Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έμμεση παραδοχή Παπανδρέου ότι του ζήτησαν Ελληνικά νησιά ή αρχαία μνημεία!

  • Και συνεχίζει να μιλάει με τους εκβιαστές και υβιστές της χώρας;
  • Ανεκδιήγητος ο πρωθυπουργός, που ενδιαφέρεται μην πλήξει τα συμφέροντα των εκβιαστών μας!!!

“Το να μας ζητούν ένα νησί ή ένα μνημείο ως εγγύηση είναι σχεδόν ύβρις” δήλωσε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην Ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

“Εμείς θα τραβήξουμε μπροστά. Δεν θα χρεοκοπήσουμε και δεν θα εγκαταλείψουμε την Ευρωζώνη. Ο κόσμος περιμένει ότι ο λόγος μας και οι πράξεις μας θα αποτελέσουν επαρκή εγγύηση”.

Όταν ρωτήθηκε για το πακέτο των αποκρατικοποιήσεων, αλλά και για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση του προγράμματος, ο Γ. Παπανδρέου είπε:

“Στην αρχή, οι ιδιωτικοποιήσεις δεν ήταν μια προτεραιότητα, τώρα είναι στην πρώτη σειρά της ατζέντας. Θα αποδείξουμε ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες που θέτει το δημόσιο χρέος, με μια σειρά σχεδίων ανάπτυξης. Τα σχέδιό μας τυγχάνει ευρείας αποδοχής και από την αντιπολίτευση και την κοινή γνώμη. Θα το εγκρίνουμε σύντομα”.

Για την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές ο κ. Παπανδρέου απαντά:

“Όλοι νόμιζαν ότι το 2012 θα μπορούσαμε να επανέλθουμε στην αγορά. Τώρα κάποιοι υποστηρίζουν ότι εξαιτίας του κλίματος, των υψηλών spreds, αυτό δεν θα καταστεί δυνατόν, και κατά συνέπεια θα χρειασθούμε νέες βοήθειες. Εγώ ελπίζω αυτό να μην συμβεί, ότι θα μπορέσουμε, μερικώς τουλάχιστο, να βγούμε στις αγορές από την στιγμή που το 2012 θα έχουμε κάποια επιπλέον αποθέματα. Θα δούμε. Δεν αποφασίζουμε εμείς πώς θα αντιδράσουν οι αγορές”.

O Γιώργος Παπανδρέου απάντησε και στην ερώτηση για το αν αισθάνεται ότι τον σημαδεύουν με το όπλο (αν και ο δημοσιογράφος δεν ξεκαθάρισε αν εννοούσε για την κατάσταση της οικονομίας, για τους αγανακτισμένους Έλληνες με τον πρωθυπουργό ή για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας):

“Δεν θα έλεγα ένα πιστόλι στο κεφάλι, αλλά μια σκανδάλη που κινδύνευε να πατηθεί κατά όλης της χώρας λόγω της πραγματικής πιθανότητας χρεοκοπίας. Καταφέραμε να το αποτρέψουμε, κερδίζοντας λίγο χρόνο για να υλοποιηθούν οι αναγκαίες αλλαγές, για να γίνει η Ελλάδα μια σύγχρονη οικονομία, βιώσιμη και αποδοτική”.

Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. δηλαδη εχουμε να διαλεξουμε
    και χρεωκοπια και προδοσια!
    εμεις θα παρουμε την κουρτινα τρια.
    εκτελεστε τους εκτελεστες .
    το ελληνικο εθνος ητο παντοτε γενεοδωρο.
    μια σφαιρα θα την βρουμε.θα βαλουμε τα λεφτα
    ολοι μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι αυτά,κύριοι και κυρίες;''Για μια Χούφτα Δολάρια'' και τη μητέρα σας παραδίδετε 'σε ''καλοθελητές'' εσείς;AIΣΧΟΣ.Ε Ι Σ Θ Ε ΚΑΙ Κ Α Τ Α Γ Ρ Α Φ Ε Τ Α Ι ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε Θ Ν Ο Μ Ε Ι Ο Δ Ο Σ Ι Α Σ,ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΑΥΤΑ.Σ Υ Ν Τ Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ ΚΑΙ Σ Υ Γ Κ Ρ Ο Τ Η Σ Η 'ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο Χ Ι ΡΗΤΟΡΕΙΕΣ,ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ,ΨΕΥΔΟΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ,ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΙΕΣ-ΞΙΦΟΥΛΚΗΣΕΙΣ.ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Ε Ν Α Ν Τ Ι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΩΝ.Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ 'ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ 'ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ (ΚΟΙΝΩΝ) ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ 'ΣΕ ΚΑΠΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΕΣ,ΝΕΦΕΛΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΩΔΕΙΣ ΙΔΕΟΠΛΗΚΤΟΥΣ.ΕΑΝ ΔΕ ΜΕΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΚΙΜΟΙ,ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟ Ε Θ Ν Ι Κ Ο ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο ΣΥΜΦΕΡΟΝ Σ(Μ) Α Σ,ΠΏΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΗ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ 'ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΙΝΟΥΝ ΑΓΡΙΟΤΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ 'ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Μ(Σ) Α Σ;O MΕΣΣΙΑΣ Ε Ν Α Σ ΚΑΙ Α Ν Ε Π Α Ν Α Λ Η Π Τ Ο Σ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 'ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ.ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΘΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ''ΗΓΕΤΗ'';ΑΛΛΩΣ ΤΕ,ΠΏΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΗΓΕΤΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ;ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ MOUCE PC;ΕΙΣΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΘΕΩΡΕΙΤΕ;ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΗΛΕΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗ ΑΛΗΘΙΝΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ Ε Θ Ν Ι Κ Ε Σ Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Η Σ Ε Ι Σ ΚΑΙ Α Γ Ν Ο Υ Σ Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ε Σ,Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Σ Τ Ε Σ ΠΟΛΙΤΕΣ 21ΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ανωνυμο14/5 2.37
    Ειμαστε οντως γενναιοδωρο εθνος.
    Ισως και υπερβολικα γενναιοδωρο,μαλιστα.
    Σκεψου να κατεβουν στο Συνταγμα οι μισοι μονο απο τους κυνηγους που κατεχουν νομιμως κυνηγετικα οπλα,ποσες σφαιρες θα φιλοδωρησουν στο καθεστως οταν ο Ελληνας χτυπησει κοκκινο.Μηπως ομως,ΕΚΕΙ θελουν να μας σπρωξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αισθάνΕται ότι τον σημαδεύουν με το όπλο;;;; Αυτός ο μπούχαχας με τον άλλο μπουρδολόγο τον Καρατζαφέρη μας έλεγαν ότι χρησιμοποιούσαν το ΔΝΤ σαν περίστροφο πάνω στο τραπέζι, για να εκβιάσουν την Ε.Ε.!!!! Τώρα τι έγινε και το περίστροφο σημαδεύει αυτούς;;;;;
    ΟΥΣΤ! ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ, ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΥΤΕΛΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΕ 5000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΡΑΒΑΓΓΟ, ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια αφελής, πιστεύω, ερώτηση. Έστω ότι βρίσκεστε σε άθλια οικονομική κατάσταση και έχετε τις εξής δυο επιλογές: να πουλήσετε τα χρυσά μαχαιροπήρουνα της προίκας σας ή την παλιά εικόνα που έχετε στο εικονοστάσι, οικογενειακό κειμήλιο που παραδίνεται από γενιά σε γενιά από το 1700. Τι θα προτιμούσατε να αποχωριστείτε;
    Για να καταλάβετε το σκοπό της ερώτησης επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gold_reserve
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Country_foreign_exchange_reserves_minus_external_debt.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... και η βάρκα γέρνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και η βάρκα γέρνει είπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]