Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απόστολος Κακλαμάνης: "Η Θράκη και η Μακεδονία δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση"!


Κεραυνό εν αιθρία εξαπέλυσε σήμερα (8.4.2011) στη βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης στη συζήτηση για τα ομόλογα. Και η τοποθέτηση του πρώην προέδρου της Βουλής δεν αφορούσε τα ομόλογα, αλλά τον κίνδυνο στον οποίο είναι εκτεθειμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας...!

Τι είπε;
«Εάν η χώρα δε σταθεί όρθια αυτό το διάστημα, κι αν οι βλακείες περί κυβερνήσεων προσωπικοτήτων, τεχνοκρατών, όλα αυτά που στο λαό καθημερινά εντυπώνουν στη συνείδηση, καταλαβαίνετε μία κατάρρευση της οικονομίας, θα είναι κατάρρευση της χώρας. Και δεν είμαι κανένας εθνικιστής όπως μου έλεγαν από την αμερικάνικη πρεσβεία, στο CBS, ότι ηγούμαι των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ, αλλά η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση! Θα σημαίνει εθνική τραγωδία εάν όλοι αντί να είναι όπως είπα «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», αν όλοι δεν καταλάβουμε και ομαδικά και ατομικά κυρίως την ευθύνη».

Μία ομολογουμένως σοκαριστική δήλωση, που αποτυπώνει -δυστυχώς- πλήρως την οικτρή κατάσταση της κυβέρνησης Παπανδρέου, αφού μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων, αλλά και των "ιδιότροπων" πολιτικών στάσεων και αποφάσεων, δεν μπορεί να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία γεωγραφικών περιοχών της χώρας.

Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε λίαν επικίνδυνη για την ίδια τη χώρα, αφού μέχρι και ο Απόστολος Κακλαμάνης, μεγάλο στέλεχος και πρώην πρόεδρος της Βουλής, προχώρησε στην συγκεκριμένη ανοιχτή αμφισβήτηση ικανότητας υπεράσπισης Ελληνικών εδαφών.

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Αναλάβετε να υπερασπισθήτε τη χώρα,κύριοι.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΥΡΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΥΜΙΖΕΤΕ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ.

    Τ Ε Λ Ο Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ.

    Λ Η Ξ Η.

    Π Α Υ Σ Η ΤΩΝ Ο Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Η.


    Με αυτά και με αυτά,ν α καταπέσετε τ ά χ ι σ τ α.Είσθε ανδρείκελα για τον Ελληνισμό και δε δικαιολογείσθε για το ό,τι ψηφίζετε ερήμην του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ αργα για δακρυα ,κ.Κακλαμανη!

    Οταν
    -ξεπουλαγατε το ονομα της Μακεδονιας,
    -οταν οι πρακτοριρισκοι του Προξενειου αλωνιζαν τα Πομακοχωρια τρομοκρατωντας τους Ελληνες Μουσουλμανους και προπαγανδιζοντας περι "τουρκικης" συνειδησης,
    -οταν ανοιξατε σκοπιμως τα συνορα στους λαθρομεταναστες στο ονομα του πολυπολιτισμου,
    -οταν αλλαζατε την Ιστορια και προβαλοταν η αποδοχη της "διαφορετικοτητας" ως φυσικο επακολουθο της παγκοσμιοποιησης και οποιος αντιδρα ηταν "φασιστας" και "ρατσιστης"
    -οταν διαπραγματευεστε τα κυριαρχικα μας δικαιωματα στο Αιγαιο εδω και 15 χρονια τουλαχιστον
    -οταν δεχθηκατε την υποδουλωση της Ελλαδας απο το ΔΝΤ

    γιατι σας πιανει τωρα ο πονος??????????!!!!!!!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΤΙ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΤΥΠΟΣ? ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,Ε?? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τραγωδία,όταν γίνονται τέτοιες δηλώσεις από ένα κορυφαίο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τότε να μας κλαίνε οι ρέγγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μετα την επισκεψη σοροσ και τα οικονομικα μετρα που πηραν θα μασ οδηγησουν στη χρεωκοπια και μετα στο διαμελισμο τησ χωρασ αυτο το σκοπο ειχαν τα οικονομικα μετρα που πηραν, να τελειωνουν με την ελλαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι δυνατόν να καθωντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανδρείκελα της πολιτικής ζωής, είστε προδότες και πατριδοκάπηλοι!...

    Ξέρετέ το καλά, πως σε πολύ λίγο καιρό ο λαός θα σας χώσει πίσω απ' τα μαύρα σίδερα της φυλακής, αφού πρώτα σας δημεύσουμε μέχρι και το τελευταίο cent σας, όπου γης. Απ'αυτή τη φυλακή βέβαια θα βγείτε μόνο νεκροί!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα φρουτα ,θα τελειωσουν με τα ..φρουτακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υστατη προσπάθεια για να μη βουλιάξει ο Τιτανικός της κυβέρνησης Παπανδρέου αποτελούνοι δηλώσεις εκφοβισμού των βουλεύτων του ΠΑΣΟΚ και του ελληνικού λαού για επικείμενες
    καταστροφικές εκλογές. Υστερα από τα έξαλα ξεσπάσματα του Αντιπροέδρου κυρίου Παγκαλου παίρνει ο σώφρονας,πρώην Πρόεδρος της Βούλης, κύριος Κακλαμάνης την σκυτάλη εκφοβισμού της ελληνικής Επικράτειας.
    Σύμφωνα με την άποψή του,αποτελεί βλακεία να ζητάμε απο τον Πρόεδρο της Δημοκτρατίας την σύσταση κυβέρνησης ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ,επειδή δεν θέλει να πιστέψει ότι η Ελλάδα βρίσκεται ύπο ΚΑΤΟΧΗ. Δεν θέλει να παραδεχθεί ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να υψώσει τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα επειδή της κόλλησαν τις Ρόδες Μέσα στην Λάσπη.
    Ο φόβος που παραλύει και σκοτώνει τιςψυχές και προσπαθεί να
    επιβάλει σαν θεραπεία τυφλή υπακουή δεν είναι η θεραπειά που επιβαλλεται και μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα.
    Χρειαζόμαστε Ενότητα και Αγώνα,αφού βρισκόμαστε υπό ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΙΑ. Πρέπει να ομολογήσουμε ότι υπάρχουν και άλλες άξιες Ελληνίδες και άλλοι άξιοι Ελληνες που μπορούν
    να προσφέρουν και να συμπληρώσουν τους επαγγελματίες πολιτικούς για δούνε το δάσος και όχι, μόνο το δέντρο, αλλά σιχαίνονται την ύποταγή στην απόλυτη κυριαρχία και υποδούλωσή τους στον ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΗ και για αυτόν το λόγο παραμένουν μακριά από την εξουσία της ΦΑΥΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ η οποία μας έφερε εδώ που βρισκόμαστε!
    Αξιότιμε κύριε Κακλαμάνη επισημαίνετε,ότι μία χώρα όπως η πατρίδα μας που τελεί υπό οικονομική κατάρρευση δεν μπορεί να υπερασπιστεί π.χ. ούτε την Θράκη μήτε το Αιγαίο και
    επακόλουθα ούτε και τη Μακεδονία.Εδώ,όμως δεν αναφέρετε από ποιον απειλείται η Ελλαδα.Προέρχεται η απειλή π.χ.αποτιςΙνδίες,Κίνα,Ρωσία,Μεξικό;Ασφαλώς,Οχι,αλλά από τους φίλους και συμμάχους και αυτούς που θέλουν να γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, διότι όλοι τους εσκεμμένα, μας παρουσιάζονται ανιστόρητοι με πρώτους, και καλλίτερους εμάς τους ίδιους. Αν θέλουμε να μάθουμε πως γίνονται οι αγώνες,ας μελετήσουμε,ας μελετήσουν οι πολιτικοί μας τους γείτονές μας Σλαβομακεδόνες για να διδαχθούν Εξωτερική Πολιτική αφού δεν είναι σε θέση να διδαχθούν ή δεν θέλουν να διδαχθούν από την ελληνική ιστορία.
    Αδιάφορο αν οι γείτονές μας τρώγονται σαν σκυλιά για την καρέκλα της Εξουσίας, στο θέμα της Εξωτερικής Πολιτικής και της διεκδίκησης και επιβολής των αλυτρωτικών τους ονείρων,συμφωνεί όλο το πολιτικο φάσμα από την έξω δεξιά μέχρι και την έξω αριστερά.
    Σε αντίθεση τα δικά μας πολιτικά κόμματα που συναγωνίζονται ποιό κόμμα θα ξεπεράσει το άλλο στη ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ. Πρώτο και καλλίτερο είναι το κόμμα του ΠΑΣΟΚ το οποίο από την εποχή του κυρίου Σημίτη μέχρι και σήμερα, αρνείται να δεχθεί και να μιλήσει με τους εκπροσώπους των ΠΑΜΜΑΚEΔΟΝΙΚΩΝ οργανώσεων επειδή δεν τις ελέγχουν και ακολουθούν όλα τα άλλα κόμματα, μαζί και οι γραφικοί αυλοκόλακες των Κρατικοδιαίτωνεφημερίδων ετσι τις αποκαλούσε στις 27.8.1999 σε παρέμβασή του στην Ελευθεροτυπία ο κύριος Κώστας Μίχας, και άλλων ΜΜΕ.
    Θα τελειώσω γράφοντας, ότι αν θέλουμε να εισακουσθούμε και πιο πέρα απο τα αυτιά μας, πρέπει πρώτα, έμεις να ξέρουμε τι θέλουμε και να δοθεί μεγαλύτερη συμμετόχη στην εύρεση
    λύσεων σε θέματα εθνικής σημασίας στο Λαό, με τη Βοήθεια δημοψηφισμάτων, διότι όπως μας λέει και ο κύριος Κακλαμάνης μοιράζεται η ευθύνη σε πολλες πλάτες.

    Διατελώ με τιμή,
    Γεώργιος Α. Βλάχος
    9.4.2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]