Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πέφτει η κυβέρνηση;

  • Δεν μετέχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην συζήτηση για την ψήφιση του νόμου που αφορά τον τζόγο!

Με άδεια έδρανα διεξάγεται στην Βουλή η συζήτηση επί του κατατεθέντος πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης των Ομολόγων.

Όπως είναι γνωστό η συζήτηση διεξάγεται ύστερα από πρόταση 60 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Αυτήν την στιγμή όμως βρίσκονται στην αίθουσα της Βουλής ΔΥΟ (αριθ. 2) βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Η ανταρσία δηλαδή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εναντίον της κυβέρνησης συνεχίζεται, μετά την χθεσινή απόρριψη του νομοσχεδίου για τα φρουτάκια.

«Δεν ερχόμαστε ούτε στην Βουλή», «δεν μας νοιάζουν τα πορίσματα και τα σκάνδαλα που στήνετε» λένε τώρα στην Κυβέρνηση...

Κυβέρνηση υπό διάλυση ή επικοινωνιακό τρικ για να αποκτήσουν άλλοθι οι "αντάρτες" βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που φοβούνται πλέον πως τα γιαούρτια θα μετατραπούν σε φάπες;

Το μόνο (σχεδόν) βέβαιο, είναι πως βαδίζουμε σε κατάσταση πλήρους πολιτικής ανωμαλίας, με μία κυβέρνηση που δεν στηρίζεται ούτε από τους βουλευτές της...

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αφού μας γαμ$%#@* τωρα ξυπνήσανε μερικοί μερικοί. Να πατε αλλού. Τελειώσατε όπως τελειώνουμε καθε εβδομάδα με αγωνία τη δουλειά μας και δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσει το αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]