Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Facebook: Το καλύτερο εργαλείο της CIA


Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook...δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ'ότι οι ίδιοι περίμεναν.

Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία "The Overlord" (Ο Επικυρίαρχος).

Ο διευθυντής της CIA, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος:
"Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά εκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν την διεύθυνσή τους, τις θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού τους, ακόμα και πληροφορίες για το τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σε λεπτό.

Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τη CIA".
Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυτώνει η CIA από το Facebook. Δυστυχώς, όπως δήλωσε, άλλα προγράμματα όπως το Twitter δεν πηγαίνουν τόσο καλά: "400 δισ tweets και ούτε μια χρήσιμη πληροφορία..."
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ NERD ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πηγή του άρθρου; Κάποιο link που θα μπορούσαμε να δούμε από που ακριβώς βγαίνουν αυτά τα σχόλια; Από το μυαλό σας ή από σελίδα σοβαρή ή απλά ένα ακόμα blog που γράφει ο κύριος...Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ιστολόγιο δεν το γράφει κανένας κύριος Τάκης. Είναι εδώ και 3 χρόνια συνεπέστατο σε όσα μας έχει γράψει. Ψαξε στο διαδίκτυο και θα βρεις τις πληροφορίες. Εκτός και αν βαριέσαι και θέλεις να το διαβάσεις σε εφημερίδα. Ε, τότε περίμενε την εφημερίδα. Μείνε στην αξιόλογη ενημέρωση των ΜΜΕ. Κανείς δεν σε εμποδίζει. Το να αμφισβητείς όμως, ίσως θα έπρεπε να το εφαρμόσεις και στις... εφημερίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άφησες τις σοβαρές σελίδες και κατέληξες στα ιστολόγια;!!! Με αφήνεις άναυδη!!! Ξέπεσες τόσο; Γι αυτό η Ελλάδα δεν πάει καλά. Γύρισε εκεί που ήσουν. Και μην ξεχάσεις να γυρίσεις πλευρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευτέρης ο Σακκουλάς ή σκέτο σακκουλάς; Μία διευκρίνηση την χρειαζόμαστε. Είσαι σκέτο Λευτέρης ή και κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή για σένα είναι η "ενημέρωση" που θέλεις να περάσεις, το γεγονός είναι πως σε όλα τα έγκριτα μέσα του κόσμου, υπάρχουν επεξηγήσεις το ποιος το έγραψε και από που πήραμε το σχόλιο ότι δήλωσε ο διευθυντής της CIA αυτό.

    Αν δεν το κάνεις (ή τεσπά όποιος έγραψε το άρθρο) απλά γράφεις λόγια. Φαντάζομαι έχετε πηγή έτσι; Η ήταν inside information από πηγή σας στην CIA; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ρόλο ακριβώς θα παίξει το επώνυμο μου; Εδώ ο υπεύθυνος του άρθρου, υπογράφει μόνο με το όνομα του. Lol κάτι πιο σοβαρό θα γράψετε ως απάντηση;
    ΥΓ

    Και το όνομα είναι Λευτέρης, όχι Σακούλλας. Αν σκέφτεσαι Σακούλλες, είναι άσχετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Λευτέρη, το να αμφισβητείς είναι δικαίωμά σου. Το να αναζητήσεις, αφού αμφισβητείς, υποχρέωσή σου. Το να αφήνεις υπονοούμενα είναι ντροπή σου. Και μόνο το υπονοούμενο άφησε υπόνοιες για την "προέλευσή" σου. Να είσαι καλά, αλλά οι προσβολές δεν γίνονται δεκτές, όταν είναι απολύτως αστήρικτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τις σακούλες σου τις έγραψαν άλλοι Λευτέρη, όχι εγώ. Συνεχίζεις το "τροπάριό" σου. Αλλά, πίστεψέ με, έχω σοβαρότερα για να ασχοληθώ μαζί τους. Ψάξε και θα βρεις. Η μασημένη τροφή τέλος. Τα ιστολόγια δίνουν πληροφορία και όσοι δυσπιστούν ψάχνουν. Όσοι κάνουν άλλη δουλειά, προκαλούν... Τέλος πάντων, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά για την ταμπακιέρα τίποτα. Απλά να γράψουμε κάτι μήπως και πάρουμε μερικά hits. Επί του πρακτέου τίποτα κύριε "Κωνσταντίνε". Κατά τα άλλα όταν αρθρογραφείς να είσαι έτοιμος να ακούσεις και τα σχόλια. Αλλιώς μάλλον διάλεξες λάθος ασχολία.

    Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο, είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει καμία "σοβαρή" πηγή. Αναζήτησα και ζήτησα πηγή. Δεν το κάνατε.

    Αν τα λέγατε με τα φιλαράκια σας (όσοι άλλοι ανώνυμοι έσπευσαν να απαντήσουν) τότε δεν θα υπήρχε θέμα, αλλά αφού το ανεβάζετε δημόσια, υπάρχουν κανόνες που διέπουν τα πάντα.

    Κατα τα άλλα, keep it up :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Κωνσταντίνε τι ασχολείσαι μαζί του; Δεν βλέπεις ότι είναι βαλτός; Τόση ώρα γράφει και δεν ψάχνει. Το φωνάζει ότι είναι βαλτός. Το παράξενο είναι ότι μιλάει για hits. Ούτε ιστολόγος να ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχετε πλάκα πάντως με όλη αυτή την θεωρία συνωμοσίας. Ένας φίλος μου στο Facebook που είναι και λογικά φίλος της σελίδας ή για να είμαι πιο ακριβής στο "Greekmindgarage Blogspot" από όπου έκανε share το άρθρο.

    Σώνει και καλά να είναι κάποιος βαλτός, χαλαρώστε λίγο παιδιά θα πάθετε τίποτα :)

    ΥΓ

    Πρώτη φορά μπήκα και λογικά τελευταία αφού διαφωνούμε στο πως πρέπει να παίζουν τα άρθρα. Τέλος επειδή μιλήσατε για blogs, δείτε την λίστα της Alexa με τα κορυφαία Blogs στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και δείτε αν γράφουν πηγές ή αν το ζητήσει αναγνώστης, αν τις δίνουν ή αν του λένε πως είναι βαλτός, εγκάθετος ή ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδιά τελικά θα μας δώσετε τη πηγή ή θα ασχολείστε με το Λευτέρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί τόσος λόγος για την προέλευση, αφού με το πρώτο googlάρισμα βρήκα

    http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=16193&category_id=87

    Είναι τόσο δύσκολο; Εκατοντάδες άλλες δημοσιεύσεις του σχετικού βίντεο.

    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]