Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαμαράς: Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση - Έδειξε τον δρόμο προς τις εκλογές


Προσφυγή στις κάλπες ζήτησε και πάλι ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Μόνη λύση είναι οι εκλογές», τόνισε ο κ. Σαμαράς, αρνούμενος κατηγορηματικά να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση. «Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα σας κυβέρνηση γιατί κατά βάθος ούτε κι εσείς την εμπιστεύεστε», δήλωσε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό.

«Μπορούσατε να κάνετε ανά πάσα στιγμή ανασχηματισμό και δεν το κάνατε», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην προσπάθεια για κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία τελικά απέτυχε.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι ο κ. Παπανδρέου δέχθηκε αρχικά να παραιτηθεί για να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά υπαναχώρησε. «Εγινε μια προσπάθεια για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Τελικά ναυάγησε», ανέφερε και απέρριψε τα περί λανθασμένων επικοινωνιακών χειρισμών που του καταλογίζει η κυβέρνηση.

«Ο πρωθυπουργός τελικά δεν μπόρεσε να τολμήσει κυβέρνηση σωτηρίας και προχώρησε σε κυβέρνηση κομματικής σωτηρίας», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για διενέργεια δημοψηφίσματος το φθινόπωρο για «τις μεγάλες αλλαγές», υπογράμμισε: «Μην προσθέσουμε νέες διαιρέσεις και διχασμούς. Λέξεις όπως το δημοψήφισμα και τη συναίνεση τις βάζετε προσχηματικά .Ειναι λέξεις καταφύγια για να αποφύγετε την ευθύνη μας».

Σε ό,τι αφορά τις εκκλήσεις του Πρωθυπουργού για συναίνεση ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι «τον τελευταίο καιρό είδαμε ένα όργιο λαϊκισμού με επίκεντρο τη λέξη συναίνεση» και τόνισε ότι «αυτή τη φορά ο λαϊκισμός έπεσε στο κενό».



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]