Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σειρήνες πολέμου από το Ισραήλ;


Προειδοποιεί ο Μπάρακ

τους εχθρούς του Ισραήλ


Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ προειδοποίησε το βράδυ χθες, Πέμπτη τους εχθρούς της χώρας του να μην προσπαθήσουν να «δοκιμάσουν τη δύναμη αποτροπής» του εβραϊκού κράτους, σε προεκλογική του εκστρατεία στο βόρειο Ισραήλ.

«Παρακολουθούμε από κοντά κάθε εξέλιξη από την άλλη πλευρά των συνόρων και δεν θα συμβούλευα κανέναν να δοκιμάσει τη δύναμη αποτροπής του Ισραήλ», δήλωσε ο Μπαράκ, όπως μετέδωσε το δημόσιο ραδιόφωνο.

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση. Τους τελευταίους μήνες πραγματοποιήσαμε και συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε δύσκολες στρατιωτικές ασκήσεις» για το σκοπό αυτό, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ισραηλινό ραδιόφωνο, ο Μπαράκ προέβη στις δηλώσεις αυτές μετά τον χθεσινό υπαινιγμό του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα στην τηλεόραση, για μια ενδεχόμενη επιχείρηση αντιποίνων για τη δολοφονία του Ιμάντ Μουγνίγια, ενός σημαντικού στρατιωτικού διοικητή της.

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ σε ομιλία του με την ευκαιρία του Ραμαζανιού, προειδοποίησε το Ισραήλ να μην εξαπολύσει επίθεση στον Λίβανο λέγοντας ότι οι «ισραηλινές δυνάμεις θα καταστραφούν».

Η οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι θα εκδικηθεί για τη δολοφονία του Ιμάντ Μουγνίγια στις 12 Φεβρουαρίου σε έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Δαμασκό. Η Χεζμπολάχ κατηγορεί το Ισραήλ για τη δολοφονία αυτή.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]