Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το παρελθόν του Παπουτσή είναι βαμμένο με αίμα...


Ποιοι είναι αυτοί που βαράνε πολίτες;
Θα ήθελα επώνυμα όχι μόνο να καταδικάσω τα όσα έγιναν από την αστυνομία, αλλά και να δηλώσω δημόσια ότι πλέον τους απεχθάνομαι.

Όσο και αν πιστεύω ότι η Αστυνομία χρειάζεται, και όσο αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θλίβομαι όταν κάποιος αστυνομικός σκοτώνεται, δεν μπορώ πλέον να μην τους ονομάσω αλήτες.

Αν είναι σωστό να τους ονομάζω όλους αλήτες, αυτό ας μας το αποδείξουν οι αστυνομικοί.

Ποιοί είναι αυτοί που βαράνε πολίτες μέχρι θανάτου;
Nα βγουν να τους καταγγείλουν, έως τότε θα τους ονομάζω ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ και ΑΛΗΤΕΣ.

Το ονοματεπώνυμο μου το έχουν, άρα ξέρουν πού μένω, εγώ δεν κρύβομαι μέσα από κράνη, ούτε πίσω από ασπίδες, έχω τα άντερα να βγω να τους τα πω.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ξυπνάτε, όσα κάνετε θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ.

Καταλαβαίνετε ότι με όσα γίνονται θα σας ιδιωτικοποιήσουν;

Τόσο στραβοί είσαστε;

Εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε ΕΜΦΥΛΙΟ; Τρελαθήκατε;

Τα ίδια κάνατε και στην Ανατολική Aττική, προστατεύατε ιδιωτική επιχείρηση και βαράγατε τους πολίτες που έχουν ίδια δικαιώματα. Εσείς δημιουργήσατε τα έκτροπα, γιατί πολύ απλά προκαλέσατε την νοημοσύνη και υπομονή των πολιτών.

Όσον αφορά τoν υπουργό σας, πόσο αίμα θα αντέξουν τα χέρια του;

Και στο ΥΕΝ που ήταν κάποιοι πνίγηκαν και τότε…

Όποιος κατάλαβε-κατάλαβε.

Η κλεψύδρα έχει γυρίσει και θα μας καταπιεί όλους (δικαίως και αδίκως).

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ - ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ. Οι Έλληνες αξίζουμε περισσότερο από κάποιους ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ και κλέφτες πολιτικούς που πάτε και φυλάτε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. http://www.youtube.com/watch?v=B31SUm0nrwc
    Θερμοπύλες: "Περιπολούμε κάθε βράδυ με τις καραμπίνες στα χέρια"!
    Πήραν το νόμο στα χέρια τους οι κάτοικοι στις Θερμοπύλες Φθιώτιδας .
    -Έχουμε κάνει ομάδες περιφρούρησης και κάθε βράδυ περιπολούμε με τις καραμπίνες στα χέρια. Μόνο έτσι πλέον μπορούμε να προστατευθούμε, αφού ...δεν υπάρχει αστυνόμευση.
    Αυτά δήλωσε, οργισμένος και αγανακτισμένος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θερμοπυλών Ανδρέας Μακρής, τονίζοντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει πολλές διαρρήξεις και κλοπές στην περιοχή.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, χωρίς να περιμένουμε τους φοβικούς γενίτσαρους να μας λύσουν τα προβλήματα που μας προκαλούν!
    "Η Ελλάδα έχει ψηφίσει νόμο παλλαϊκής άμυνας, δυστυχώς όμως δεν έχει προχωρήσει. Πρέπει να προχωρήσει γιατί η παλλαϊκή άμυνα δεν είναι τίποτε άλλο από εξοικείωση ευρύτερων στρωμάτων του πληθυσμού με το όπλο. Ο σκοπός είναι πάντα η υπεράσπιση της πατρίδας, σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις εναντίον του ενδεχόμενου εισβολέα". Κ. Παπούλιας: «Στόχαστρο», στις αρχές του καλοκαιριού του 2003.
    Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την Παλλαϊκή Άμυνα Αθήνα - 1 Δεκεμβρίου 1996
    http://www.law.uoa.gr/crime-research/amyna.pdf
    Υπό τα όπλα και με συνεχή στρατιωτική εκπαίδευση τίθεται ολόκληρος ο ικανός πληθυσμός τής χώρας, σύμφωνα με το νομοσχέδιο περί «Παλλαϊκής Άμυνας» που έχει καταρτίσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και που κατατίθεται προς ψήφιση στη Βουλή εντός του Ιανουαρίου. Στην έννοια «ικανός ή ενεργός πληθυσμός» περιλαμβάνονται, όπως ρητά αναφέρεται στο άρθρο 6 του νομοσχεδίου, οι άρρενες ηλικίας 19-65 ετών και οι γυναίκες ηλικίας 19-50 και σε εθελοντική βάση οι νέοι και οι νέες 16-18 ετών, οι άρρενες άνω των 65 ετών και οι γυναίκες άνω των 50 ετών. Η συμμετοχή στα τμήματα της Παλλαϊκής Άμυνας είναι υποχρεωτική για όλο τον ικανό πληθυσμό. Σε περίπτωση άρνησης το νομοσχέδιο προβλέπει ποινές φυλάκισης από δύο ως και έξι μήνες και διοικητικές κυρώσεις.
    Σε πρώτη φάση η Παλλαϊκή Άμυνα θα εφαρμοστεί αμέσως, μετά δηλαδή την ψήφιση του νομοσχεδίου, στις παραμεθόριες περιοχές Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανήσου, Θράκης, Μακεδονίας και Ηπείρου και εν συνεχεία, αν οι συνθήκες και τα γεγονότα το επιβάλλουν, με μια απλή απόφαση των υπουργών Εθνικής Αμυνας και Δημόσιας Τάξης και στην υπόλοιπη χώρα.
    Όπως αναφέρεται στο άρθρο 1 του νομοσχεδίου, η Παλλαϊκή Άμυνα οργανώνεται εν καιρώ ειρήνης και έχει «ως κύρια αποστολή της σε περίοδο πολέμου την Τοπική Άμυνα με ένοπλα τμήματα και ως δευτερεύουσα τη συνδρομή στην Πολιτική Άμυνα διά της διαθέσεως τμημάτων σε κρατικές υπηρεσίες για την προστασία του πληθυσμού από εχθρικές προσβολές ­ δολιοφθορές ή και από συμφορές προκαλούμενες από φυσικά αίτια».
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=84100&ct=32&dt=01/12/1996
    http://www.youtube.com/watch?v=tfvTZm2aqso

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]