Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί διαμαρτύρεται ο Μπράιζα; Δεν μπορεί να κατανοήσει τα αυτονόητα;


Καλοί μου αμερικανοί

απλά μαθηματικά είναι…


Διαβάζω στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε το τσιράκι της Ράις, Ματ Μπράιζα, πως είναι δυσαρεστημένες οι ΗΠΑ από την γενικότερη στάση της Ελλάδας απέναντί τους… Μάλιστα, απορεί, εν ολίγοις, γιατί συμβαίνει αυτό… Στην ίδια συνέντευξη βγάζει όση χολή έχει μέσα του εναντίον της Ελλάδας, προκαλώντας
  • για το Σκοπιανό ρίνχοντας εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες στην Ελλάδα για την μη επίλυσή του μέχρι τώρα,
  • για τις «γκρίζες» περιοχές του Αιγαίου αναφέροντας καθαρότατα τα Ίμια με την Τουρκική τους ονομασία «Καρντάκ» προσθέτοντας (με νόημα) πως κάθε πλευρά έχει τη δική της ονομασία,
  • για το Κυπριακό, αναφέροντας ψευδώς πως οι ΗΠΑ εργάζονται για ένα μη τεταμένο περιβάλλον
  • για την Τουρκία και τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ που θέλουν «φροντίδα»,
  • για την ενεργειακή πολιτική της Ελλάδας κάνοντας συστάσεις να απομακρυνθεί η χώρα μας από την Ρωσία…

Μόνο θαυμασμός μπορεί να υπάρξει για την ποιότητα της νοημοσύνης του συγκεκριμένου (αναπληρωτής βοηθός υφυπουργού Εξωτερικών, κάτι σαν το «μαζεύω τα χαρτιά από το γραφείο του υφυπουργού όταν αυτά πέσουν και λείπει ο υπεύθυνος για τα σκουπίδια…), που τολμά τόσο ξεδιάντροπα να προσβάλει τη νοημοσύνη του κάθε Έλληνα!!!
Τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν επιθυμεί να τα δει ο συγκεκριμένος δούλος της Ράις. Εάν οι ΗΠΑ επιθυμούσαν να έχουν καλές σχέσεις με την Ελλάδα, αυτό έπρεπε να το φροντίσουν οι ίδιοι οι αμερικανοί, βοηθώντας την «σύμμαχό» τους στα ό,ποια προβλήματα έχει και όχι εργαζόμενοι στο να δημιουργήσουν και άλλα, ακόμη μεγαλύτερα.
Εάν θέλεις κάποιον σαν φίλο, του συμπεριφέρεσαι πρώτος εσύ σαν φίλος και δεν τον αντιμάχεσαι σε καθημερινή βάση, υποσκάπτοντας συνεχώς τα δικαιώματα και τις θέσεις του.
Εάν αγαπητέ απομακρύνεσαι από τους Έλληνες και φροντίζεις να τους δημιουργείς προβλήματα, προσεταιριζόμενος ανοιχτά θέσεις κρατών που επιβουλεύονται την Ελληνική κυριαρχία (επί του Ελληνικού εδάφους), την Ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, πως είναι δυνατόν να περιμένεις να σε πλησιάσουν με φιλικές διαθέσεις αυτοί τους οποίους πολεμάς;
Εσείς έχετε το πρόβλημα αγαπητοί αμερικανοί… Εσείς έχετε τεράστια προβλήματα και απλά τα κάνετε ακόμη μεγαλύτερα. Χάνοντας στρατηγικούς συμμάχους, το μόνο που κατορθώνετε είναι να γίνεστε ασθενέστεροι. Οι επιλογές σας είναι ατιμωτικές για τους κλασικούς συμμάχους σας και απλά εισπράττετε αυτό που δεν θέλετε.
Σε καιρούς χαλεπούς για τις ΗΠΑ, καλά θα είναι να αναπροσαρμόσετε και να επαναπροσδιορίσετε τις επιλογές εκείνες που σας έκαναν να σέρνεστε σαν υπερδύναμη και να δηλώνετε παγκοσμίως πως «πτωχεύσατε»!!!
Ίσως, τότε, να αρχίζουν να αλλάζουν οι εις βάρος σας καταστάσεις…
Και μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό…
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]