Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η omerta του πολιτικού συστήματος στην βία κατά των πολιτών

  • Τα κόμματα εγκατέλειψαν τους πολίτες στην δολοφονική κυβερνητική βία
Αυτά που συνέβησαν χθες στην Αθήνα, ήταν πρωτόγνωρα, γύρισαν την χώρα στην δικτατορία των συνταγματαρχών και αποτέλεσαν την χαριστική βολή του πολιτικού συστήματος στην πολιτική!!! Θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ο απόλυτος πολιτικός αυτοχειριασμός του πολιτικού συστήματος, το οποίο όντας ανίκανο να αντιμετωπίσει τους Έλληνες πολίτες συναίνεσε σιωπηλά στην επιβολή της βίας εναντίον τους.

Οι ενοχές όλων των πολιτικών βρήκαν ως μοναδική λύση την βίαιη καταστολή των Ελλήνων πολιτών. Η σιωπή των πολιτικών αρχηγών, η μη παρέμβαση των κομμάτων (που εννοείται ότι εκπροσωπούν τους πολίτες και συμβάλλουν στην δημοκρατία) καθιστά συνενόχους όλους τους πολιτικούς χώρους (που βρίσκονται εντός του σημερινού Κοινοβουλίου) στην παράνομη και αποτροπιαστική επιβληθείσα βία κατά αόπλων και ανυπεράσπιστων πολιτών.

Φυσιολογικά, σήμερα θα έπρεπε σύσσωμη η αντιπολίτευση, προκειμένου να «διορθώσει» την τραγική ενοχική της χθεσινή σιωπή -όταν Ελληνικό αίμα έβαφε τους δρόμους της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος- θα έπρεπε να είχε δηλώσει την αποχώρησή της από το Κοινοβούλιο έως ότου επιστρέψει η Δημοκρατία στην Ελλάδα. Εάν υπήρχε έστω και ένα ψήγμα ευαισθησίας των πολιτικών κομμάτων, η δήλωση άρνησης συμμετοχής σε διαδικασίες που παραβιάζουν το Σύνταγμα και που εκθέτουν τους πολίτες της χώρας σε μέγιστους κινδύνους (μέχρι και την απώλεια της ζωής τους), θα έπρεπε σήμερα να κοσμεί τα πρωτοσέλίδα των εφημερίδων και να είναι πρώτο θέμα στην εγκληματική και άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά του καθεστώτος Παπανδρέου έναντι των Ελλήνων πολιτών.

Η σιωπή όλων των βουλευτών δεν σημαίνει όμως πως οι «αμνοί» (πολίτες) δέχθηκαν να θυσιασθούν για να διασωθούν οι πραγματικοί ένοχοι για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα και για όλα όσα θα συμβούν αύριο. Η επιβαλλόμενη «omerta» μπορεί να αποτελεί γνώρισμα της σύγχρονης πολιτικής σκηνής, αλλά δεν αποενοχοποιεί όλους όσους συμμετείχαν δια της σιωπής τους στην βία και στα εγκλήματα που χθες έγιναν εις βάρος Ελλήνων πολιτών.

Έτσι, τα σημερινά κόμματα αποδείχθηκαν ανίκανα να προστατεύσουν τον θεσμικό τους ρόλο και να βρεθούν άξια έναντι της ευθύνης που αναλαμβάνουν από την στιγμή της ίδρυσής τους έναντι των Ελλήνων πολιτών. Οι πολίτες γνωρίζοντας, ήδη, την συνενοχική δράση των κομμάτων απέδειξαν με το αίμα τους πως στην Ελλάδα η Κοινοβουλευτική Ολιγαρχία – Δικτατορία είναι μία ζώσα αρρωστημένη κατάσταση. Αφού οι πολιτικοί επέλεξαν την σιωπή απέναντι σε ένα φασιστικό καθεστώς και οι πολίτες αποφάσισαν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα και παγκοσμίως αναγνωρισμένα δικαιώματά τους που απειλούνται από τα σύγχρονα φασιστοειδή – υπηρέτες της παγκόσμιας αλήτ, η σύγκρουση είναι πλέον δεδομένη. Η χρονική στιγμή και οι κανόνες που θα ισχύσουν σε αυτή την σύγκρουση δεν έχουν οριστεί και ούτε πρόκειται –φυσικά- να οριστούν από καμία από τις δύο πλευρές.

Καλό θα είναι, όμως, να γνωρίζουν οι συνενοχικοί της άρχουσας πολιτικής συμμορίας, πως το ένστικτο για την επιβίωση των λαών όχι μόνο βγαίνει πάντα νικητής, αλλά στην διεκδίκησή του για την επιβίωση εκδηλώνεται με κάθε τρόπο. Να εύχονται, λοιπόν, οι υπηρέτες του καθεστώτος Παπανδρέου, η εκδήλωση αυτού του ενστίκτου να είναι κόσμια…

Στο Σύνταγμα χθες έπεσε από την πλευρά των πολιτών πολύ δάκρυ (ασφυξιογόνα) και αίμα (ΜΑΤ)... Το κακό για τους "κυβερνώντες" είναι πως η φύση ζητά και επιβάλλει ισορροπίες...

Κωνσταντίνος

Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τα τρέχοντα γεγονότα του 21ου αιώνα είναι πιο επαίσχυντα μιας και δεν καλύπτονται από κανέναν πατριωτικό ή ιδεολογικό μανδύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έβαλαν τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τον κόσμο για να γλυτώσουν. Οι πολιτικοί ΟΛΩΝ των κομμάτων έδειναν συγχαρητήρια στον Παπουτσή που θα γυρίσουν σώοι και αβλαβείς σπίτια τους.
    Θα μείνουν εκεί για πάντα ; Δεν θα βγούν έξω ; Να δείς τότε τι ραβδί που έχει να πέσει !!
    Θέλουν πόλεμο ; ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ !!!!!!!!!!!
    Σας περιμένουμε κύριοι και κυρίες, όλων των κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]