Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΔΝΤ: Η Πορτογαλία έκανε αίτημα χρηματοδότησης

Το ΔΝΤ έλαβε το βράδυ της Παρασκευής 8/4/2011 επίσημο αίτημα από τη Πορτογαλία για χρηματοδότηση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων, ο Strauss-Kahn σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως το ΔΝΤ έχει λάβει αίτημα από τη χώρα για την παροχή χρηματοδότησης.

Ο επικεφαλής του οργανισμού αναφέρει χαρακτηριστικά : “Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε γρήγορα σε διαπραγματεύσεις με την πορτογαλική κυβέρνηση μαζί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για ένα οικονομικό πρόγραμμα που θα έχει τη στήριξη των κύριων πολιτικών κομμάτων και θα παρέχει τη βάση για την οικονομική βοήθεια.”

“Είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια αποκατάστασης της ανάπτυξης και της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας,” συμπληρώνει στην ανακοίνωσή του ο Strauss-Kahn.

Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομίας Fernando Teixeira dos Santos είχε δηλώσει: "Η αντιπολίτευση και οι διεθνείς δανειστές πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις για το πακέτο της οικονομικής ενίσχυσης της Πορτογαλίας".




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]