Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαμαρτύρεται η Τουρκία για φυλλάδιο Βρετανικού κόμματος

"Δεν θα γίνουμε Ευρω-αραβία"

Η τουρκική πρεσβεία του Λονδίνου παραπονέθηκε επίσημα στο Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών ζητώντας την απόσυρση του προεκλογικού υλικού του ΒΝΡ το οποίο αναφέρεται στην θέση του κινήματος για την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα σε φυλλάδιο του ΒΝΡ αναφέρεται πως η Τουρκία δεν έχει θέση στην Ευρώπη επειδή η τουρκική κυβέρνηση δεν δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις δημοκρατικές διαδικασίες και ότι η δημοκρατία απαιτεί την ελευθερία του λόγου κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση της Τουρκίας.
Ο Νικ Γκρίφιν πρόεδρος του ΒΝΡ δήλωσε πως το γεγονός ότι η Τουρκία επεμβαίνει στα εσωτερικά μιας άλλης χώρας και ζητάει την απόσυρση προεκλογικού υλικού ενός νόμιμου πολιτικού κινήματος δείχνει την έλλειψη που υπάρχει στην ασιατική αυτή χώρα για την ελευθερία του λόγου.
Δεν έχουμε λοιπόν κανένα λόγο να δεχθούμε στην Ευρώπη μία χώρα 80 εκατομμυρίων Μουσουλμάνων, συμπλήρωσε ο Γκρίφιν, δημιουργώντας έτσι την... Ευρωαραβία!
Για την ιστορία το επίμαχο φυλλάδιο κυκλοφόρησε... μόνο σε 29 εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρη την Μ. Βρετανία!!!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]