Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Έρογλου προσπάθησε να εξαγοράσει βουλευτές του Ντενκτάς

Μαθήματα δημοκρατίας από τον Έρογλου!!!

Σοβαρή καταγγελία κατά της δημοκρατικότητας και της αντίληψης γύρω από αυτήν, κατέθεσε ο κύριος πολιτικός αντίπαλος του Έρογλου και γιός του Ραούφ Ντενκτάς, Σερντάρ Ντενκτάς.
Φυσικά, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, πρέπει να υπάρξει διεθνής κατακραυγή για την απόπειρα εξαγοράς βουλευτών από το κυβερνών κόμμα και ταυτόχρονα θα πρέπει να ενταθεί η επιτήρηση των δημοκρατικών θεσμών στο βόρειο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, στο ψευδοκράτος που δημιούργησε με αποκλειστική ευθύνη η "φασίζουσα" Τουρκία.
Σε ρυθμούς σκληρού ροκ συνεχίζει να τοποθετείται κατά του Κόμματος Εθνικής Ενότητας ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, Σερντάρ Ντενκτάς, ο οποίος προχθές κατήγγειλε το «κυβερνών» κόμμα ότι επιχείρησε να εξαγοράσει «βουλευτές» του για να ενισχύσει την αυτοδυναμία εδρών που έχει στη «βουλή».
Συγκεκριμένα, είπε πως αμέσως μετά τις «εκλογές», το ΚΕΕ προσέγγισε «βουλευτές» του ΔΚ, ζητώντας τους να προσχωρήσουν σε αυτό με αντάλλαγμα υποσχέσεις για «υπουργοποιήσεις». Παράλληλα επανέλαβε ότι ο μοναδικός στόχος του Ντερβίς Έρογλου είναι η «προεδρία» του ψευδοκράτους και όχι η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της «κυβέρνησης».
Το ΔΚ, με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τη νέα «κυβέρνηση» ότι δεν είναι σε θέση να εξεύρει πόρους για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, υπενθυμίζοντας την πρόσφατη δήλωση - παραδοχή του «υπουργού» εργασίας περί άμεσης ανάγκης εξεύρεσης ποσού οκτώ εκατομμυρίων ευρώ για αυτό το σκοπό.
Οι συχνές επιθέσεις Σ. Ντενκτάς και του ΔΚ κατά του ΚΕΕ ερμηνεύονται ως προσπάθεια αντιμετώπισης της εσωτερικής κρίσης που έχει ξεσπάσει στο ΔΚ, καθώς στελέχη του κόμματος τον έχουν καλέσει να απομακρυνθεί από την ηγεσία, θεωρώντας τον ως υπεύθυνο για την πορεία του κόμματος στις «εκλογές».
Προχθές εξάλλου ο «δήμαρχος» Λευκωσίας, Τζεμάλ Μπουλουτογλουλαρί, («εξελέγη» με το ΔΚ) που έχει ζητήσει δημόσια την απομάκρυνση του Σ. Ντενκτάς, δήλωσε πως αγαπά τον Ντερβίς Έρογλου όπως ακριβώς τον πατέρα του και πως δεν αποκλείει να προσχωρήσει στο «κυβερνών» κόμμα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]