Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Βόμβα εξερράγη στην Κωνσταντινούπολη

Έξι τραυματίες από την έκρηξη

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε έξω από την έδρα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στην Κωνσταντινούπολη, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε νεόδμητο κτίριο στο οποίο στεγάζεται η τοπική ηγεσία του AKP στη συνοικία Σιτλίτσε, στον ευρωπαϊκό τομέα της Κωνσταντινούπολης.

Τον τραυματισμό έξι ανθρώπων, μεταξύ των οποίων τέσσερις αστυνομικοί, προκάλεσε η έκρηξη βόμβας στην είσοδο κτηρίου του κυβερνώντος κόμματος στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της πόλης, δύο αστυνομικοί είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δύο από τους τραυματίες είναι υπάλληλοι του κόμματος.
Γνωστοποίησε ακόμη πως οι αρμόδιες υπηρεσίες πιστεύουν πως η βόμβα ήταν κρυμμένη σε πακέτο.
Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.
Στο παρελθόν, Κούρδοι αυτονομιστές, ακροαριστερές οργανώσεις και ισλαμιστές έχουν πραγματοποιήσει βομβιστικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]