" !!!!

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ ΟΙ ΚΑΒΑΤΖΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ "LARGE" .... ΜΗ ΧΕΣΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]