Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έχουμε όμως αξιόπουστη κυβέρνηση!


“Αξιόπουστα” ή “αξιόπιστα”;

Το σαρδάμ όλων των εποχών σήμερα από τον πρωθυπουργό στη Βουλή στην έναρξη της συνεδρίασης την Κυριακή το μεσημέρι για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Πρέπει να είμαστε ” αξιόπουστοι ” είπε , έναντι της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του χρηματοπιστωτικού σύστηματος και το διόρθωσε αστραπιαία το ΅Αξιόπουστα΅, σε “αξιόπιστα” που ήθελε να πει!

Το πλήρες κείμενο:

"Δεν υπάρχουν ευθύνες στην Ευρωπαϊκή Ενωση; Δεν υπάρχουν ευθύνες σε ένα διεθνες χρηματοπιστωτικο σύστημα; Και βέβαια, να έρθουμε και σε αυτές. Αλλά κάνεις δεν θα ακούσει την ελληνική φωνή , πρόταση, απαίτηση, ακόμα και διαμαρτυρία και κριτική απέναντί τους, αν δεν βλέπουν ότι αξιόπουστα … αξιόπιστα , εμείς διορθώνουμε τα λάθη μας , λάθη πολλών δεκαετιών".

Λίγο αργότερα ο Σαμαράς στην ομιλία του είπε την λέξη “αξιόπιστα” για να μεταδώσει προφανώς τη λέξη όσους δεν έπιασαν το φοβερό σαρδάμ!

Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ...

    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ "ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΟΥΣ", ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ? ΠΡΟΚΟΠΉ ?!?
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΟΥ "ΚΑΙΓΟΝΤΑN" ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ GAY PARADE, ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ "ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ" ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,
    "ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ" !!!!

    ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιοπουστας απο κουνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]