Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απίστευτο! Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο... Γιώργος!

Ο κ. Παπανδρέου σε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα» είπε πως είναι προσβλητικό να μας ζητάνε νησιά ως εγγύηση.

Καλέ μου στοχαστή, βρέ κουτούτσικο, δεν θυμάσαι τι έλεγες πριν μερικούς μήνες;

Ότι κυβερνάς μια χώρα διεφθαρμένων, ότι είμαστε αναξιόπιστοι, ότι είμαστε σαν τον Τιτανικό και ότι άλλο προσβλητικό και εξευτελιστικό μπορούσες να πείς για την χώρα μας;

Γιατί λοιπόν πιστεύεις ότι είναι υποτιμητικό να ζητούν εγγυήσεις για τα χρήματα που θα μας δανείζουν;

Για σκέψου τώρα (χωρίς να πιεστείς, αν δεν τα καταφέρνεις), ότι αυτοί οι «κακοί» στις διεθνείς αγορές έχουν και μυαλό και συνείδηση. Φροντίζουν πρώτα για το συμφέρον της επιχείρησης στην οποία εργάζονται και μετά για το δικό τους.

Δεν σου μοιάζουν, που για χάρη της προσωπικής σου ανέλιξης, πούλησες κοψοχρονιά μία χώρα, πρόδωσες αρκετά εκατομμύρια Έλληνες, όσους τέλος πάντων σε πίστεψαν, γιατί οι υπόλοιποι ξέραμε τι μας περίμενε.

Και κάτι ακόμη : μην παραμυθιάζεσαι με όσα σου έταξαν για να πουλήσεις την Ελλάδα. Για εσένα δεν υπάρχει ούτε θέση κλητήρα στον ΟΗΕ. Επειδή αυτοί ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν, έτσι σύντομα θα αντιληφθείς και εσύ ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς.

Επειδή αυτοί ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν....

Τhat's life George, c' est la vie Georges...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. καλα η μονη θεση που θα δωσουν στο ΓΑΠ ειναι να καθαριζει τουαλετες στον ΟΗΕ! και οι 'φιλοι' του θα του γυρισουν τις πλατες. Καποιοι να θυμουνται πως αργα ή γρηγορα θα δικαστουν για εσχατη προδοσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε . μη είσαι τόσο ευγενικος μαζί με τον κοπροτσόγλανο.. Δεν θα δικαστεί για Εσχάτη προδοσία...Θα δικαστεί για εσχάτη προδοσία ..και θα ανασκολοπηθεί.. η πόρνη!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]