Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μυστικοσύμβουλος του Γκρούεφσκι και υπερεθνικιστής ο νέος αντιπρόσωπος των Σκοπίων στις διαβουλεύσεις για το όνομα...


Ζόραν Γιόλεφσκι: Ο "νονός"

του αεροδρομίου των Σκοπίων!

Ποιος τελικά είναι ο Ζόραν Γιόλεφσκι; Είναι ο «κουμπάρος» ή «νονός» της αλλαγής του αεροδρομίου των Σκοπίων από Petrovec σε Μέγας Αλέξανδρος!!!(δείτε εδώ http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.utrinskivesnik.com.mk%2Fprint.asp%3FItemID%3D17A1DCC512449C43B9693717066812BD&hl=en&ie=UTF-8&sl=sr&tl=el )
Ακραίος εθνικιστής και άνθρωπος που επιθυμεί την ρήξη και όχι την ειρήνευση και τις καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Είναι ένα ακόμη «μπουμπούκι» από τον κήπο των εθνικιστών του Γκρούεφσκι, με φαεινές ιδέες που σπρώχνουν στην ολοένα και μεγαλύτερη σύγκρουση και απομάκρυνση από κάθε πιθανότητα εξεύρεσης λύσης περί της ονομασίας των Σκοπίων (δείτε εδώ http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.a1.com.mk%2Fvesti%2Fdefault.aspx%3FVestID%3D100883&hl=el&ie=UTF-8&sl=sr&tl=el )
Σε αυτόν τον άνθρωπο δόθηκε η ευθύνη των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, ελέω Νίμιτς!!! Αν είναι δυνατόν, να απαρνηθεί το «έργο» του και να αλλάξει στάση (πολιτική) προκειμένου να υπάρξει μία λογική διευθέτηση.
Με την επιλογή του συγκεκριμένου πρέσβη, ο Γκρούεφσκι δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του και χλευάζει οποιαδήποτε καλή θέληση της Ελλάδας. Ακόμη και εάν η Ελλάδα κάνει δεκάδες «βήματα πίσω» στις θέσεις της, αποκλείεται να υπάρξει κοινό σημείο έτσι ώστε να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση.
Ίσως, εάν η κυρία Μπακογιάννη αποφασίσει ότι μαζί με το όνομα θα δοθεί και η Θεσσαλονίκη στον Γκρούεφσκι και στον πρέσβη του, ίσως τότε να υπάρξει κάποια συμφωνία...

Κωνσταντίνος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]