Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία ισλαμοποιεί την Κύπρο...

Ελπίζουν στον θρησκευτικό φανατισμό

Όχι ένα ούτε δύο, αλλά 21 τεμένη θα ανεγερθούν στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου. Αυτό, με χρήματα της Άγκυρας, η κυβέρνηση της οποίας επιθυμεί να «ισλαμοποιήσει» το νησί.
Η οικονομική βοήθεια θα ανέλθει στα επτά εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκοκυπριακού Τύπου.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, θα συνεχιστεί η χορήγηση υποτροφιών για τη μελέτη του Κορανίου στην Τουρκία.
Πέρσι μετέβησαν στην Τουρκία για θρησκευτική εκπαίδευση 200 άτομα, ενώ σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, φέτος θα μεταβούν περίπου 300, όλοι έποικοι.
Ιερόσυλοι στα κατεχόμενα
Δύο μεγάλες εικόνες του Χριστού και της Παναγίας, που είχαν κλαπεί μετά την τουρκική εισβολή από το τέμπλο του παρεκκλησίου του Αγίου Ιακώβου, που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, στο κατεχόμενο χωριό Τρίκωμο, κατασχέθηκαν από την ελβετική αστυνομία, ύστερα από έρευνα σε ακίνητο στη Ζυρίχη, ιδιοκτησίας του Ρώσου συλλέκτη Αλεξάντερ Κοσίνσκι.
Η έρευνα έγινε κατόπιν σήματος από την Ιντερπόλ Κύπρου.
Η συστηματική αλλοίωση της μορφής του νησιού, η εντατική προσπάθεια που καταβάλλεται από την Άγκυρα έτσι ώστε να "χτίσει" μία εικονική πραγματικότητα εξαπατώντας τη διεθνή κοινότητα για μία ακόμη φορά και οι συστηματικές κλοπές κειμηλίων της ορθοδοξίας για πλουτισμό συγκεκριμένων "κρατούντων" στην κατεχόμενη Κύπρο, αποτελούν πλέον μία σταθερή και χωρίς εκπλήξεις καθημερινότητα, η οποία θα πρέπει να βάλει σε βαθιές σκέψεις τον κύριο Χριστόφια, ο οποίος συνδιαλέγεται για λύση, τη στιγμή που η καταπάτηση είναι ο κανόνας των Τούρκων...
Η συστηματική ισλαμοποίηση, αναφέρουν παρατηρητές, είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις, λαμβανομένου του γεγονότος πως οι "μορφωμένοι" στο Ισλάμ "σπουδάζουν" στην Τουρκία. Αυτό και μόνο το γεγονός, προδίδει την δημιουργία ανθρώπων που όντας εκπαιδευμένοι θα δρουν συστηματικά και καθημερινά προς όφελος της Τουρκίας (και όχι των Τουρκοκυπρίων ή των Ελληνοκυπρίων) προκειμένου να διατηρήσουν σε μεγάλο βάθος χρόνου "κλίμα ανωμαλίας", προσφέροντας έτσι στην Τουρκία τη δυνατότητα να παρεμβαίνει.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]