Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καρατζαφέρης: Ο «λαγός» των «νταβάδων»

Ο Ελληνικός λαός δεν... μασάει!

Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί οποιοδήποτε τυχοδιωκτικό σάλτο και αμοραλιστικό τέχνασμα του Καρατζαφέρη.
Ούτε φυσικά η νεροποντή της αφηνιασμένης προβολής , κάθε «ατάκας» του από τα ΜΜΕ.
«Λαγός» των «νταβάδων» είναι. Διατεταγμένη υπηρεσία εκτελεί. Και αυτό κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο κραυγαλέα φανερό. Μόνο οι «ειδωλολάτρες» οπαδοί δεν είναι σε θέση να το δούνε, ακριβώς γιατί είναι «οπαδοί» και πέρα από τα είδωλά τους δε μπορούν να δούνε ΤΙΠΟΤΕ και φυσικά με τη σκέψη έχουν πάρει τελεσίδικο διαζύγιο.
Οι άλλοι που δεν τα βλέπουν είναι όσοι αποσκοπούν σε οφέλη εκλογικής ή άλλης αναρρίχησης από αυτό το υστερικά διαφημιζόμενο πολιτικό έκτρωμα. Για να είμαστε ακριβείς, αυτοί τα διακρίνουν, αλλά «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Και σε ένα πολιτικό έκτρωμα που συνωστίζονται τόσοι καιροσκόποι ο Ιησουϊτισμός είναι το βασικό αξίωμα και η μόνη «αρετή».
Χρόνια και χρόνια αγωνιζόμαστε για να δείξουμε και να αναλύσουμε αυτή τη μοχθηρή γκριμάτσα των ισχυρών κύκλων της οικονομικής εξουσίας και των ποικίλων κέντρων. Άπειρα τα γραφτά μας πάνω σε αυτό το «φαινόμενο» της επιδοτούμενης σήψης και παρακμής και της επιδοτούμενης «αριστερής» αθλιότητας. Γιατί, αν υπήρχε Αριστερά και όχι «αριστερά πολυτελείας», επιδοτούμενα «αριστερά» φέουδα και κυρίως ένα ΚΚΕ πολιτικής και διανοητικής αναπηρίας, τέτοιες μοχθηρές γκριμάτσες της σήψης δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν, έστω και αν όλη η τηλεοπτική δικτατορία τις διαφήμιζε αποκλειστικά…
ΟΤΑΝ η Πολιτική δολοφονείται τέτοιοι πολιτικοί αγύρτες προβάλλουν μέσα από τους υπονόμους και κατασκευάζονται από το καθεστώς. Αυτό είναι ιστορικός νόμος.
Η κατασκευή, όμως, αυτού του εκτρώματος, προωθήθηκε, ακόμα πιο φανατικά, για άμεσους πολιτικούς στόχους: Να διεμβολίσει το χώρο τη Ν.Δ. και να προωθήσει την «εκσυγχρονιστική» πτέρυγα αυτού του κόμματος: τον μητσοτακικό «εκσυγχρονισμό», ο οποίος έχει την ίδια «ρίζα» με το σημιτικό «εκσυγχρονισμό».
Ο πασοκικός «εκσυγχρονισμός» είναι ο πρώτος που επιδότησε πολιτικά (πολλοί λένε και οικονομικά) τον πολιτικό κλόουν.
Τα «εκσυγχρονιστικά» ΜΜΕ ήταν αυτά που οργίαζαν στην προβολή του Καρατζαφέρη, πρώτα και καλύτερα.
ΣΗΜΕΡΑ όλο το καθεστώς της διαπλοκής «σπρώχνει» τον Καρατζαφέρη για μεγαλύτερους «άθλους».
Η επιλογή Τζαβέλλα δείχνει το νέο κεφάλαιο που άνοιξαν οι «νταβάδες», στην προώθηση του μητσοτακικού «εκσυγχρονισμού».
Το ίδιο το προσκλητήριο του Καρατζαφέρη σε πολλούς βουλευτές της Ν.Δ. για ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ αποκαλύπτει καθαρά τους στόχους των μεγάλων αφεντικών. Αλλά και τις κλασσικές πρακτικές του μητσοτακισμού.
Εξάλλου η ίδια η Τζαβέλλα, σε εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, στο «Mega», σηματοδότησε ολοκάθαρα τους σχεδιασμούς και τις «εκσυγχρονιστικές» συγγένειες: «ο καλύτερος πολιτικός της Ελλάδας ήταν ο Σημίτης και πιο ρεαλιστής ο Μητσοτάκης, αλλά αδικημένος και παρεξηγημένος»!!!
Αυτό, λοιπόν, το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος είναι που κατασκεύασε τον Καρατζαφέρη, ο οποίος εκτελεί, σαν υπάλληλος, τις εντολές του.
Ο στόχος: Η αποδόμηση του πολιτικού σκηνικού πάνω στα έτοιμα καλούπια των «νταβάδων»: του μητσοτακικού, «κεντροδεξιού εκσυγχρονισμού» από τη μια και από την άλλη: Του «κεντροαριστερού», κυρίαρχου σημιτικού «εκσυγχρονισμού».
Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: Τις πλούσιες ιστορικές εμπειρίες του ελληνικού λαού.
Βεβαίως έχουν τους μεγάλους «αριστερούς» συμμάχους οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να αηδιάσουν το Ελληνικό λαό και να τον σπρώξουν στα νέα καλούπια των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων».
Ωστόσο, η καταλυτική ιστορικά ΑΠΟΧΗ αποτυπώνει ένα μήνυμα αισιόδοξο: Ότι ο ελληνικός λαός δεν μασάει…
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Όλα σωστά όσα λέει ο συγγραφέας αλλα, ποια είναι η εναλλακτική λύση? Η χρυσή Αυγή? Ναι και εγώ Χρυσαυγίτης αλλα, έχει η X.A. την δύναμη να επηρεάσει την βουλή? όχι, ο ΛΑΟΣ? ναι.

    Πρώτη φορα ακούω την κυβέρνηση να μιλάει για δραστικά μετρα κατ τον λαθρομεταναστών, αν ο ΛΑΟΣ έπαιρνε 10% (θα πάρει) θάταν ακόμη ποιο δραστικά τα μετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καρατζαφέρης να ήταν σοβαρός και πίστευε αυτά που λεει δεν θα ζητούσε απο την Ε.Ε.να αποκτήσουν ...Ιμάμη οι Μουσουλμάνοι στη Πελοπόννησο, ούτε θα είχε στο κόμμα του γραφείο μεταναστών με επικεφαλής ..μαυρους
    Ειναι σαφες ότι ο άνθρωπος ειναι ευκαιριακός πωλητής των πάντων .
    Τον Καρατζαφέρη τον ψηφίζουν όσοι δεν τον ξέρουν και δεν τον ψηψίζουν όσοι τον ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καρατζαφέρης αν ήταν σοβαρός και πίστευε αυτά που λεει δεν θα ζητούσε απο την Ε.Ε.να αποκτήσουν ...Ιμάμη οι Μουσουλμάνοι στη Πελοπόννησο, ούτε θα είχε στο κόμμα του γραφείο μεταναστών με επικεφαλής ..μαυρους
    Ειναι σαφες ότι ο άνθρωπος ειναι ευκαιριακός πωλητής των πάντων .
    Τον Καρατζαφέρη τον ψηφίζουν όσοι δεν τον ξέρουν και δεν τον ψηψίζουν όσοι τον ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα η Ελλάδα είχε αυτό το πρόβλημα ,της διχογνωμίας. Ενώ δημιούργησε τους μεγαλύτερους ρήτορες, φιλοσόφους, ποιητές, οι οποίοι έκαναν καλόπιστα κριτική, είχε και τους μεγαλύτερους προδότες. Αυτά τα ξενόφερτα μιάσματα, με μηδενισμό των πάντων, χωρίς εισηγήσεις για λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα, η μαύρη προπαγάνδα στη διαμόρφωση της ώριμης σκέψης αυτά μας έχουν καταστρέψει.
    Όμως από όσες φλόγες και αν είναι η Ελλάδα δεμένη, θα μπορέσει να σπάσει τα βαριά της τα σίδερα. Εκείνα που κάποιοι, έχουν την εντύπωση ότι μπορεί να την κρατήσουν, με το να την παραδώσουν στο έλεος των μουσουλμάνων, γιατί ευτυχώς υπάρχουν ακόμη και σήμερα Έλληνες. Τους εβραίους τους καταλαβαίνω ότι κάνουν, το κάνουν για κάποιο συμφέρον. Τον ΣΥΡΙΖΑ και τους οικολόγους ανθέλληνες όμως δεν τους καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει λογική σε ότι κάνουν, ακόμα και αν όπως λένε ότι χρηματοδοτούνται από εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν αποσταθεροποίηση.
    Είναι σύμφωνοι με τους παρακάτω? Αν ναι τότε δεν πρέπει να παραπονιόνται που ποσοστά τους είναι μειωμένα.
    Έλληνες προσκεκλημένοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ
    Ντόρα Μπακογιάννη, Ελλάδα (υπουργός Εξωτερικών)- Αννα Διαμαντοπούλου, Ελλάδα (βουλευτής ΠαΣοΚ)- Ι. Παπαθανασίου, Ελλάδα (υπουργός Οικονομίας)- Γ. Αλογοσκούφης, Ελλάδα (πρώην υπουργός)- Γ. Δαυίδ, Ελλάδα (επιχειρηματίας, πρόεδρος Coca-Cola 3Ε).Παλαιότερα είχαν παραβρεθεί οι Αντ. Σαμαράς και ο Θ. Πάγκαλος . Επιπλέον το 2005, προσκλήθηκαν οι Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου (να… η κληρονομική διαδοχή !).Παράλληλα βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι το Κ.Κ.Ε. είναι ένα από τα παλαιότερα κομμουνιστικά κόμματα του κόσμου. Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ είναι κόμματα τα οποία δίνουν σήμερα τον προσανατολισμό στην πολιτική της Ελλάδας και όλα αυτά τα κόμματα έχουν εμπνευστεί και προέλθει από το Κ.Κ.Ε. Οποιοδήποτε κόμμα Ελληνικής καταγωγής που δεν προέρχεται από το Κ.Κ.Ε. συκοφαντείτε από τα υπόλοιπα προαναφερθείσα κόμματα, όπως π.χ. ο ΛΑ.Ο.Σ. Πόσο μάλλον ο ΛΑ.Ο.Σ. που είναι κόμμα αντι-εβραϊκό. Η πραγματική δύναμη του Κ.Κ.Ε. είναι περίπου 15%, ενώ το εκλογικό του ποσοστό είναι γύρω στο 6%. Ο κομμουνιστικός ιδεολόγος ιδρυτής του Κ.Κ.Ε. ως γνωστόν είναι ο Εβραίος Αβραάμ Μπέν Αρόγια. Παρατηρούμε λοιπόν, ότι η Ηγεσία της χώρας μας Εβραιοκρατείτε. Η μοναδική παράταξη που έρχεται και αντιστέκεται κόντρα σε αυτό το εβραϊκό και ανθελληνικό παιχνίδι είναι ο ΛΑ.Ο.Σ. Γι’ αυτό και δέχεται πυρά εντός, εκτός και επί τα αυτά… διότι προσπαθεί να ξυπνήσει την χαμένη ελληνική κουλτούρα του κάθε Έλληνα πολίτη… τις ρίζες του… να ενεργοποιήσει το γονίδιό του ξανά… να θυμηθεί τον πολιτισμό του… την θρησκεία του… ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Αυτό αποτελεί μεγάλο εμπόδιο στα σχέδια του Σιωνισμού, καθότι όλοι τους γνωρίζουν ότι το πνεύμα και η σκέψη αλλά και το ήθος του Έλληνα είναι ο μεγαλύτερός τους αντίπαλος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Malakies sto teragwno to ar8ro se apoluti antistoixeia me ton paniko tou systimatos stin apofasistiki antide]rasi tou Ellinikou laou na 3emperdepsei me tous pragmatikous ntabatzides twn teleutaiwn 60 xronwn!!!

    Proetoimasteitai kurioi kai paraplanitika ar8ra san auta edw alla kis se blog opws troktiko kai taxalia DEN SAS SWZOUNE!!!

    O LAOS KANEI THN EIRHNIKH TOU EPANASASH!

    Ena bravo sto LA.Os.S kai ston Karatzaferi

    YG
    Akoume simera gia mla8rometanastes...pou prin 4 xronia itan oikonomikoi metanastes pou to systima tous kalwsorize
    Zrizetai i Dora gia to Skopiano!!!

    Skeftitai mono ta 8emata auta an to LAOS den upirxe kai mono apo auto APPORIPSTE THN MAYRH PROPAGANDA TWN PRAGMATIKWN LAGWN!!!

    RE kai lew egw OUSSSTT PSEUTARADES!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Malakies sto teragwno to ar8ro se apoluti antistoixeia me ton paniko tou systimatos stin apofasistiki antide]rasi tou Ellinikou laou na 3emperdepsei me tous pragmatikous ntabatzides twn teleutaiwn 60 xronwn!!!

    Proetoimasteitai kurioi kai paraplanitika ar8ra san auta edw alla kis se blog opws troktiko kai taxalia DEN SAS SWZOUNE!!!

    O LAOS KANEI THN EIRHNIKH TOU EPANASASH!

    Ena bravo sto LA.Os.S kai ston Karatzaferi

    YG
    Akoume simera gia la8rometanastes...pou prin 4 xronia itan oikonomikoi metanastes pou to systima tous kalwsorize
    Zοrizetai i Dora simera gia to Skopiano!!!
    To 3epoulima olo kia ligwtero einai epilogi!

    Skeftitai mono ta 8emata auta an to LAOS den upirxe kai mono apo auto APPORIPSTE THN MAYRH PROPAGANDA TWN PRAGMATIKWN LAGWN!!!

    RE kai lew egw OUSSSTT PSEUTARADES!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω γιατι αμα ακουω τη λεξη 'λαγος' σκεφτωμαι τον Παπαθεμελη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι μας πρεπει οταν μιλαμε να χρησιμοποιουμε συγκεκριμενα επιχειρηματα.Η μιση αληθεια ειναι ψεμα. Το να επιλεγουμε αποσπασματικα συγκεκριμενες προτασεις και λεξεις απο ενα ολοκληρο κειμενο, η ομιλια ειναι απλη προπαγανδα. Οφειλουμε να ειμαστε προσεκτικοι διοτι υπαρχει σκοπιμα τεραστια παραπληροφορηση κατα του ΛΑΟΣ.Οφειλουμε ολοι να ειμαστε προσεκτικοι στις δηλωσεις μας.Δυστυχως καποιοι με την μεθοδο της μισης αληθειας προσπαθουν να παρερμηνευουν τα δεδηλωμενα βουλευτων του ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΕΛΟΧΙΜ ειπαι...
    Κατανοητή η απαράδεχτη προπαγάνδα κατά του ΛΑΟΣ !! Και αν σκεφτούμε ότι μετά την είσοδο του στην βουλή ξαφνικά γίνηκαν όλοι πατριώτες έχεις αρκετό δίκιο και το χειρότερο όλο δεν σέρνει μόνο την Ν Δ Ο ΛΑ.Ο.Σ Πρόσεξες Το ΠΑ.Σ.Ο.Κ; Κατέβηκε πιο χαμηλά από την ποσόστωση που ζητάει το ΛΑ.Ο.Σ ζητάει μηδενική λαθρομετανάστευση Αν το είχε ζητήσει το ΛΑ.Ο.Σ αυτό Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ΤΙ ΘΑ Ζήταγε για τους λαθρομετανάστες; Θάλαμο Αέριων ;Η Εκτελεστικό απόσπασμα ; Φυσικά πίσω από το ΛΑ.Ο.Σ σέρνεται και νεοταξικη αριστερά το Κ.Κ.Ε και συν-σίρριζα και η μεγαλύτερη επιτυχία φίλε μου ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ; Ότι σέρνονται και ΤΑ Μ.Μ.Ε στηρίζοντας τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ.!!! Τώρα αν εσύ φίλε μου την αδιέξοδο κατάσταση που έχει δημιουργήσει το ΛΑ.Ο.Σ στο νεοταξικά σύστημα το θεωρείς Ανθελληνικό σχέδιο που το εκτελεί το ΛΑ.Ο.Σ Στηριζόμενο από όλα τα κόμματα και τα Μ.Μ.Ε. ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ αλλά επέτρεψε μου να πω ότι είναι και απαράδεκτη .
    Εκτός αυτού, επέτρεψε μου είσαι απαράδεκτος, Βλέπεις ένα λαό εγκλωβισμένο στο τούνελ του δικομματισμού της παραπληροφορήσεις και της πατριδοκαπηλίας Και κλείνεις την έξοδο κινδύνου που είναι το ΛΑ.Ο.Σ για μένα , και δεν είσαι ξεκάθαρος πια έξοδο κίνδυνου να χρησιμοποιήσω κατά την δική σου άποψη Ανεξάρτητα τι θα κανό εγώ. Προσπαθείς να μας πείσεις ότι πρέπει να σκοτώσουμε το άλογο γιατί κάποια μέρα θα μας ρήξη από την σέλα .Και κλείνοντας Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ δήλωσε ξεκάθαρα για ιμάμη και τζαμί είμαστε σύμφωνοι ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ( Ευχάριστο για την φιλοξενία )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ELOCHIM eipai..
    Είτε αρέσει είτε όχι μέσα στην βουλή έχουμε 290 πολιτικούς που ασκούν άψογα τα καθήκοντα τους προωθώντας τα σχέδια της Αμερικής του Ισραήλ της Τουρκίας της Αλβανίας της Βαρντάσκας και προς όλους τους ‘φίλους’ που θέλουν Ένα κομμάτι!! ΕΛΛΑΔΑ Φυσικά αυτοί οι κύριοι 290 πολιτικοί που με ελαφρά την καρδήαν ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δεν είναι μόνη τους, έχουν και τους αξιότιμους ψηφοφόρους τους που τους στηρίζουν ανελλιπώς για την ολοκλήρωση του σχεδίου της Ν.Τ.Π για τα προσωπικά τους οφέλη και ξεπουλάνε και αυτοί ότι μπορούν !!! Μέσα στην βουλή υπάρχουν και 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που προσπαθούν να σταματήσουν το ρημαδιό και την καταστροφή που επιδιώκουν οι 290 με την ομάδα τους Οι ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ Αυτούς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΗ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Έδωσαν μάχη με την διαφθορά με τον σιωνισμό και το διεφθαρμένο κατεστημένο ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ Συμφέροντος Και έχοντας γνώση τις σοβαρότητας των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ. Αυτοί που στήριξαν το ΛΑ.Ο.Σ ψηφίσαν για την σωτήρια τις Ελλάδας και των Ελλήνων!!! Και άλλοι ψήφισαν για τα προσωπικά τους συμφέροντα ανεξάρτητα για πιο λόγο ψήφισε ο καθένας Είχανε όλοι αυτοί αντιληφθεί λίγο η πολύ την σοβαρότητα των Ευρωεκλογών. Το απαράδεκτο είναι σε αυτούς που δεν ψήφισαν Και προκαλώ
    οποιωνδήποτε σε ανοιχτή συζήτηση και ο καθένας με τα επιχειρήματα του ΦΥΣΙΚΑ Δεν θα κάνω συζήτηση με αδαής που βλέπουν 28 κόμματα με υποψήφιους και το δικαιολογούν σαν δημοκρατία. ΧΩΡΙΣ να βλέπουν οι αδαής τον διαμελισμό τις λαϊκής μάζας για καλύτερο έλεγχο ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ αδαή και τον δειλό που αφέθηκε έρμαιο στην κατεύθυνση των Μ.Μ.Ε να πάει για μπάνιο και σαν πρόβατο που του επέτρεψαν να βγει από το μαντρί να πάει να βοσκήσει, έτρεξε να χορτάσει θάλασσα το πιόνι των Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ Σε ΑΥΤΟΝ που δεν βλέπει την σκοπιμότητα ότι μας οδηγούν έντεχνα στην αδράνεια και την απογοητεύσει για να υποταχτούμε στην παγκόσμια κυβέρνηση και το χειρότερο όλων !!!Οι δειλοί οι αδαείς οι απελπισμένοι οι προσκυνημένοι τα πρόβατα που κρύβονται στο μαντρί νομίζουν ότι οι αποχή είναι μήνυμα αντίδρασης. Είναι μήνυμα απελπισίας και υποταγείς Είναι μήνυμα που λέει κάντε και κάντε με ότι θέλετε Έχουμε χίλιους λόγους να ήμαστε υπερήφανη ΟΣΟΙ ψηφίσαμε ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕ ο καθένας Είμαστε περήφανη διότι δώσαμε ένα χτύπημα στην Ν.Τ.Π ότι υπάρχουμε και αντιστεκόμαστε ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ που θα γίνει μόλις επιβληθεί το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ από την στιγμή που θα διαιρέσουν την Ελλάδα σε 7 περιφέρειες! ΚΑΙ ΟΙ περιφερειάρχες δεν θα εκλέγονται αλλά θα διορίζονται. Και σαν ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ έχουμε ακόμα χίλιους λόγους να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ και ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΣΕ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ!!!
    Για πες μου εσύ που ψήφισες τα άλλα 4 κώματα ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ;;;;Η ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΕΙΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΗΡΩΙΚΟΙ ΠΡΑΞΕΙ;;;
    Η απάντηση σε αυτούς που είπε κομματόσκυλα αυτούς που ψηφίσαν
    Ευχάριστο για την φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]