Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα σε κρίση


Η Ελλάδα είναι ακόμη σε κρίση έχει σαν τίτλο η ηλεκτρονική σελίδα Boston.com και δημοσιεύει εκτενές φωτορεπορτάζ (43 φωτογραφίες) από τα επεισόδια της προηγούμενης Κυριακής. Αναφέρει ότι η Ελλάδα που βασίζονταν στον δανεισμό κεφαλαίων από πλουσιότερες χώρες εφαρμόζει τώρα αυστηρά μέτρα λιτότητας για να μειώσει το διογκωμένο έλλειμμα και να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών.

Αλλά τον Ιούνιο του 2011 η χώρα βρέθηκε βαθιά σε μια δεύτερη ύφεση, κοντά στο τέλος μετρητών, αντιμετωπίζει επίσης και πολιτική κρίση, λόγω της λιτότητας και των διαδηλώσεων. Βία ξέσπασε αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια σε μία από αυτές τις διαδηλώσεις, με 11 τραυματίες, καθώς η απογοήτευση του κόσμου συνεχίζει να αυξάνεται.

Αναφέρει επίσης πως ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε σε ευρύ ανασχηματισμό, τοποθετώντας νέο υπουργό οικονομικών, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ελπίζοντας στην αναστροφή του κλίματος.


































Πηγή : Boston.com
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]