Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Washington Post για Ελλάδα: "Ο αναρχικός παρίας"

Πρώτο θέμα στην Washington Post η Ελλάδα και βέβαια όχι για καλό. Η φωτογραφία από τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας, εντυπωσιακή: “Φλεγόμενοι” άνδρες των ΜΑΤ.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας γίνεται λόγος για το οικονομικό αδιέξοδο που απειλεί “να μετατρέψει την Ελλάδα σε παρία”, αλλά επισημαίνεται και μία άλλη απειλή: η κατάρρευση του κράτους Δικαίου.

Γίνεται αναφορά στο κίνημα “δεν πληρώνω” που όλο και μεγαλώνει, αλλά και στην σθεναρή αντίσταση των κατοίκων της Κερατέας.

Οι υπερβολές δεν λείπουν. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι “ίσως το πιο ανησυχητικό στοιχείο των αντιδράσεων είναι η αναβίωση ενός αναρχικού κινήματος και κάνει λόγο για τις ομάδες οι οποίες τοποθετούν γκαζάκια και άλλους εκρηκτικούς μηχανισμούς μικρής ισχύος.

Βέβαια επισημαίνει ότι αυτός ο κίνδυνος της “αναβίωσης της αναρχίας και της τρομοκρατίας απειλεί όλη την Ευρώπη”.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Να μας λειπουν οι αμερικανικες "ευαισθησιες"!!
    Ας κοιταξουν τα του οικου τους,διοτι αυτοι ενδεχομενως να βρισκονται σε χειροτερη μοιρα απο μας.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]