Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικό φωτο-αναγνωριστικό Pantom πάνω από τον Έβρο!

  • Φωτογράφισε το αντιαρματικό τείχος που κατασκευάζει η Ελλάδα!!!
Με μία θεωρητικά ανώδυνη πτήση ενός φωτο-αναγνωριστικού αεροσκάφους RF-4E Phantom της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στον Έβρο, που πετούσε εντός του τουρκικού εναέριου χώρου, αλλά φωτογράφισε με τις πλευρικές του κάμερες τη δυτική πλευρά του ποταμού, απάντησε η Άγκυρα στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα η Ελληνική στρατιωτική ηγεσία από τη φρεγάτα «Σπέτσες», που έπλεε μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, επαναλάμβανε το αυτονόητο προς πάσα κατεύθυνση και ενώπιον των ξένων στρατιωτικών ακολούθων, ότι δηλαδή έχει τα μέσα, το προσωπικό και την θέληση να πραγματοποιεί, όποτε και οπουδήποτε απαιτηθεί, επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο.

Η πτήση ήταν «ανώδυνη», καθώς αφενός μεν δεν πραγματοποίησε καμία πρόκληση εντός του Ελληνικού χώρου, αφετέρου δε, ο αντικειμενικός σκοπός της αποστολής της, ο έλεγχος δηλαδή της προόδου κατασκευής της αντιαρματικής τάφρου που κατασκευάζεται με ταχύτατους ρυθμούς από το Μηχανικό του Δ’ Σώματος Στρατού στην δυτική (Ελληνική) όχθη του ποταμού Έβρου, πρακτικά και το ίδιο αποτελεσματικά μπορεί να ελεγχθεί από άλλα μέσα που διαθέτουν οι Τούρκοι. Απλά, η Άγκυρα ήθελε να περάσει το δικό της μήνυμα προς την Αθήνα για το ότι μπορεί να χτυπήσει εξ αντιδιαστολής την ίδια ώρα στην άλλη άκρη των Ελληνοτουρκικών συνόρων…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]