Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα "έχωσε" από άμβωνος ο Άνθιμος

Ανθιμος προς Εφραίμ:

Μας βρίζουν και μας φτύνουν


«Καταστρέψατε τη ζωή μας μέσα στην εκκλησία», ήταν η απάντηση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου στα παράπονα που του διατύπωσε τηλεφωνικά το κεντρικό πρόσωπο του σκανδάλου του Βατοπεδίου, ο αρχιμανδρίτης Εφραίμ, για την κριτική που του άσκησε σε συνεντεύξεις του.
«Αυτή την περίοδο κάνατε τους ανθρώπους να δοκιμαστούν, να σκανδαλιστούν. Αυτούς που είναι κάπου στη μέση, τους ωθήσατε μακριά από την εκκλησία, ενώ δώσατε την ευκαιρία στους εχθρούς της εκκλησίας να μας βρίζουν και να μας φτύνουν», είπε, χθες, από άμβωνος ο κ. Ανθιμος, μεταφέροντας στους πιστούς όσα -μεταξύ άλλων- είπε στον κ. Εφραίμ.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]