Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Νέα Ελλάδα ετοιμάζει μηνύσεις στην Αστυνομία για την βία των ΜΑΤ


Η Νέα Ελλάδα ετοιμάζει μήνυση κατά της ηγεσίας της Αστυνομίας και όλων όσων συμμετείχαν στους ξυλοδαρμούς των πολιτών, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011, στην πλατεία Συντάγματος και στους δρόμους γύρω από αυτήν.

Παρακαλούνται όσοι υπέστησαν επιθέσεις από άνδρες των ΜΑΤ και κουκουλοφόρους, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Νέας Ελλάδας, προκειμένου να συμπεριληφθούν στους αιτούμενους αποζημίωσης από την εναντίον τους αναίτια ασκηθείσα βία.

Επίσης, όλοι όσοι διαθέτουν οπτικοακουστικό υλικό, πέραν των ήδη δημοσιευμένων στοιχείων στο διαδίκτυο, παρακαλούνται να το προσκομίσουν ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό υλικό της κυβερνητικής βίας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε:
Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 217, 11523
ΤΗΛ. +30 2106457566
fax: +30 2106457561
email: neaellada.gr@gmail.com
email: info@neaellada.org.gr
E-mail: ekprosopos@neaellada.org.gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μπράβο παιδιά! Αυτή η ευαισθησία είναι που μας έλειψε τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]