Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τίποτε δεν κατάλαβε από το μήνυμα των εκλογών ο πρωθυπουργός

Το δίλημμα του Καραμανλή: ΛΑΟΣ ή λαός;

Πάλι σε λάθος πλευρά κοιτάζει...

Κι ενώ προσπαθούμε να μπούμε σε κανονική ροή στην καθημερινότητά μας και να ξεχάσουμε τις εκλογές, το ίδιο δεν φαίνεται να συμμερίζεται ο πρωθυπουργός της χώρας, Κώστας Καραμανλής. Φυσικά, απασχολείται με το αποτέλεσμα των εκλογών, μόνο που το… πιάνει από λάθος πλευρά.
Ενώ έχει αποδεχθεί τόσο ο ίδιος όσο και υπουργοί του, στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης, πως «όλα έχουν καλώς» και απλά φταίει η επικοινωνιακή πολιτική που δεν κατάφερε να αναδείξει τα έργα αλλά και δεν κατάφερε να εμφανίσει τους πραγματικούς ενόχους των σκανδάλων, ο πρωθυπουργός της χώρας αυτή τη στιγμή ασχολείται και πάλι με λάθος αντικείμενο. Τον ενδιαφέρει η αντιμετώπιση του ΛΑΟΣ και συγκεκριμένα κάποιες πιθανότητες να του «διαφύγουν» βουλευτές και να του δημιουργήσουν πρόβλημα…
Τον ενδιαφέρει επίσης το γιατί το ΛΑΟΣ πήρε στις Ευρωεκλογές το ποσοστό που του έδωσαν οι Έλληνες πολίτες, αλλά και τι θα γίνει με την «πολυκατοικία», τους ενοίκους και τους ιδιοκτήτες της!!!
Έτσι, για μία ακόμη φορά, ο κύριος Καραμανλής διαπράττει σοβαρό ολίσθημα και πλήρως αποπροσανατολισμένος, ασχολείται με αυτά που δεν τον ενδιαφέρουν άμεσα, δηλαδή τους Έλληνες πολίτες και όχι τους Έλληνες πολιτικούς. Οι πολίτες είναι αυτοί που έβγαλαν τα ποσοστά, αυτοί που απείχαν και αυτοί που κατακεραύνωσαν την κυβέρνηση του κυρίου Καραμανλή.
Δεν είναι το ΛΑΟΣ, αλλά ο λαός αυτός που μίλησε και αυτός που θα ξαναμιλήσει (λίαν συντόμως) και θα καταδικάσει όλους εκείνους που τον εμπαίζουν, τον κλέβουν, τον λοιδωρούν, τον απαξιώνουν, τον προδίδουν, τον εκθέτουν σε κινδύνους… Οι Έλληνες πολίτες την επόμενη φορά που θα κληθούν στην κάλπη ενδέχεται να αυξήσουν το ποσοστό της αποχής, εφαρμόζοντας το δικαίωμά τους να απαξιώσουν τις παρόντες πολιτικές και πολιτικούς και να αποστομώσουν όλους εκείνους τους φαιδρούς, τυχάρπαστους και ανίκανους να λειτουργήσουν έντιμα και με ήθος απέναντι στους πολίτες αυτού του κράτους.
Ψάχνει πώς να διυλίσει τον κώνωπα ο κύριος πρωθυπουργός και ξεχνά το βασικό: αυτά που του ζήτησε ο Έλληνας πολίτης, αυτά που του διαμήνυσε σαφέστατα και που όφειλε από την επομένη των εκλογών ο κύριος Καραμανλής να έχει αρχίσει την εφαρμογή τους. Τέρμα στην εξαθλίωση και την ηθική κατάπτωσή του, ζήτησε ο Έλληνας… Ακούσατε καμία απόφαση γύρω από αυτό; Τέρμα στους λαϊκισμούς και τις αρπαχτές από τους πολιτικούς, απαίτησε ο λαός. Έγινε κάτι αυτές τις ημέρες και δεν το κατάλαβα; Μήπως διώχθηκαν υπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι, τοπικοί άρχοντες και προύχοντες, κομματικά στελέχη που έχουν μεταβληθεί σε τοπικούς «στρατηγούς»;
ΛΑΟΣ ή λαός, λοιπόν κύριε Καραμανλή; Η «ρότα» σας πάντως δείχνει πως και πάλι απομακρύνεστε από τον λαό και προτιμάτε να ασχοληθείτε με το ΛΑΟΣ και αν συνεχίσετε έτσι, βλέπω να σας στέλνει για διακοπές επ’ άπειρον ο πολίτης και ας φροντίσατε (με τις οικονομικές παλινωδίες σας) να μην μπορούν οι περισσότεροι Έλληνες να κάνουν έστω και για λίγες ημέρες ένα «διάλειμμα».
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Σύμφωνα με τα φαινόμενα, λοιπόν, η «καρέκλα» έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αξία από τον ιδιοκτήτη της κι έτσι ο κύριος Καραμανλής συνεχίζει να αγνοεί πως αποστολέας του μηνύματος που πήρε (και που δεν κατενόησε) είναι ο λαός και όχι το ΛΑΟΣ!!!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]