Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να "αλλάξει το κλίμα" - 24 νέες προκηρύξεις για προσλήψεις!!!


Νομίζουν ότι σώζονται με προσλήψεις
Χωρίς διάθεση παραγωγής
πολιτικού έργου η κυβέρνηση

Εδώ και καιρό ακούγεται από ανθρώπους της κυβέρνησης και ασκούνται πιέσεις από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, να γίνει μία προσπάθεια έτσι ώστε να "αλλάξει το κλίμα" που είναι ιδιαιτέρως δυσάρεστο για την κυβέρνηση Καραμανλή.
Όλοι μας είμασταν απολύτως βέβαιοι πως θα ακολουθηθεί η πεπατημένη, η γνωστή αλάνθαστη οδός της "εξαγοράς" ψηφοφόρων, μέσω προσλήψεων στον Δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Άλλωστε, δεν διαφαίνονται και άλλες λύσεις, από τους υπεύθυνους της κυβερνητικής παράταξης, που επαναλαμβάνοντας τα γνωστά (προσλήψεις) επιβεβαιώνουν την ρηχότητά τους και την έλλειψη πολιτικής φαντασίας προκειμένου να παραχθεί πραγματικό και όχι εικονικό πολιτικό έργο.
Δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως ο ρόλος της κυβέρνησης είναι να διασώζει το κράτος και τους πολίτες του από δεινά και να τους προσφέρει ταυτόχρονα καλύτερη ποιότητα ζωής και έχουν περιοριστεί στη διάσωση του κόμματος και τη διατήρηση της εξουσίας με κάθε κόστος. Και ιδιαίτερα όταν το κόστος καλούνται να το πληρώσουν οι πολίτες, όλοι οι πολιτικοί είναι πολύ "ανοιχτοχέρηδες"!!!
Έτσι λοιπόν, είκοσι τέσσερις νέες προκηρύξεις δημοσιεύθηκαν σήμερα από το Εθνικό Τυπογραφείο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και πιο συγκεκριμένα στο Τεύχος του ΑΣΕΠ.
Περιλαμβάνονται διάφορες θέσεις ΠΕ, ΔΕ και ΥΕ και απευθύνονται σε διάφορες ειδικότητες.
Καλή επιτυχία σε όσους υποβάλλουν αιτήσεις.
Πατήστε εδώ για τις προκηρύξεις
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]