Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τώρα ετοιμάζεται το "ναρκωτικό της Πλατείας"...


Αφού "τελείωσαν" με τη νέα κυβέρνηση, αφού πάρθηκαν οι καρέκλες και έκλεισαν τα στόματα των "διαφωνούντων", αφού το κυβερνών κόμμα ηρέμησε και είναι όλοι έτοιμοι να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο και οτιδήποτε άλλο τους πούνε, προκειμένου να πάνε για "διακοπές χωρίς ενοχές" και με πολλά χαμόγελα, νιώθοντας υπερήφανοι που μπόρεσαν να αποφύγουν το πρόβλημα για μία ακόμη φορά, μένει το θέμα των "αγανακτισμένων"...

Πρέπει όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται ακόμη (όλως παραδόξως για τον κάθε Πάγκαλο...) και δεν έχει κατορθωθεί να τρομοκρατηθούν, να διασπαστούν ή να... βαρεθούν (όλα αυτά χαρακτηρίζονται μέθοδοι προς "εκτόνωση" από τα διάφορα Παγκαλοειδή...) να σταματήσουν να ενοχλούν τους καλοβολεμένους κυβερνητικούς που έχουν βολέψει τους πισινούς τους στους θώκους της εξουσίας που τους παρεδόθησαν...

Επείγειται οι "αγανακτισμένοι" να επιστρέψουν στα σπίτια τους ή να "δρομολογηθούν" προς τις παραλίες... (φυσικά όχι τις ίδιες παραλίες που θα απολαύσουν τις διακοπές τους οι κυβερνώντες της τροϊκανής κυβέρνησης). Και αυτή η "μεταστροφή" του οργισμένου πλήθους των Ελλήνων πρέπει να γίνει άμεσα... Και προς αυτόν τον σκοπό, με σαφή κατεύθυνση και απολύτως συντεταγμένα, άρχισαν τα κυβερνητικά παπαγαλοειδή να γράφουν για... ΕΚΛΟΓΕΣ ή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!!!

Δηλαδή, περνούν ένα αίσθημα νίκης, μεταβάλουν τον ορίζοντα του αγώνα των πολιτών για την οριστική σύγκρουση με την σημερινή κυβέρνηση, στον Σεπτέμβριο. Λένε, λοιπόν τα παπαγαλοειδή ότι δεν υπάρχει λόγος συνέχειας των διαμαρτυριών στις πλατείες, αφού έχουν αποφασιστεί εκλογές για τον Σεπτέμβριο!!! Μέχρι τότε μπορούμε όλοι εμείς που είμαστε αγανακτισμένοι, να απολαύσουμε τον καύσωνα ή την δροσιά των Ελληνικών παραλιών. Μάλιστα, διοχετεύουν και μία αύξηση(!) των μισθών στα 701 ευρώ, για να υπάρχει και κίνητρο εφησυχασμού για ευχάριστς διακοπές των πολιτών...!

Δεν μας θέλουν στις πλατείες. Τρέμουν το Σύνταγμα. Έχουμε γίνει ο εφιάλτης τους που προσπαθούν διακαώς να αποφύγουν... Μας ταΐζουν με το ναρκωτικό της σάπιας καθεστωτικής δημοκρατίας τους, προσπαθούν να μας κοιμίσουν για να μπορέσουν ανενόχλητοι να συνεχίσουν το έγκλημά τους... Και είναι δεδομένο πως το έγκλημα θα συνεχιστεί, αφού η Βουλή (ξέρετε, εκείνο το κτίριο που μας κοστίζει 200 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο) θα συνεχίσει να εργάζεται και να απεργάζεται νόμους, άρθρα και προεδρικά διαράγματα αφανισμού της πατρίδας μας, αλλά και όλων των Ελλήνων...

Τους είμαστε εμπόδιο στην απόλαυση της εξουσίας που έχουν καταλάβει. Το καθεστώς δεν μπορεί, δεν ανέχεται, δεν αντέχει να το απειλούμε. Το καθεστώς μας θέλει βολικούς, βουλιμικούς και εν γένει σε κατάσταση καθεστωτικής ύπνωσης, για να μπορέσει να μας βιάσει κατά φύση και παρά φύση...

Και το "χάπι" για να κοιμηθούμε ονομάζεται εκλογές!!! Τις εκλογές που απέφυγε μέχρι τώρα ο κατοχικός τροϊκανός πρωθυπουργός, θα τις ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο, μας λένε οι παπαγάλοι!!! Και γιατί να τις ανακοινώσει τότε; Επειδή θα έχει μαυρίσει από τις διακοπές του και υπολογίζει στο να μην τον αναγνωρίσουμε και να τον ψηφίσουμε ως νέο πρόσωπο της πολιτικής;

Τα γελοία καθεστωτικά παπαγαλάκια εμμένουν στο να μας πείσουν ότι "δεν υπάρχει πλέον λόγος διαμαρτυριών", αφού η δημοκρατία του Παπανδρέου θα κάνει εκλογές τον Σεπτέμβριο... Είναι μεγάλη υπόθεση η προπαγάνδα! Και αυτή την άθλια δουλειά ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας και εις βάρος ολόκληρης της πατρίδας, γνωστοί και άγνωστοι εφιάλτες των κλασσικών ΜΜΕ, αλλά και του διαδικτύου...

Ε, λοιπόν, σε πείσμα όλων, οι πλατείες δεν θα αδειάσουν. Είναι πολύ όμορφα το καλοκαίρι, να απολαμβάνεις τον έναστρο ουρανό και να χτίζεις τον δρόμο που θα σε οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο...

Είναι πολύ καλύτερα από την λάσπη στην οποία θέλει να μας ρίξει το καθεστώς Παπανδρέου...

Δεν συμφωνείτε;

Πάντως, για τους δυσπιστούντες περί της προπαγάνδας για την απομάκρυνση των Ελλήνων από τις πλατείες, διαβάστε το ακόλουθο δημοσιογραφικό απαύγασμα εξυπηρέτησης του καθεστωτικού γκαιμπελισμού:
Πόσο μακριά θα πάει λοιπόν αυτή η Κυβέρνηση; Η πολιτική λογική λέει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε στη συγκρότηση ενός αμιγώς εκλογικού σχήματος, μάλλον τρίμηνης διάρκειας. Με προφανή στόχο, να ξεπεράσει τον δύσκολο κάβο του καλοκαιριού, να επιχειρήσει τη δημοσκοπική ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ, και να προχωρήσει τον Σεπτέμβριο σε εκλογές, προσδοκώντας ότι θα βρίσκεται έστω… μισή ψήφο μπροστά.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως αντιπρόεδρος, δημιουργεί την αίσθηση της «συγκυβέρνησης». Και στέλνει το μήνυμα ότι το Μαξίμου πλέον θα «ελέγχεται» και από τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη.

Πάλι… ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως Υπουργός Οικονομικών πλέον, δημιουργεί την προσδοκία της καταδίκης και ανατροπής της καταστροφικής πολιτικής που ακολούθησε στο σκέλος των δημοσιονομικών μεγεθών ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ξεκινάει από αφετηρία περιόδου χάριτος, που μέχρι να εξαντληθεί… θα έχουν στηθεί οι κάλπες.

Με τον Δημήτρη Ρέππα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, δηλαδή στο… δημόσιο, ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να καθησυχάσει τους δημοσίους υπαλλήλους. Ο νέος Υπουργός άλλωστε, ήταν ο μόνος που βγήκε τόσο ξεκάθαρα να ταχθεί κατά των απολύσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Εκεί δηλαδή όπου υπάρχει το “βαθύ ΠΑΣΟΚ”.

Όσο για την παρουσία του Ηλία Μόσιαλου στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, υπηρετεί την ανάγκη ανανέωσης της εικόνας. Και στην πολιτική, η εικόνα κρίνει τις εντυπώσεις. Ο πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ μάλιστα, είναι βαθιά «πολιτικό ον», με αυτοτελή σκέψη. Δεν θα χρειάζεται δηλαδή… ραβασάκι, όπως συνέβαινε με τον Γιώργο Πεταλωτή.

Οι παραπάνω παράμετροι μαρτυρούν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ξεδιπλώνει στρατηγική 100 ημερών. Εξασφαλίζει την εκταμίευση της 5ης δόσης, αλλά και βοήθειας άνω των 120 δισεκατομμυρίων ευρώ, μέχρι το 2014. Στέλνει την κοινωνία για τα «μπάνια του λαού», καθησυχάζοντάς την ότι το Ταμείο το ελέγχει πλέον ο αξιόπιστος Ευάγγελος Βενιζέλος, και όχι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Προχωρεί στην… καθυστέρηση της φορολογικής επιδρομής.

Και τον Σεπτέμβριο, λίγο πριν η κοινωνία ξαναβγεί στους δρόμους και γεμίσει τις πλατείες από αγανάκτηση, κάνει εκλογές. Ελπίζοντας ότι το στρατήγημα θα έχει αποδώσει…



Αφού λοιπόν κακοποιούν τη λογική μας και ονειρεύονται να μας διαλύσουν, ας τους κάνουμε τα όνειρα εφιάλτες...

Εμείς χτίζουμε μία Νέα Ελλάδα, με όραμα, με ηθικές αξίες και πίστη στο Θεό. Αυτοί ποτίζουν την παλιά και ποικιλοτρόπως βιασμένη χώρα που την μετέτρεψαν χώρο προς πώληση...
Ας δούμε ποιός θα επικρατήσει.
Το ηθικό και δίκαιο ή το ανήθικο και παράνομο;
Η αλήθεια ή το ψέμα;
Η πατρίδα ή οι μεσίτες της Νέας Τάξης;

Εμείς είμαστε στις πλατείες για τα παιδιά μας, για την πατρίδα και τον Θεό!
Αυτοί κρύβονται στα γραφεία τους επιθυμώντας να καταστρέψουν τα παιδιά μας, να πουλήσουν την πατρίδα μας και να μας "πουλήσουν" στον δικό τους Θεό, το χρήμα!

Στη μάχη αυτή είναι χαμένοι. Απλά, δεν θέλουν να το πιστέψουν. Ας πρόσεχαν...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Δεν γράφτηκε καλύτερο άρθρο στο ελληνικό διαδίκτυο σήμερα! Μπράβο Κωνσταντίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό άρθρο, βασισμένο σε σωστό πολιτικό αισθητήριο. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νωμιζουν οτι θα μασ κοιμισουν αλλα ωσ ποτε ωσ ποτε θα κοιμωμαστε μεσ στη σκλαβια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο Κωνσταντινε, μπραβο φιλε.Η εντυπωση μου, απο
    αυτα που γραφειs, ειναι πωs εχειs αρκετα καθαρο μυαλο.
    Μια ερωτηση.Αυτη την στιγμη, ετσι οπωs εχουν τα πραγματα,
    ειμασται αρκετα στρειμωγμενοι.Η γνωμη μου ειναι οτι
    πρεπει να οργανωθουμε, και να
    δουμε τι πρεπει να γινει παρακατω.Να ενωθουμε δηλαδη.
    Οσο περισοτερα καλα μυαλα τοσο καλυτερα.
    Και παλι ευγε φιλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωνσταντίνε μου, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!
    Δεν μένει λοιπόν,τίποτε άλλο, από το να οργανωθούμε επιτέλους και μέσα από τη ζύμωση να βγουν προς τα έξω οι προτάσεις για μια αληθινά Νέα Ελλάδα.
    Μαζί σου ως το τέλος.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ola kala kai agia mipos einai ora gia perissoteri drasi.giati mpori na psilofodikan alla an den gini kati pio 'drastiko'' tha katantisoume grafikoi sto telos kai den tha mas pernoun sta sovara pleon.autoi den habariazoun apo sygkentroseis kai pories auto pou tremoun einai anatropes typou galkiki octonvrianis h' tou simera typou egyptou h' tunisias anatropes epanastaseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χωρις υπερβολη,τωρα ειναι τα δυσκολα.Με το κατευναστικο της 5ης δοσης,ελπιζουν να περασουν το μεσοπροθεσμο χωρις πολλη φασαρια.Κανεις εφησυχασμος,καμμια χαλαρωση.
    Επαρκης πιεση στην συμμορια του μνημονιου τωρα,θα φερει εξελιξεις,αλλοιως θα παρουν την μικρη παραταση που επιδιωκουν,για να κανουν αντιστροφως μεγαλη ζημια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκλογές το συντομότερο. Να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Μη ξεχνάτε οτι θα πρέπει να αναδειχθούν καινουργια πρόσωπα. Οι ναφθαλίνες τέλος. Σιγουρα θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές μεχερι να αναδειχθεί ανεξαρτητη και αυτοδύναμη κυβέρνηση που να εκφράζει τις απαιτήσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]