Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν υπάρχει πολιτική ηγεσία


Οι εκπρόσωποι του Έθνους επέτυχαν περήφανη νίκη κατά αυτών που επιβουλεύονται την ηρεμία και τη θέση τους. Διασφάλισαν τον μισθό τους μέχρι την επομένη κρίση, διασφάλισαν την ύπαρξη τους στην κοινωνία διότι γι’ αυτούς είναι ο μόνος τρόπος. Εκπρόσωποι του έθνους όπως ο πολύς κ. Αθανασιάδης, που δεν τον γνωρίζει ούτε η μάνα του. Όπως ο κ. Ρομπόπουλος ή η κα Παπανδρέου ή οποία προτίμησε λέει το μαχαίρι αντί το όπλον. Και τελικά τους έβαλε τα γυαλιά ο τυφλός κ. Κουρουπλής. Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο των πολιτικών αρχόντων. Λίγοι, πολύ λίγοι, σε οποιαδήποτε επιχείρηση, ούτε για κλητήρες. Και αυτοί υποτίθεται ότι εκπροσωπούν όλους εμάς. Μόνο κατ΄ όνομα υπάρχει στη Βουλή Παπανδρέου (“Βυθίσατε τη χώρα”) ή Βενιζέλος της μεγάλης Ελλάδας των Σεβρών ή Καραμανλής της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Δυστυχώς για την Ελλάδα δεν υπάρχει πολιτική ηγεσία να διαπραγματευτεί και εφαρμόζουν την αρχή του διλλήματος, ή μνημόνιο ή πτώχευση. Το ίδιο έλεγαν στην υπογραφή του, το ίδιο στην πρώτη δόση , το ίδιο και σήμερα στην Πέμπτη. Και δυστυχώς το ίδιο θα πουν και στην έκτη εκτός αν προλάβουν οι Ευρωπαίοι και μας πτωχύνουν αφού τα πάρουν όλα και μπορούν να αποδεχτούν το κόστος. Και τότε και πτωχοί θα ήμαστε και πλήρως ατιμασμένοι. Θα είμαστε ένας λαός που θα περάσουν δεκαετίες για να ξαναβρεί τα εθνικά του ιδεώδη και την πορεία του.

Κύριοι βουλευτές τα καταφέρατε! Μπράβο...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΜΗ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΔΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ.

    ΝΑΙ, ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

    ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ, Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ.

    ΠΟΤΕ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ??? ΠΟΥ ?!?! ΠΟΤΕ ???,
    ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΩΡΙΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ?!?!?

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ?!?!?
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ????
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΘΕΙ ?!?!?!

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 5%, ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?!?!
    ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΊΤΕ ΤΟ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ,
    ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ !!!!

    ......... ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ..............


    ΦΡΙΞΟΣ - ΦΟΒΟΣ - ΔΕΙΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]