Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με επίσημη ανακοίνωση το Άγιο Όρος διαψεύδει την εμφάνιση του Παϊσίου


Μετά από σύγκλιση της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους, εξεδόθη ανακοίνωση που αφορά την φημολογία εμφάνισης του γέροντος Παϊσίου σε νεαρούς μοναχούς της Ιεράς Μονής Παντελεήμονος.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η Ιερά Κοινότης Αγίου Όρους Άθω, εξ αφορμής προβολής προσφάτως εκ μέρους ωρισμένων Μέσων Μαζικής Ενημερώσεως πληροφοριών αναφερομένων εις δήθεν εμφάνισιν εις μοναχούς του οσίας βιοτής μακαριστού Γέροντος Παϊσίου και αυτού προαναγγελίαν υπ' επικειμένου πολέμου, προκληθείσης δε εκ τούτου ανησυχίας και αναταραχής, χάριν της αληθείας και ένεκεν σεβασμού εις την μνήμην του Γέροντος, δηλώνει ότι τοιαύται φημολογίαι είναι αναληθείς και δεν συνάδουν μεθ' όσων έτι ζων επρέσβευεν ο Γέρων Παΐσιος.
Άπαντες οι εν τη κοινή Συνάξει Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι των είκοσιν Ιερών Μονών του Αγίου Όρους Άθω.


Η ανακοίνωση αυτή αποκαθιστά την αλήθεια και βρίσκεται αντιμέτωπη με ύποπτες μεθοδεύσεις εμπλοκής της Εκκλησίας και Αγιορειτών πατέρων σε ανυπόστατες φήμες που προσβάλουν την κοινή λογική και την πίστη.

Διαβάστε σχετικά: Η Μονή Εσφιγμένου διαψεύδει την εμφάνιση του Παϊσίου




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

  1. Επίσημα? Διάψευσε το άγιο ορος επίσημα ότι δεν ήταν το φάντασμα του καλόγερου παΐσιου? E λοιπόν αν αυτό είναι Ελλάδα, τότες εγώ είμαι εξωγήινος!
    Αλλα γεννιέται η ερώτηση, γιατί το blog δημοσιεύει αυτή την υβριστική για τους σκεπτόμενους ανθρώπους είδηση? Γιατί τροφοδοτείται την δεισιδαιμονία και τον μεσαιωνισμό? Είναι για τους θρησκόπλικτους επισκέπτες σας, η οι ίδιοι είστε "contaminated" από την ασθένεια του σκότους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zanglos. Το ιστολόγιο (ανα)δημοσιεύει την "είδηση" που παλαιότερα είχε ήδη διαψεύσει, επειδή αναπαράχθηκε από τα μεγάλα ΜΜΕ για λόγους τηλεθέασης, ενώ είχε ήδη διαψευσθεί. Το ιστολόγιο προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να αποφύγει την παραπληροφόρηση και τίποτε άλλο. Εάν επιθυμείς να χλευάζεις την πίστη άλλων ανθρώπων, τότε γίνεσαι αυτομάτως δέκτης της δικής τους χλεύης. Και πίστεψέ με, η δική τους χλεύη γίνεαι σιωπηλή, επειδή υπάρχει σεβασμός προς την οντότητά σου, δηλαδή σεβόμενοι τον άνθρωπο χλευάζουν τον υβριστή, ο οποίος ούτε τον πίστη του διπλανού του σέβεται, αλλά ούτε και τον άνθρωπο και το δικαίωμά του στην επιλογή της πίστης. Κανείς δεν σε κρατάει και κανείς δεν σου απαγορεύει να πιστεύεις ό,που θέλεις. Είναι θέμα αυτοδιάθεσης. Εάν εσύ δεν σκέφτεσαι και δεν σέβεσαι το δικαίωμα αυτό στους άλλους, τότε δεν σέβεσαι τον άνθρωπο. Δεν χωρούν περισσότερες κουβέντες. Θέλεις Βουδισμό; Μπορείς να τον έχεις. Θέλεις Δωδεκαθεϊσμό; Επίσης μπορείς να τον έχεις. Θέλεις ισλαμισμό; Είσαι ελεύθερος να τον ακολουθήσεις. Θέλεις χριστιανισμό; Επίσης μπορείς να τον πιστέψεις. Το να θέλεις να επιβάλεις μέσω της χλεύης και των ύβρεων στον διπλανό σου την δική σου πίστη, τότε αυτομάτως υποβιβάζεις αυτό που πιστεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ρε παιδια σοβαρολογουμε; Ακους εκει επεστρεψε ο Παισιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωνσταντίνε, ναι χλευάζω και δεν σέβομαι μια πίστη που εξαπατεί τους αφελείς, έναν θεό που πρεσβεύει το μίσος με πολέμους, την εκδικητικότητα να στέλνει στην κόλαση, μια θρησκεία που με απέραντο μίσος έσφαξε τους προγόνους μας και ρήμαξε τον πολιτισμό μας!
    Είναι δικαίωμα σου να προσκυνάς αυτόν τον θεό της ερήμου, όπως είναι και δικη μου υποχρέωση σαν Έλληνας και δικαίωμα μου σαν πολίτης να χλευάζω αναρτήσεις όπως το ΔΕΝ αναστήθηκε ο παΐσιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Zanglos, επειδή προφανώς σου αρέσει να χρησιμοποιείς λέξεις που δεν χρησιμοποιήθηκαν, πρέπει να σου κάνω σαφές πως κανείς δεν μίλησε για ανάσταση του Παϊσίου. Κανείς, τουλάχιστον σε αυτό το ιστολόγιο. Δεν θα μπω στην λογική να συζητήσω για θεούς που μισούνε, που απατούνε, που σπέρνουν μίσος και θάνατο για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους πάθη. Άστο, μην το συνεχίζεις, επειδή εκτίθεσαι. Πίστευε αυτό που θέλεις, σταμάτα όμως να κεντρίζεις την υπομονή των άλλων. Σε σέβονται όπως είσαι. Πράξε το ίδιο, ειδάλλως, μείνε στην σοφία της σιωπής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωνσταντίνε, κατά αρχή να σου πω ότι βγάζω το καπέλο στις πολιτικές σου αναλύσεις και αναρτήσεις. Όπως θα έχεις προσέξει δεν βρίζω, καυτηριάζω μεσαιωνικές θέσεις που δεν έχουν πλέον θέση στην εποχή μας.
    Πιστεύω δε, και σε αυτό πρέπει να συμφωνήσεις μαζί μου, ότι η αντίθεση σε έναν διάλογο είναι κανόνας! Αλλιώς πέστε τα μεταξύ σας ναι ναι και ναι!
    Η σοφια της σιωπής και της τυφλής πίστης, ταιριάζει σε σας, όχι σε μένα με το ελεύθερο Ελληνικό πνεύμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Zanglos,

    επειδη οι ανιστορητες δηλωσεις σου ξεπερνουν καθε οριο παραληρηματος,μαθε οτι ο Ιαχβε -ο Θεος των Εβραιων- με την παραδοση των δεκα εντολων στον Μωυση δεν ειχε την εννοια του "Ενος Θεου Παντοκρατορος παντος του κοσμου και πασης της ανθρωποτητας"!!
    Η ορολογια "Παλαια Διαθηκη" ειναι αγνωστη στη Ιουδαϊκη θρησκεια!!
    Για τους Εβραιους ισχυει ο ορος "Οανάχ" ή ΤΟRAX που δεν εχει καμια σχεση με την χριστιανικη ορολογια,διοτι περιλαμβανει σε βιβλιο την ανεξαρτητη θεοπνευστη ιστορια των Εβραιων,οι οποιοι δεν συνταυτιζουν την ιστορια τους με τα χριστιανικα ευαγγελια.
    Τον ορο "Παλαια Διαθηκη" υιοθετησαν οι Πατερες της χριστιανικης θρησκειας,προς τιμην του Απ.Παυλου , ο οποιος πρωτος τον χρησιμοποιησε και τον συνδεσε με την "Καινη Διαθηκη" σε ενιαιο συνολο για να συνδεονται σε κοινο Θεο ο Ιουδαϊσμος με τον Χριστιανισμο και διοτι ο Ιησους αναφερεται στην εβραϊκη ιστορια(Οανάχ) και ειδικοτερα και στους προφητες τους.Οποιος μελετησει την Παλαια Διαθηκη αντιλαμβανεται οτι ο Θεος των Εβραιων,ο πολεμοχαρης και εκδικητικος,πουθενα δεν μοιαζει με τον Θεο των Ευαγγελιων,της Αγαπης και της Ειρηνης!!
    Η Θρησκεια δεν εσφαξε τους προγονους μας!!
    Αλλο αν καποιοι Επισκοποι εκμεταλλευτηκαν τον Χριστιανισμο για καθαρα προσωπικα οφελη που σε καμια περιπτωση δεν συναυδουν με τις αξιες του Χριστιανισμου,παρα μονο για την διψα για την εξουσια,τοτε σιγουρα δεν εχει ευθυνη η Θρησκεια μας!!
    Επιπλεον μη ξεχνας τον ρολο αιρετικων ομαδων Χριστιανων, που προσεφυγαν σε καταστροφες!!
    Οσο για τις σφαγες των προγονων μας,αυτο αποτελει διαχρονικο φαινομενο και δεν εχει να κανει με Θρησκεια!!
    Οι προγονοι μας σφαζονταν μεταξυ τους πολυ πριν επελθει ο Χριστιανισμος!!
    Και παλι καλα που ειχαμε και Ολυμπιαδες,διαφορετικα θα ειχαμε ηδη εξαλειφθει!!
    Οσο για τον πολιτισμο μας,αν υπαρχει Θρησκεια μεσω της οποιας αναβιωσε η Ελληνικη Φιλοσοφια ειναι ο Χριστιανισμος!!Ο Χριστιανισμος εχει ως βαση σκεψης τον Ελληνισμο!!
    Η μονη αλλα σημαντικη διαφορα ηταν το Δωδεκαθεον!!
    Οι Θεοι του Ολυμπου ειχαν τα ιδια παθη,τις ιδιες αδυναμιες και τα ιδια ελαττωματα με τους ανθρωπους!!
    Αν μπορεις να εξομοιωνεις σημερα Θεο με ανθρωπο,τοτε να υποθεσω οτι εισαι Θεος????

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα μου επιτρέψεις να σε ανταποδώσω τον τίτλο του ανιστόρητου και του προσκυνημένου. Δεν με κάνει εντύπωση ο κυνισμός σου να δικαιολογήσεις τα εκλήματα του χριστιανισμού έναντι του Έθνους μας, μέχρι εχθές αυτό ήταν ένα θέμα απαγορευμένο, αλλα σήμερα κάθε μέρα η αλήθεια θεριεύει! Πως μπορείς να μιλάς για συμβίωση Ελλάδας και χριστιανισμού, όταν στο βυζάντιο είχε απαγορευθεί διά ποινής θανάτου η λέξη Έλλην και Ελληνικό! Ακαδημίες έκλεισαν, φιλόσοφοι εσφαγιαστησαν, ναοί και βιβλιοθήκες πυρπολήθηκαν, μονο σε μια μέρα ο σιχαμερός εβραίος (Μέγας! ονομασθείς από την εκκλησία) θεοδόσιος έσφαξε 20 χιλ Έλληνες σε στάδιο της Θεσσαλονίκης γιατί αρνιόταν να προσκυνήσουν τον γιαχβέ!

    O xριστιανισμός χωρίς τα ιερά βιβλία των Ιουδαίων δεν θα μπορούσε να υπάρξει ως θρησκεία διότι όλα σχεδόν τα κείμενα της ΚΔ έχουν παραπομπές στην παλαιά Διαθήκη των Ιουδαίων και γι’ αυτόν τον λόγω αδυνατεί να τα αφαιρέσει από την Βίβλο. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά ο χριστιανισμός είναι θρησκεία μέσα από την θρησκεία των Ιουδαίων δηλαδή ιουδαϊκή αίρεση, αλλα εσύ Έλληνα, Πως το χωράει η λογική σου να προσκυνάς έναν θεό και μια αίρεση που κατέστρεψε τον πολιτισμό και την χωρα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Zanglos,

    (λογω του ευρους του σχολιου,το χωριζω σε δυο μερη)

    εμενα δεν μου κανει καμια εντυπωση που προπαγανδιζεις και μεσω αποσπασματικων καταστασεων απο τον 4ο -7ο αι μ.Χ,προσπαθεις να βγαλεις γενικα συμπερασματα!!
    Αυτοι που αναφερονται πρωτα στους προβληματισμους "περι ψυχης" και στην Μονοθεϊα ειναι οι Ορφικοι!!
    Οι βασεις της Πλατωνικης Σκεψης στηριζονται στους Ορφικους και οχι στους Ιουδαιους!!
    Ελληνισμος και Χριστιανισμος,ειτε σου αρεσει ειτε οχι,ειναι το ενα και το αυτο!!
    Και θα επρεπε να ντρεπεσαι που διαχωριζεις αυτες τις δυο εννοιες!!!
    Η βυζαντινη περιοδος θεωρειται ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ακραιφνως Ελληνικη!!
    Οι μαχες εναντιον Σλαβων ,Περσων Αραβων ,Βουλγαρων,Οθωμανων,κ.α ειχαν ως στοχο την επιβιωση της φυλης μας!!Της Ελληνικης φυλης!!
    Σου αναφερω και επιστολη του Γεωργιου Γεμιστου στον Μανουηλ Α' Παλαιολογο
    "Εσμέν γάρ ούτοι ων ηγείσθαι τε καί βασιλεύετε Έλληνες το γένος,ως ή τε φωνή και ή πάτριος παιδεία μαρτυρεί.."

    Επειδη συνεχιζεις την ανιστορητη προκλητικοτητα, παρακατω γραφω 2 σχολια, απο τον Ντοστογιεφσκι και τον Α.Α. Vasiliev:

    1 σχολιο,

    "Δεν μπορω να πιστεψω οτι οι Ελληνες ειναι οι μοναδικοι κληρονομοι του Βυζαντιου. Πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι το Βυζαντιο ανηκει και σε μας, γιατι απο αυτο επηραμε τον πολιτισμο μας. Δεν θα πρεπει οι Ελληνες μονο να οικειοποιουνται την ιστορια μιας χιλιετιας που εκυριαρχησε πανω στην γη."
    (Αποσπασμα απο το προσωπικο ημερολογιο του μεγαλου Ρωσου μυθιστοριογραφου Φ. Ντοστογιεφσκι στις 26 Ιουνιου 1876)

    2 σχολιο,

    "...λογω των τουρκικων κατακτησεων,πολυαριθμοι Ελληνες μεταναστευσαν στην Δυση, παιρνοντας μαζι τους τα εργα της φιλολογιας τους,η συσσωρευση αυτη δημιουργησε στην Δυση παρα πολυ ευνοϊκες συνθηκες για μια επαφη με το μακρινο παρελθον της Ελλαδας και τον αιωνιο πολιτισμο της...το Βυζαντιο προσεφερε μεγαλη υπηρεσια στην ανθρωποτητα και την μελλοντικη της εξελιξη."
    (Αποσπασμα απο το συγγραμα "Ιστορια της Βυζαντινης αυτοκρατοριας" του Α.Α. Vasiliev, καθηγητου Αμερικανικων πανεπιστημιων,εκδ.Μπεργκαδη 1954)


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (συνεχεια σχολιου)

    Γιατι δεν αναφερεσαι στο βυζαντινο επος
    "Διγενης Ακριτας", οπου ο ηρωας μιμειται τον Αχιλλεα σε γενναιοτητα και πολεμικη τεχνη και κατορθωνει να επιβαλλει την ειρηνη???
    Γιατι δεν μιλας για τον πατριαρχη Φωτιο
    (μεσα 9ου αιωνος) που ηταν λατρης της αρχαιας ελληνικης Γραμματειας???
    Γιατι δεν αναφερεσαι στον Βησσαριωνα,στον Ερμωνυμο Χαριτωνυμο και στον Γεωργιο Σχολαριο??? (ειδικα ο τελευταιος ηταν λατρης της Αριστοτελικης φιλοσοφιας).
    Γιατι δεν μιλας για τον σεβασμο της Ελληνικης γλωσσας και τον εμφυτο συντηρητισμο των Βυζαντινων συγγραφεων στην παλαια παραδοση της αρχαιας Ελληνικης Γραμματειας????
    Ειδικα ο Βησσαριων δημοσιευσε το συγγραμμα
    "Προς τον συκοφαντουντα τον Πλατωνα" ,στο οποιο εκτιθεται το μεγαλειο της Πλατωνικης σκεψης και φιλοσοφιας.
    Με επιστολες του Βησσαριωνα στον δεσποτη του Μυστρα Κωνσταντινο Παλαιολογο (τον Δραγατση),τον τελευταιο αυτοκρατορα του Βυζαντιου, υμνουσε το μεγαλειο των αρχαιων Ελληνων.
    Στις επιστολες αυτες προετρεπε τον Κωνσταντινο να οχυρωσει τον ισθμο της Πελοποννησου, απο οπου θα ξεκινουσε ενα νεο ελληνικο Βασιλειο.
    Να ειναι δηλαδη εκει η πρωτευουσα κατα το προτυπο των αρχαιων Λακεδαιμονιων και να αντιμετωπισθει καλυτερα ο τουρκικος κινδυνος!!!!
    Και η δηλωση -κατατεθεν σε ολες τις επιστολες του προς τον Αυτοκρατορα,ηταν
    "μηδεποτε εκβαλειν της ψυχης" δηλ. να μην λησμονει ποτε οτι ειναι Ελλην.


    Για τις περισσοτερες καταστροφες(και οχι μεταφορες μνημειων) πρωτυτερα υπευθυνοι ησαν οι Ρωμαιοι και μετεπειτα Σταυροφοροι και Ενετοι.

    Ο Θεοδοσιος πολεμησε κατα των Γοτθων που απειλουσαν τα βορεια συνορα, ενω ο αρχηγος τους παραδοθηκε σ'αυτον υπογραφοντας συμφωνιες.
    Υπεγραψε και συνθηκη με τους Περσες γα την εξασφαλιση των ανατολικων συνορων.

    Υπηρξε Ελληνικη παιδεια και ωμιλουτο η Ελληνικη γλωσσα.
    Τα επη του Ομηρου λατρευονταν!!!!
    Πολλοι μαθαιναν αυτα τα επη απ'εξω και ανακατωτα!!!!!
    Οι κατοικοι του Βυζαντιου ησαν και αυτοι Ελληνες που εδιναν τη ζωη τους για να μπορει το Βυζαντιο να επιβιωνει απο λεηλασιες και επιδρομες. Στην αναγκη για επιβιωση του Ελληνισμου χρησιμοποιησαν και μισθοφορικους στρατους!!!!
    ΕΔΩΣΑΝ ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ!!!!!

    Σου πεφτουν λιγα αυτα ετσι???

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβάζοντας είχα και ένα κουβα διπλα μου "just in case" μήπως μου έρθει κανένα ξαφνικό, τέλος πάντων όσα σεντόνια και να γράψουμε δεν πείθει κανείς κανέναν, μια μονο συμβουλή: Να βάζεις μαξιλαράκια όταν προσκυνάς τον γιαχβέ σου και να θυμάσαι: ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Zanglos,

    πρωτον,μου αρεσουν οι αγγλικες φρασεις σου ("contaminated","just in case"), που δειχνουν τις προοδευτικες τασεις σου!!
    Δευτερον,αν σου ερθει κανα ξαφνικο δεν σε σωζει κανενας κουβας,
    τριτον δεν με ενδιαφερει να σε πεισω,διοτι δεν με ενδιαφερουν οι πεποιθησεις σου αλλα με ενδιαφερει να αντικρουω την οποιαδηποτε προπαγανδα με επιχειρηματα
    και
    τεταρτον και καλυτερο απο την στιγμη που εχεις ηδη παραδεχτει οτι η Οθωμανικη Αυτοκρατορια ηταν πολυ καλυτερη της Βυζαντινης,φανταζομαι οτι δεν θα ειχες και προβλημα να προσκυνας μαζι τους αβαπτιστους!!
    Καθοτι και εσυ μαλλον ανηκεις στους τελευταιους!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΜ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΟΥ Γ.Μ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΤΟΡΗΤΟΣ. ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]