Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιώργο ποιά είπαμε ότι είναι η προτεραιότητά σου;

  • Παγκόσμια πρωτοτυπία από τον "σκεπτόμενο" πρωθυπουργό της Ελλάδας! Ενδιαφέρεται να σώσει πρωτίστω το ευρώ... για τον λαό και την χώρα, βλέπουμε, αφού υπάρχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια μέχρι την εξαφάνισή τους!!!

Έχω μάθει ότι ο ΓΑΠ, στην γενική αοριστολογία του πάντα κάτι θέλει να πει. Τι εννοεί λοιπόν ο ποιητής Πρωθυπουργός της Ελλάδας όταν λέει ότι «Μόνη επιλογή είναι η προστασία του ευρώ»;

Με ανησυχούν οι αντιφάσεις του. Πρώτο και κύριο, δεν τον εκλέξαμε να προστατεύει το ευρώ, αλλά υποτίθεται να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας.

Τα υψηλά spreads δε είναι διατηρήσιμα, λέει. Επομένως; Βγαίνουμε από το ευρώ για να το προστατεύσουμε; Ή μας χαρίζουν χαμηλά spreads; Και το Ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο; Με αυτά ή με άλλα spreads; Και ξανά τα μοντέλα της Πράσινης Ανάπτυξης… Που ζεi;

Δηλαδή αυτοί που του γράφουν τις αρλούμπες του, σε ποιον ακροατή απευθύνονται, γιατί ομολογώ ότι δεν θεωρώ εαυτόν αγράμματο ή βλάκα, αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέει… Και έχω αρχίσει να μπαίνω σε φάση που να θεωρώ ότι δεν έχει καν σημασία τι λέει…

Είναι σαφές ότι ΔΕΝ κυβερνά. Για το αν ξέρει τι λέει, είπαμε: Ποιος νοιάζεται…

Spokesman Ξένης Αρχής που δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει με εμάς, πέρα από το να πάρει αυτά που θέλει από την ΔΕΗ – όπως πήρε αυτό που ήθελε από τα υποβρύχια, από τον ΟΤΕ, κλπ.

Αrchaeopteryx

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]