Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποκαλυπτική συνέντευξη πρώην αξιωματούχου του Ρόναλντ Ρήγκαν, Πολ Γκρεγκ Ρόμπερτς

Μέρος Πρώτο

Έρχεται πυρηνικός πόλεμος

εάν βγει Πρόεδρος ο Μακέιν!!


Ο Δρ. Ρόμπερτς ήταν ο επικεφαλής πολιτικής στο υπουργείο οικονομικών, ο πατέρας της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Ρήγκαν, βοήθησε να κλείσουν οικονομικές συμφωνίες που έβγαλαν τη Ρωσία από το Σιδηρούν Παραπέτασμα και την οδήγησαν πιο κοντά σε μια ελεύθερη κοινωνία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991. Είναι συντάκτης στο Γουολ Στριτ Τζούρναλ και αρθογράφος, καλοσωρίζουμε τον Δρ.(οικονομολόγος) Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς στην εκπομπή...

(δημοσιογράφος) Δρ. Ρόμπερτς ας ερθουμε στην Ρωσία και την τελευταία Κλιμάκωση και μετά θα δούμε και κάποιες επιπτώσεις στην οικονομία..

Εντάξει.

-(δημοσιογράφος) Υπάρχουν νέες εξελίξεις στο θέμα, κουβέντες για κυρώσεις, όπλα μεταφέρονται, κλιμάκωση, η Ρωσία τα αποκαλεί όλα αυτά ως "πράξη πολέμου", έχουμε κορυφαίο Ρώσο στρατηγό να λέει ότι "οι ΗΠΑ μπορεί να σκηνοθετήσουν τρομοκρατικά χτυπήματα" ή να προβοκάρουν επιχειρήσεις "Ψευδούς σημαίας", έχουμε την Ρωσία να λέει ότι "όλα αυτά γίνονται λόγω των <αμερικανικών> εκλογών". Πολλά συγκλονιστικά πράγματα γίνονται αυτό τον καιρό, μπορείτε να μας κάνετε μια ανάλυση;

Βεβαίως, οι νεοσυντηριτικοί(νεοκονς) που ελέγχουν το ρεπουμπλικανικό κόμμα και την τρέχουσα κυβέρνηση και οποιαδήποτε μελλοντική κυβέρνηση, μπορεί επίσης να ελέγχουν και τους δημοκρατικούς, αυτό μένει να το δούμε... οι νεοσυντηριτικοί είναι αποφασισμένοι να πάνε σε πόλεμο με τη Ρωσία και είναι ακόμα εξοργισμένοι με το ότι ο Ρήγκαν δούλεψε πάνω σε διπλωματικές συμφωνίες με τον Γκορμπατσωφ και τη Σοβιετική ένωση, και τερμάτισε τον ψυχρό πόλεμο δίχως να γίνει μάχη (3ος παγκόσμιος πόλεμος). Και (οι νεοκονς) θέλουν να προκαλέσουν αυτή τη μάχη, παραβίασαν όλες τις προηγούμενες συμφωνίες που είχε κάνει ο Ρήγκαν με τον Γκορμπατσωφ, οδήγησαν το ΝΑΤΟ κατευθείαν δίπλα στα σύνορα της Ρωσίας, εγκαθιστούν σύστηματα αντιβαλιστικής άμυνας σε χώρες πρώην "δορυφόρους" της ΕΣΣΔ, έτσι ώστε να υπονομεύσουν την πυρηνική αποτρεπτική δύναμη της Ρωσίας, καθώς ελπίζουν να εκβιάσουν τη Ρωσία στο να αποδεχτεί τα σχέδια τους γι'αυτό που θέλουν να κάνουν στον κόσμο (ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ), και η Ρωσία απλά δεν πρόκειται να δεχτεί να το κάνει αυτό ... διότι (η Ρωσία) ήδη έχει αναβαθμίσει τις πυρηνικές της δυνάμεις, τους λείπουν βέβαια το είδος των "έξυπνων" όπλων και των δυνατοτήτων "ηλεκτρονικού πολέμου" που διαθέτουν οι ΗΠΑ, και έτσι έχουν ανακοινώσει ότι θα πετύχουν την ισορροπία δυνάμεων χρησιμοποιώντας τακτικά πυρηνικά όπλα, ... εάν οι Αμερικάνοι τους αντιμετωπίσουν με τα "έξυπνα όπλα" και τον "ηλεκτρονικό πόλεμο" θα απαντήσουν με τακτικά πυρηνικά έτσι ώστε να εξολοθρεύσουν τις αμερικανικές δυνάμεις ... και έτσι βλέπουμε ότι κινούμαστε πολύ γρήγορα προς τον πυρηνικό πόλεμο, κάτι που αυτοί οι Ρεπουμπλικάνοι (νεοκονς) θεωρούν ως ευχάριστη εξέλιξη(!) οι "μπράουν σερτς" - παραστρατιωτικοί (ναζίδες)... Είναι πολύ παράξενο που το Ρεπουμπλικανικό.. το συντηρητικό κίνημα κατάντησε να παράγει ένα συρφετό από "μπράουν σερτς" (ναζίδες παραστρατιωτικοί) που νομίζουν ότι μπορούν να επιβάλουν μέσω της στρατιωτικής ισχύος τη θέληση τους στον κόσμο, ... και έτσι οδεύουμε προς πόλεμο, βλέπετε μόλις την προηγούμενη μέρα ο γενικός διευθυντής της Ρωσίας περί των Περσικών θεμάτων, δήλωσε ότι το μόνο που χρειάζετε πλέον να κάνει η Ρωσία είναι να σχηματίσει μια συμμαχία με το Ιράν, επειδή έτσι η Ρωσία θα καταφέρει να ελένξει τον Περσικό κόλπο ... και ...

-(δημοσιογράφος) Δηλαδή βλέπουμε ότι με το που προκαλούμε την Ρωσία την αναγκάζουμε στο να επεκταθεί...

Ναι σωστά, βλέπετε το πράγμα έχει ως εξής.. Η Ρωσία είχε αρχίσει να συνεργάζεται με εμάς, με αλληλοσεβασμό, και είχε αρχίσει να συνεργάζεται και με την Ευρώπη με αλληλοσεβασμό, και η Ευρώπη φυσικά είναι πάρα πολύ ενεργειακά εξαρτώμενη από τη Ρωσία, και έτσι το να πάμε εκεί και να απειλήσουμε τη Ρωσία δίχως εμφανή λόγο είναι σκέτη τρέλα και νομίζω ότι αν εκλεγεί τελικά ο Μακέιν, θα έχουμε πυρηνικό πόλεμο πριν καν τελειώσει η πρώτη του τετραετία!

-(δημοσιογράφος) Δρ. Ρόμπερτς! Πρώτη φορά σας έχω ακούσει να μιλάτε έτσι!

...πρέπει να καταλάβετε, ότι έχω τις ηψηλότερες διαβαθμίσεις ασφαλείας εδώ και 25 χρόνια, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους (με ανώτερη εξουσία) και είναι όλοι τους πολύ ανήσυχοι σχετικά με αυτές τις εξελίξεις, (!)

-(δημοσιογράφος) Δηλαδή εννοείτε ότι έχετε μιλήσει με τρέχοντες και πρώην ειδικούς αναλυτές και εκφράζονται περίπου όπως εσείς τώρα...

Ναί, είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, για λόγους που δεν καταλαβαίνουν πραγματικά βλέπουν τις ΗΠΑ να προβοκάρουν ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο το Ιράκ και το Αφγανιστάν, αλλά και τώρα πλέον κινείτε εναντίον της Ρωσίας, το είδαμε αυτό πρόσφατα με το πρόβλημα στη Γεωργία, σε ένα πρώην τμήμα της Ρωσίας εδώ και 200 χρόνια(!) και πήγαμε εκεί μαζί με τους εβραίους(Ισραηλινούς-σιωνιστές) στήσαμε τις εκλογές, και εκλέξαμε μια μαριονέτα (Ισαακσβίλι), εξοπλίσαμε και εκπαιδεύσαμε το στρατό τους, και προσπαθήσαμε να τους εντάξουμε στο ΝΑΤΟ(!), μιλάμε τώρα για κάτι μέσα στον Καύκασο, καμία σχέση δηλαδή με το ΒορειοΑτλαντικό(Σύμφωνο), στην άλλη άκρη του κόσμου...

-(δημοσιογράφος) Στα σύνορα της κεντρικής Ασίας...

Σωστά, και έχουν όλα τα αυτονομιστικά κινήματα εκεί που θέλουν να ενταχθούν πίσω στη Ρωσία, συνήθιζαν να είναι τμήμα της Ρωσίας, ο Στάλιν περίπου είχε επανακαθορίσει τα σύνορα, επειδή ο Στάλιν ήταν από τη Γεωργία, και έτσι αν πάμε και τους κάνουμε τμήμα του ΝΑΤΟ, τότε το ΝΑΤΟ θα εμπλακεί σε εμφύλια διαμάχη εντός της Γεωργίας (με ολέθρια αποτελέσματα - και για τα Ευρωπαικά κράτη)
Και έτσι ο λόγος για όλη τη φασαρία εκεί είναι ότι στείλαμε τη μαριονέτα μας (Ισαακσβιλι) να εκδιώξει όλους τους Ρώσους από τις αυτονομιστικές επαρχίες, να εξουδετερώσει όλη την αντίσταση, και να οδηγήσει την Γεωργία σε (εισαγωγικά)"Ενοποίηση" ώστε να τους εντάξουμε στο ΝΑΤΟ.

-(δημοσιογράφος) Δηλαδή πιστεύετε ότι έγινε λάθος υπολογισμός ...

Ναί, έγινε ένας λάθος υπολογισμός από αυτούς τους ασεβείς που διοικούν στην Ουάσιγκτον.

-(δημοσιογράφος) Με την κυβερνητική εμπειρία σας και ως άνθρωπος των ΜΜΕ που είστε και ξέρετε να "διαβάζετε" τους ανθρώπους επίσης θα ήθελα να μάθω πως κρίνετε αυτή την κατάσταση με την ασεβή μεγαλομανία των νεοκονς..ένα ρεύμα που προέρχεται από τους Ρεπουμπλικάνους, πρέπει να ξέρετε ότι ο μέσος αμερικανός δεν γνωρίζει καν σε τι πλανήτη βρίσκεται, ο καθημερινός αμερικάνος νομίζει ότι του λέμε ψέματα, ότι η Ρωσία πρώτη επιτέθηκε απρόκλητα στη Γεωργία (ενώ στην πραγματικότητα συνέβει το αντίθετο).. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια τάση μέσα στο κατεστημένο και στους ανθρώπους που γνωρίζετε έτσι ώστε να αντιστραφεί αυτή η δυσοίωνη κατάσταση.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]