Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα λαμόγια και τα δουλικά του ΔΝΤ είναι παντού...


Μα δεν θέλει φιλοσοφία… Εχουμε έναν Πρωθυπουργό που δεν έχει πει την αλήθεια σε εμάς τους ίδιους. Κυβερνά με ψέματα. Για το εάν οι πολιτικοί γενικά έχουν πει την αλήθεια, επίσης παίζεται. ΚΑΝΕΙΣ πολιτικός δεν τολμάει (απλά γιατί δεν θα εκλεγεί).

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα ευρύτερο Δημόσιο που από το 81 είναι άνδρον κακοδιαχείρισης και εκμετάλλευσης του Μη Δημοσίου, συν ταμείο αεργίας, ανεργίας και παρασιτολογίας.

Το ευρύτερο αυτό Δημόσιο περιλαμβάνει και τους ΟΤΑ, βρωμερό κηφηναριό τεμπέληδων που από ανειδίκευτοι εργάτες και ημιμαθείς άχρηστοι έγιναν “υπάλληλοι”. Ετσι έχουμε πολλούς υπαλλήλους στους ΟΤΑ και πολλούς Αλβανούς/ες και Πακιστανούς να κάνουν την δουλειά που φυσιολογικά θα έκαναν οι “υπάλληλοι”.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα σύστημα Παιδείας διεστραμμένο από το 1981 και μετά που παράγει τούβλα και ζώα — θύματα και αυτά του “σοσιαλισμού α λα Γκρεκ”

Η αλήθεια είναι ότι μεγάλο ποσοστό των “επιχειρηματιών” και η πλειοψηφία των σημαντικών επιχειρηματιών είναι κρατικοδίαιτοι τσιφλικάδες που ελέγχουν την διαφθορά και την κατάπτωση.

Η αλήθεια είναι ότι έμαθε ό κάθε ξένος υπάλληλος ότι λαδωνόμαστε και μας έχει λαδώσει για ό,τι έχουν και δεν έχουμε.

Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη, ούτε “Δημοκρατία” και που και που θυσιάζουμε καμία Ιφιγένεια με αναστολή για να λένε τα κανάλια.

Ζητώ συγγνώμη από όσους δουλεύουν στο ευρύτερο Δημόσιο, είτε αποτελούν εξαίρεση είτε θύματα αυτού του συστήματος. Επίσης ζητώ συγγνώμη από τους ήρωες που ποροσπαθούν και του Έλληνες που αντέχουν στην θάλασσα των φελών που εμείς οι ίδιοι φτιάξαμε. Ακούγομαι κακός; Η κυνική αλήθεια ενοχλεί.

Και επειδή το σκεφτόμουν χτες… Να που έκανε θανάσιμο σφάλμα ο Καραμανλής o B’: Όταν του την έπεσαν (με το πο πήγε να περάσει τον βασικό μέτοχο) έπρεπε να παραιτηθεί και να προκυρήξει εκλογές λέγοντας τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Εκβιαζόμενος ή μή. Αυτοί που δεν τον άφησαν είναι οι ίδιοι που θέλουν το Μνημόνιο και την παράταση της αδιέξοδης, μίζερης και πουλημένης ύπαρξής τους.


Σχόλιο ιστολογίου: Εάν ο Καραμαλής είχε κινηθεί σωστά, τότε θα έβαζε σωρηδόν στην φυλακή όλα τα λαμόγια των Ολυμπιακών και στη συνέχεια θα καρατομούσε δημοσίως όλους εκείνους που πριόνιζαν την θέση του για να εξυπηρετήσουν τον ερχομό του Γιώργου Παπανδρέου... Λέμε τώρα... Εάν...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Σχολιο επι του σχολιου του ιστολογιου:ακριβως ετσι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φελλοί είναι πλειοψηφικοί.Δυστυχώς για τους λοιπούς συμπατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]