Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένα δολοφονικό καθεστώς...


Το καθεστώς εντός του οποίου συνέβη η στυγερή δολοφονία του 44χρονου Ελληνα στην 3ης Σεπτεμβρίου, είναι το ίδιο καθεστώς εντός του οποίου διαπράχτηκε η εκτέλεση του 21χρονου από το Μπαγκλαντές στα Κάτω Πατήσια.

Το καθεστώς που ένα χρόνο πριν πάτησε επί πτωμάτων με στόχο την τρομοκράτηση του λαού, τη συκοφάντηση του αγώνα για την ανατροπή των βάρβαρων μέτρων και της αντιλαϊκής πολιτικής, το καθεστώς που δεν έχει εντοπίσει ακόμα τους δολοφόνους των τριών της «Μαρφίν», είναι το ίδιο καθεστώς που «τιμώντας την επέτειο» εκείνου του εγκλήματος έστειλε προχτές δεκάδες διαδηλωτές στα νοσοκομεία και έναν στην εντατική να χαροπαλεύει.

Το καθεστώς που έθεσε στο αρχείο την υπόθεση της Κούνεβα, το καθεστώς που επιδαψιλεύει διά στόματος πρωθυπουργού συγχαρητήρια στους «δουλοκτήτες» της Μανωλάδας, είναι το ίδιο καθεστώς που ποτίζει την κοινωνία με το ρατσιστικό δηλητήριο πως η μετανάστευση δεν είναι κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό φαινόμενο, αλλά ένα «εγκληματικό» φαινόμενο.

Το καθεστώς που διαθέτει «στρατό» και διμοιρίες «προστατών του πολίτη» εξαιρετικά αποτελεσματικούς στο να ξυλοκοπούν απεργούς, να επιστρατεύουν εργάτες και να αστυνομεύουν το λαό, είναι το ίδιο καθεστώς που έχει παραπετάξει τη λαϊκή οικογένεια να δοκιμάζεται, εκτός από την ανέχεια, και από την όξυνση μιας πολύμορφης εγκληματικότητας, να τελεί υπό τον φόβο των διαφόρων κυκλωμάτων, των ληστειών, των ναρκωτικών, της πορνείας, της υποβάθμισης της ζωής στο κέντρο της Αθήνας και στις συνοικίες.

Το καθεστώς εντός του οποίου το έργο των «ηρωικών» ΜΑΤ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εναντίον του διαδηλωτή εργάτη, συνταξιούχου, άνεργου συνεπικουρείται από ακροδεξιούς προβοκάτορες, όπως πέρσι στον Αγνωστο Στρατιώτη, είναι το ίδιο καθεστώς που όταν δε χαριεντίζεται με τους «Χρυσαυγίτες» κάνει τον τροχονόμο του εθνικιστικού πογκρόμ που συντελείτο και χτες στους δρόμους της Αθήνας.

Το καθεστώς που οι «παπαγάλοι» του αποθέωναν στα ΜΜΕ τους κυβερνώντες, το μνημόνιό τους και την τρόικά τους, το καθεστώς που αξιοποιεί την κρίση και τα χρέη που προκάλεσαν οι «πατρίκιοι» για να φορτώσει νέα κρίση και νέα χρέη στους «πληβείους», είναι το ίδιο καθεστώς που συκοφαντεί τη λαϊκή αντίσταση σαν «ανομία», «αταξία» και «βία» και που με την ίδια χυδαιότητα τροφοδοτεί το κλίμα αυτοδικίας ενάντια σε αποδιοπομπαίους τράγους όπως οι μετανάστες, το οποίο κατόπιν υποκριτικά το αποκηρύσσει.

Αυτό το καθεστώς με τις χίλιες εκφάνσεις της σαπίλας, της παρακμής και της αγριότητας, δεν παίρνει «βελτίωση», «καλυτέρευση», «αλλαγή».

Ολοι οι διαχειριστές του έχουν αντίστοιχο μερίδιο ευθύνης για την ανείπωτη εκμετάλλευση των καταπιεζόμενων στρωμάτων κάθε χρώματος, κάθε φυλής και κάθε θρησκείας, έχουν αντίστοιχη συμμετοχή στον εκβαρβαρισμό που υφίσταται η κοινωνία.


Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. part 1
    From HEIL GAP
    Φυσικό είναι να λένε κάποιοι λόγια που αντανακλούν το συμφέρον του μαγαζιού τους αλλά θα ήθελα να παρακαλέσω όμως να μην το παρακάνουμε .
    Φυσικό είναι να προσπαθούν να μαζέψουν την εγκληματική μαρξιστική αδιαφορία των ηγετών τους δια τον κατασφαγιασμο ενός Έλληνα από τους αλλόθρησκους εισβολείς , οι οποίοι τόσα χρόνια τώρα , κόπτονται για αυτούς τους λαθροεισβολεις στην πατρίδα μου ( γιατί φυσικά δεν είναι μετανάστες , εφ όσον από όσο ξέρω δεν τους κάλεσε και κανένας ) .

    Όμως δεν μου φαίνεται καθόλου φυσικό , κάποιοι έλληνες σήμερα να οργανώνουν με την προστασία περιπολικού της αστυνομίας , πορείες στην Καλλιθέα για την ανέγερση ενός τζαμιού ενώ κάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι η οικοδόμηση ενός τεμένους δεν είναι μόνο ένας χώρος θρησκευτικής λατρείας αλλά και ένας χώρος διδασκαλίας του μίσους και στρατολόγησης της τρομοκρατίας , όποια και αν είναι αυτή , ενώ ξεχνούν ότι η θρησκεία ήταν κατα το κόμμα τους το λεγόμενο όποιο των λαών , τότε που κατάσφαζαν τους ορθόδοξους ιερωμένους σε ολόκληρη την Ευρώπη .

    Και φυσικά μαζί με τον κόκκινο φασισμό , πάντα θα σκάφτομαι και την κόκκινη νεοταξικη προπαγάνδα που αποσκοπούσε καθαρά στην απαξίωση του κάθε Έλληνα , καθώς με την άπατη της ανήθικης πριμοδότησης με άπειρα μόρια των αλβανών μαθητών ώστε με δόλιο τρόπο να αρπάζουν κυριολεκτικά την ελληνική σημαία μέσα από τα χέρια των ελληνοπαίδων με αποτέλεσμα κάθε βράδυ μαζί με την ληξη των εθνικών μας παρελάσεων , να ανεχομαστε τους παπαγάλους και οι μαϊντανούς της τηλεόρασης να μας λένε, κοίτα το πόσο άξιοι είναι αυτοι οι ξένοι μαθητές, ενώ οι ….. ….. …..
    ( υπάρχουν ενυπόγραφες δηλώσεις καθηγητών για αυτό ακόμη και στο διαδίκτυο , διαβαστε τις ) .

    Κοπτεται ο ΝΜ για τους ακροδεξιούς προβοκάτορες όπως λέει πέρυσι στις 5 Μάιου στον άγνωστο στρατιώτη , όταν ξέρει ΠΟΛΥ καλά ότι ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ όλοι οι συγκεντρωμένοι εκεί έλληνες γιουχάρισαν το πακιστανοαλβανικο μέτωπο του όταν οι λαθροκομπογιαννιτες είχαν το θράσος να το παρουσιάσουν μπροστά στο τιμημένο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη .
    Και έχει και αυτός το περίσσιο θράσος να βαφτίζει ακροδεξιούς όσους δεν αποδέχονται τον κόκκινο φασισμό , θα μου πεις νεαρός είναι που να ξέρει ο άνθρωπος , αλλά το θράσος περισσεύει σαν τον κυράδων του που για να κρύψουν τις πομπές τους από την αντιδραση των ελλήνων ενάντια στους ΙΣΛΑΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , βγήκαν το επίμαχο βράδυ της παρισινής 5ης Μάιου και οδύρονταν , περί των δήθεν ελλοχευόντων χρυσαυγητων και στελεχών του ΛΑΟΣ στο σύνταγμα που τους έκραζαν , ενώ η αλήθεια ήταν ότι τους έκραζαν, τα ιδία τα αλλα μέλη του πάμε και τα δε συνθήματα κατά της βουλής τα φώναζαν όλοι συγκεντρωμένοι οι απεργοί .
    Ε λοιπόν πρέπει να μάθετε ότι από φέτας πλέον, οτι είναι ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ πλέον να αποκαλούν τον Έλληνα ακροδεξιό , διότι έτσι θα γλυτώσει για πολλές γενιές η ράτσα του την ρετσινιά του εθνοπροδοτη που σύντομα θα αποδοθεί σε αυτούς που τους ανήκει .

    Όσο για τα ποσοστά του κόμματος του στις δημοτικές περιφερειακές εκλογές ας μην χαίρεται πολύ , διότι ως γνωστόν , οι ψηφοφόροι τότε ήταν πιασμένοι από τα μαλλιά , προσπαθώντας να δείξουν με την ψήφο τους , την όποια αντίδραση ενάντια στον ΓΑΠα .

    Όσο για τις μανωλαδες και τις φασολάδες εμείς εδώ δεν είμαστε τσιφλικάδες , και προφανώς ούτε και γουστάρουμε τους τσιφλικάδες , ας ρωτήσει λοιπόν κατι αγροτοπατέρες συνδικαλιστές του κόμματος του με αμπέλια και οινοποιεία που έβγαιναν ξεδιάντροπα και εζήταγαν λεφτά από το κράτος , με χαρακτηριστική δε θρασύτητα έλεγαν = εντάξει μωρέ ότι αρπάξουμε αρπάξαμε =
    ( τέτοια δε σχετικά βίντεο αφθονούν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. part two
    Σε ότι αφορά δε την κυρία κουνεβα , σας ρωτώ , εφ όσον τόσα φράγκα έχει το κόμμα επιχείρηση σας , γιατί δεν πληρώνεται έναν δικηγόρο επιπέδου κυρίου Κουγια (υπάρχουν τόσοι άξιοι έλληνες δικηγόροι ) και αυτός είμαι σίγουρος ότι θα βρει πανεύκολα την άκρη , εδώ την έχουν βρει κάποιοι ικανοι δημοσιογράφοι ) αλλα αντιθέτως τόσα χρόνια τώρα συνεχίζετε και αναφέρεστε με γενικόλογα στην υπόθεση .
    Ρωτάμε απλώς . Δεν ξέρουμε . Μήπως και υπονοείται το πασοκ η κάτι άλλο, πέστε μας .

    Και γιατί αναφέρεσθε μόνο στο καθεστώς ΜΠΑΤΣΟΚ και δεν αναφέρεσθε και στο δικό σας καθεστώς , καθώς τόσες δεκαετίες αλλάζατε τις κατουρημένες πάνες από την γεννούμενη νέα τάξη πραγμάτων στην χώρα μου την Ελλάδα , ορίζοντας ως ρατσιστή κάθε Έλληνα που δήλωνε έλληνας , αγκαλιάζοντας τους λαθροεισβολεις (ειδικα δε οι εργολάβοι μέλη του κόμματος σας κονόμησαν πάρα πολλά τάλιρα από την εκμετάλλευση των λαθροεργαζομενων τους , και φτιάχνοντας έτσι τις εργασιακές συνθήκες κόλαση ώστε πρακτικά πλέον να πέσει το μηνιάτικο του προτοπροσλαμβανομενου Έλληνα στα 500 ευρώ,
    Και κατά αλλά παραμυθιάζατε τους αιθεροβάμονες και απαιτούσατε δήθεν 1400 ευρώ μεροκάματο , αν και στις προεκλογικές τηλεοπτικές αναμετρήσεις του 2009 της γηραιάς κυριας σας της είχε ξεφύγει ένα ΠΡΙΤΣ όταν την ρώτησαν πόσο αυτή πληρώνει τους εργαζόμενους της φάμπρικας της . Χα, χα, χα .
    Καλά μην κάνετε έτσι το ξέρω ότι φέτος αντικαταστήσατε όλους τους έλληνες εργάτες με Πακιδες . Μνημόνιο γαρ , τι να κάνετε και σεις επιχείρηση έχετε , είναι γενικό το κακό και άλλα , καταλαβαίνω .


    Τώρα σχετικά με την χρυσή αυγή αν και δεν ανήκω στον λαϊκό όμιλο χρυσή αυγή , οπότε δεν έχω και το δικαίωμα να υπερασπίζομαι και τις θέσεις της , δεν μπορώ όμως να μην σας ζητήσω να αφήσετε αυτά περί χαριεντισμών χρυσαυγητων με αστυνομικούς , γιατί τότε κατά την διάρκεια του αίσχους του δεκεμβρη του 2008 ( και το λέκιασμα της μνήμης του αδικοσκοτωμενου Ελληνόπουλου Αλέξη ) αυτοί οι άνθρωποι της χρυσής αυγής έσωσαν πολλές ελληνικές περιούσιες από τους βαρβάρους καταστροφείς και πλιατσικολόγους , χωρίς καν να ρωτήσουν , εάν ο ιδιοκτήτης ήταν δεξιός, κεντρώος η και αριστερός . ( εκτός και δεν σας ενδιαφέρουν οι περιούσιες των ελλήνων όποτε πάω πάσο )

    Τέλος πάντων τώρα που το σκέπτομαι καλύτερα , δεν με πολυενδιαφέρει και η γνώμη σας , εάν θέλετε , πέστε μας ακροδεξιούς, εάν όμως θέλετε πέστε μας και όπως σας κατέβει . Ακόμη και παρακρατικούς με τις κόκκινες ζιβάγκο μπλούζες όπως μέσω του ράδιο τίρανα μας αποκαλούσε, το κόμμα σας τον Νοέμβριο του 1973 στην εξέγερση του πολυτεχνείου .
    Εξ άλλου άργησα και έχω να βγάλω βόλτα τον καλό μου σκυλάκο .
    HEIL GAP ( or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. repeat part one
    From HEIL GAP
    Φυσικό είναι να λένε κάποιοι λόγια που αντανακλούν το συμφέρον του μαγαζιού τους αλλά θα ήθελα να παρακαλέσω όμως να μην το παρακάνουμε .
    Φυσικό είναι να προσπαθούν να μαζέψουν την εγκληματική μαρξιστική αδιαφορία των ηγετών τους δια τον κατασφαγιασμο ενός Έλληνα από τους αλλόθρησκους εισβολείς , οι οποίοι τόσα χρόνια τώρα , κόπτονται για αυτούς τους λαθροεισβολεις στην πατρίδα μου ( γιατί φυσικά δεν είναι μετανάστες , εφ όσον από όσο ξέρω δεν τους κάλεσε και κανένας ) .

    Όμως δεν μου φαίνεται καθόλου φυσικό , κάποιοι έλληνες σήμερα να οργανώνουν με την προστασία περιπολικού της αστυνομίας , πορείες στην Καλλιθέα για την ανέγερση ενός τζαμιού ενώ κάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι η οικοδόμηση ενός τεμένους δεν είναι μόνο ένας χώρος θρησκευτικής λατρείας αλλά και ένας χώρος διδασκαλίας του μίσους και στρατολόγησης της τρομοκρατίας , όποια και αν είναι αυτή , ενώ ξεχνούν ότι η θρησκεία ήταν κατα το κόμμα τους το λεγόμενο όποιο των λαών , τότε που κατάσφαζαν τους ορθόδοξους ιερωμένους σε ολόκληρη την Ευρώπη .

    Και φυσικά μαζί με τον κόκκινο φασισμό , πάντα θα σκάφτομαι και την κόκκινη νεοταξικη προπαγάνδα που αποσκοπούσε καθαρά στην απαξίωση του κάθε Έλληνα , καθώς με την άπατη της ανήθικης πριμοδότησης με άπειρα μόρια των αλβανών μαθητών ώστε με δόλιο τρόπο να αρπάζουν κυριολεκτικά την ελληνική σημαία μέσα από τα χέρια των ελληνοπαίδων με αποτέλεσμα κάθε βράδυ μαζί με την ληξη των εθνικών μας παρελάσεων , να ανεχομαστε τους παπαγάλους και οι μαϊντανούς της τηλεόρασης να μας λένε, κοίτα το πόσο άξιοι είναι αυτοι οι ξένοι μαθητές, ενώ οι ….. ….. …..
    ( υπάρχουν ενυπόγραφες δηλώσεις καθηγητών για αυτό ακόμη και στο διαδίκτυο , διαβαστε τις ) .

    Κοπτεται ο ΝΜ για τους ακροδεξιούς προβοκάτορες όπως λέει πέρυσι στις 5 Μάιου στον άγνωστο στρατιώτη , όταν ξέρει ΠΟΛΥ καλά ότι ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ όλοι οι συγκεντρωμένοι εκεί έλληνες γιουχάρισαν το πακιστανοαλβανικο μέτωπο του όταν οι λαθροκομπογιαννιτες είχαν το θράσος να το παρουσιάσουν μπροστά στο τιμημένο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη .
    Και έχει και αυτός το περίσσιο θράσος να βαφτίζει ακροδεξιούς όσους δεν αποδέχονται τον κόκκινο φασισμό , θα μου πεις νεαρός είναι που να ξέρει ο άνθρωπος , αλλά το θράσος περισσεύει σαν τον κυράδων του που για να κρύψουν τις πομπές τους από την αντιδραση των ελλήνων ενάντια στους ΙΣΛΑΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , βγήκαν το επίμαχο βράδυ της παρισινής 5ης Μάιου και οδύρονταν , περί των δήθεν ελλοχευόντων χρυσαυγητων και στελεχών του ΛΑΟΣ στο σύνταγμα που τους έκραζαν , ενώ η αλήθεια ήταν ότι τους έκραζαν, τα ιδία τα αλλα μέλη του πάμε και τα δε συνθήματα κατά της βουλής τα φώναζαν όλοι συγκεντρωμένοι οι απεργοί .
    Ε λοιπόν πρέπει να μάθετε ότι από φέτας πλέον, οτι είναι ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ πλέον να αποκαλούν τον Έλληνα ακροδεξιό , διότι έτσι θα γλυτώσει για πολλές γενιές η ράτσα του την ρετσινιά του εθνοπροδοτη που σύντομα θα αποδοθεί σε αυτούς που τους ανήκει .

    Όσο για τα ποσοστά του κόμματος του στις δημοτικές περιφερειακές εκλογές ας μην χαίρεται πολύ , διότι ως γνωστόν , οι ψηφοφόροι τότε ήταν πιασμένοι από τα μαλλιά , προσπαθώντας να δείξουν με την ψήφο τους , την όποια αντίδραση ενάντια στον ΓΑΠα .

    Όσο για τις μανωλαδες και τις φασολάδες εμείς εδώ δεν είμαστε τσιφλικάδες , και προφανώς ούτε και γουστάρουμε τους τσιφλικάδες , ας ρωτήσει λοιπόν κατι αγροτοπατέρες συνδικαλιστές του κόμματος του με αμπέλια και οινοποιεία που έβγαιναν ξεδιάντροπα και εζήταγαν λεφτά από το κράτος , με χαρακτηριστική δε θρασύτητα έλεγαν = εντάξει μωρέ ότι αρπάξουμε αρπάξαμε =
    ( τέτοια δε σχετικά βίντεο αφθονούν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΤΟ "ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ. ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]