Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκληρή προειδοποίηση Μεντβέντεφ για «επανεξοπλισμό» της Τιφλίδας


Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίντρι Μεντβέντεφ, προειδοποίησε σήμερα τη διεθνή κοινότητα για τις απόπειρες «επανεξοπλισμού» της Γεωργίας εκτιμώντας ότι οι σύμμαχοι της χώρας αυτής θα πρέπει να πάρουν ένα «μάθημα» από τη σύγκρουση με τη Μόσχα.

«Δεν θέλουμε η Γεωργία, που ήταν η επιτιθέμενη, να συνεχίσει να εξοπλίζεται, χωρίς κανέναν έλεγχο, με ασαφείς στόχους και με απρόβλεπτες συνέπειες» είπε ο Μεντβέντεφ μετά τη συνάντηση που είχε στη Μόσχα με τους προέδρους έξι πρώην σοβιετικών δημοκρατιών.

«Είναι ένα μάθημα για όλη τη διεθνή κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που λαμβάνουν αποφάσεις για την περαιτέρω χρηματοδότηση της Τιφλίδας και τη στρατιωτική-τεχνολογική συνεργασία με τη Γεωργία», είπε, υπανισσόμενος τις ΗΠΑ που, σύμφωνα με τη Ρωσία, παραδίδουν όπλα στη Γεωργία.

Ο Ρώσος πρόεδρος είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα ότι έξι πρώην σοβιετικές δημοκρατίες τάσσονται ομόφωνα στο πλευρό της Ρωσίας στη διένεξή της με τη Γεωργία. Η Ρωσία, η Αρμενία, η Λευκορωσία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν και το Ουζμπεκιστάν είναι μέλη της Οργάνωσης του Συμφώνου Συλλογικής Ασφάλειας.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]