Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάλι γερμανικό δημοσίευμα ταράζει τα νερά της Ευρώπης

  • Nέο γερμανικό δημοσίευμα: Βερολίνο, Ε.Ε. και ΔΝΤ είναι έτοιμα να δεχθούν “ήπια αναδιάρθρωση” του ελληνικού χρέους!
Και πάλι κάνει λόγο για αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας, ενώ αυτό γίνεται όπως και στο παρελθόν, λίγες ώρες πριν μια κρίσιμη σύνοδο της Ε.Ε., ενώ ανακοινώθηκε ότι πριν το Eurogroup της Δευτέρας θα υπάρχει συνάντηση Μέρκελ – Στρος Καν.

Αυτή τη φορά η γερμανική Die Welt, σε άρθρο της που κυκλοφορεί σήμερα αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΔΝΤ και το Βερολίνο εμφανίζονται πλέον πρόθυμες να δεχθούν μία «ήπια αναδιάρθρωση» του ελληνικού χρέους.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η «μεταστροφή» οφείλεται στην επιδείνωση της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας και σημειώνει ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Γαλλία παραμένουν αντίθετες στο ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης.

Η γερμανική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι το ΔΝΤ, η Κομισιόν και η Γερμανία υποστηρίζουν πλέον μία επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής των ελληνικών ομολόγων.

Μέχρι πρότινος, η γερμανική κυβέρνηση -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- ήταν υπέρ αναδιάρθρωσης σε εθελοντική βάση, ως μέρος ενός νέου πακέτου ελληνικής διάσωσης.

Πηγή



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]