Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσερβένκοφσκι: Χάσιμο χρόνου η προσφυγή στη Χάγη

"Με δικαστικές αποφάσεις

δεν θα μπούμε στο ΝΑΤΟ"

«Χάσιμο πολύτιμου χρόνου» αποτελεί σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, την προσφυγή της χώρας του στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, αφού όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια.
Ακόμη κι αν η έκβασή της είναι προς όφελος της ΠΓΔΜ, το εν λόγω δικαστήριο δεν διαθέτει μηχανισμούς για την εφαρμογή των αποφάσεών του, υποστηρίζει ο Τσερβένκοσφκι.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ υπογράμμισε ότι στο Βουκουρέστι η απόφαση του ΝΑΤΟ για τη μη απόδοση πρόσκλησης στην ΠΓΔΜ ήταν ομόφωνη και προέκυψε κατόπιν διαβουλεύσεων όλων των χωρών-μελών της, χωρίς να γίνεται πουθενά αναφορά στην Ελλάδα.
«Με δικαστικές αποφάσεις –πρόσθεσε- και με ψήφισμα του ΟΗΕ δεν επιτυγχάνεται ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αλλά κάτι τέτοιο πραγματοποιείται με ομόφωνη απόφαση όλων των μελών των δύο αυτών Οργανισμών, συμπεριλαμβανομένης και της θετικής στάσης της ελληνικής πλευράς».
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]