Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σοκαριστική συνέντευξη Αμερικανού αξιωματούχου για τις προθέσεις των ΗΠΑ παγκοσμίως


Μέρος Δεύτερο


"Οι αρχηγοί των κρατών της Ευρώπης

πληρώνονται και ξεχνούν τους πολίτες"



-(δημοσιογράφος) Θα πάρουμε και κάποια τηλέφωνα ακροατών, αλλά πριν από αυτό θα ήθελα να μάθω την άποψη σας σχετικά με την ψυχοσύνθεση αυτών των ανθρώπων(νεοκονς) που διέστρεψαν την αλήθεια περί απρόκλητης επίθεσης της Γεωργίας προς Ρώσους Οσετίας σε απρόκλητη αιφινιδιαστική επίθεση της Ρωσίας εναντίον των Γεωργιανών! Πρόκειται για πρωτοφανές επίπεδο οργουελιανών ψευδών!

Ναι είναι όντως εφικτό διότι τα ΜΜΕ είναι συγκεντρωμένα -ήδη από την εποχή του Κλίντον το 1997- κάτω από 5 ολιγάρχες ή 5 μεγαπολυεθνικές που κατέχουν όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ, δεν έχουμε πλέον ανεξάρτητα και πολυμορφικά ΜΜΕ, έχουμε να κάνουμε με μια βιομηχανία προπαγάνδας, και έτσι ότι βγαίνει από το Λευκό οίκο τα ΜΜΕ το παρουσιάζουν ως "αληθινό". Ο υπόλοιπος κόσμος βλέπει τα πραγματικά γεγονότα αλλά οι Αμερικάνοι δεν βλέπουν τα παγκόσμια ΜΜΕ, βλέπουν CNN, Fox News, ... και τα παρόμοια δίκτυα και έτσι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το ποια είναι η πραγματικότητα και αυτός έιναι ένας ακόμα λόγος ώστε να οδηγήσουν τους Αμερικανούς προς ένα πυρηνικό πόλεμο, κάτι που είναι μπροστά στο δρόμο μας έτσι όπως οδεύουμε, διότι οι Ρώσοι δεν προκειται να ανεχτούν Αμερικανικές βάσεις πυραύλων ένα βήμα πριν τα σύνορα τους, δεν πρόκεται να ανεχτούν την Ουκρανία και την Γεωργία ως μέλη του ΝΑΤΟ, δεν πρόκεται να το ανεχτούν διότι (οι Ρώσοι) είναι ένας ισχυρός και ανεξάρτητος λαός που δεν σκοπεύουν να γίνουν μαριονέτες μας και έτσι (δυστηχώς) οδεύουμε κατευθείαν προς ένα πυρηνικό πόλεμο, αυτή είναι η "προσφορά" των ρεπουμπλικανών νεοκονς προς τον κόσμο...

-(δημοσιογράφος) πρόκειται για την ασεβή μεγαλομανία που εκδηλώνουν ότι "θέλουμε εμείς να ελένξουμε τα πάντα";

Ναι, ακριβώς...

-(δημοσιογράφος) Είπατε πως έχετε επαφή με πολλούς ισχυρούς ανθρώπους και σας λένε ότι ανησυχούν πραγματικά και ότι δεν γνωρίζουν που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση...

Ναι, είναι πραγματικά ανήσυχοι επειδή για πρώτη φορά στην Αμερικανική ιστορία οι επαγγελματίες άνθρωποι μέσα στην κυβέρνηση δεν έχουν φωνή, απειλούνται, μένουν στο περιθώριο, φιμώνονται, δεν έχουν δύναμη, ... στις παλιές μέρες μπορούσαν να στραφούν μέσω διαρροών προς τους Νιου Γιορκ Τάιμς αλλά τώρα οι Τάιμς αδιαφορούν και μάλιστα γυρνάνε πίσω στην κυβέρνηση και καταγγέλουν ποιος έκανε τη διαρροή.

-(δημοσιογράφος) και όχι μόνον αυτό, αλλά λένε και ψέμματα

Λένε ψέμματα επειδή έτσι τους διατάσει η κυβέρνηση.
Αλλά όταν ένας άνθρωπος της NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας, η ισχυρότερη μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ) τους είπε ότι η κυβέρνηση Μπους κατασκόπευε αμερικανούς πολίτες δίχως ένταλμα, αυτοί απέκρυψαν το γεγονός για ένα χρόνο(!)

-(δημοσιογράφος) Αυτό που λέτε μου θυμίζει το γεγονός με την είδηση που αφορούσε τον Ντικ Τσένεϋ και τη σκηνοθέτηση τρομοκρατικών γεγονότων, δηλαδή πρόκειται για μεγάλη είδηση (που αποκρύφθηκε).
Λοιπόν Δρ. Ρομπερτς που βλέπετε να οδεύει η κατάσταση, (υπάρχει ελπίδα αναστροφής);

Ισχύει ότι σας είπα. Οδεύουμε προς πυρηνικό πόλεμο.

-(δημοσιογράφος) Πιστεύετε πως θα συνεχίσουν να πιέζουν, και να φέρνουν περισσότερους στρατιώτες εναντίον των Ρώσων;

Όχι ακριβώς, δεν τους έχουν απομείνει στρατιώτες, οι Ρώσοι τσάκισαν τις δυνάμεις τους εκεί πέρα

-(δημοσιογράφος) αλλά μετακινούν τους συμβούλους τους προς τις χώρες δορυφόρους, Ουκρανία ...

Πρόκειται να προβοκάρουν τη Ρωσία προσπαθώντας να υποβαθμίσουν την πυρηνική της αποτροπή ...

-(δημοσιογράφος) ...με τα αντιβαλιστικά συστήματα

Σωστά. Σκοπεύουν να το συνεχίσουν αυτό μέχρι να πετύχουν τη "συμόρφωση" της Ρωσίας. Ξέρετε ότι τις τελευταίες μέρες βγήκε Ρώσος αρχιστράτηγος και απείλησε τους Πωλωνούς ότι θα πεθάνουν σε πυρηνικό ολοκαύτωμα επειδή τόλμησαν να εγκαταστήσουν τους αμερικανικούς πυραύλους και τις βάσεις εκεί.

-(δημοσιογράφος) Είδα τον Ρώσο πρόεδρο να διαβάζει το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ που ξεκίνησε ήδη από το 1997 και αναφέρει ότι είναι η πολιτική μας να προβούμε σε προληπτικό πρώτο χτύπημα εναντίον της Ρωσίας, και να κλιμακώσουμε και να τους προβοκάρουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακριβώς, αλλά η Ρωσία δεν έχει κάνει τίποτα για να μας προκαλέσει.

-(δημοσιογράφος) τι πάει στραβά με το ΝΑΤΟ; Γιατί αυτοί οι τύποι θέλουν πυρηνικό πόλεμο;

To NATO, οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν πυρηνικό πόλεμο, αλλά όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι εξαρτώμενοι από τις ΗΠΑ, τους δίνουμε τεράστια χρηματικά ποσά, δεν μιλάω εδώ για απλή οικονομική εξωτερική-ξένη βοήθεια , τους δίνουμε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για να εγγυηθούμε το οικονομικό τους μέλλον. Και έτσι οι ηγέτες τους προδίδουν το λαό τους για να πάρουν τα χρήματα. (Λάδωμα-Μίζα)

-(δημοσιογράφος) Εκπληκτικό! Έχω ακούσει παρόμοιες αναφορές.

-(δημοσιογράφος) Ας ακούσουμε όμως έναν από τους ακροατές μας. Το πρώτο τηλέφωνο από νέο μεξικό. Μια οικονομική ερώτηση για τον Δρ. Ρομπερτς

-(ακροατής) Για ποιο λόγο η Ρωσία και/η Κίνα ξεφορτώθηκε το αποθεματικό των ΗΠΑ σε αμερικανικά δολάρια;

Ευχαριστώ για την ερώτηση. Πραγματικά δεν μπορούν να πιστέψουν την παράνοια της Αμερικανικής κυβέρνησης. Δεν βγάζει καμία λογική έννοια. Τώρα η Κίνα έχει ενα τρομαχτικό όγκο αποθεματικού των ΗΠΑ σε ομόλογα του θησαυροφυλακίου, και θα μπορούσαν να το ξεφορτωθούν, πρακτικά καταστρέφοντας μας εν μια νυχτί, και μπορεί να οδηγηθούμε τελικά προς αυτή την κατεύθυνση, δεν μπορούν όμως πραγματικά να καταλάβουν ότι είναι στόχος πυρηνικής επίθεσης επειδή οι Αμερικανοί θέλουν να ηγηθούν του κόσμου, δεν βγάζει νόημα για αυτούς...

-(δημοσιογράφος) Η πορεία της οικονομία μας σε σχέση με αυτές τις εξελίξεις τι έχετε να πείτε...

Ναι ξετιλίγεται περισσότερο από όσο νομίζαμε προηγούμενα, σύμφωνα με τον τρόπο που η αμερικανική κυβέρνηση μετρούσε τον πληθωρισμό και την ανεργία προ της κυβέρνησης Κλίντον, η οποία μαγείρευσε και τους δύο δείκτες ώστε να ξεγελάσει τους συνταξιούχους από το κόστος ζωής σε συνάρτηση με την κοινωνική τους ασφάλιση, με τον τρόπο λοιπόν που τότε μετρούνταν κατά τα χρόνια του Ρήγκαν για παράδειγμα, ο τρέχον πληθωρισμός βρίσκεται στο 9% ενώ η τρέχουσα ανεργία βρίσκεται στο 14.3%.
Αυτοί οι δείκτες είναι καταστροφικοί.
Συνηθίζαμε να νοιώθουμε άσχημα όταν ο δείκτης της ανεργίας ή ο πληθωρισμός έφτανε το 6%...
Δεν είχαμε ποτέ ξανά τέτοιο δείκτη ανεργίας εκτός από τις εποχές της μεγάλης ύφεσης (μεσοπόλεμος) !

-(δημοσιογράφος) Που βλέπετε να οδεύει το πράγμα μεσοβραχυπρόθεσμα;

Δεν γνωρίζω, δεν βλέπω κανένα τρόπο που τα χαμηλά επιτόκια μπορούν να βοηθήσουν μια οικονομία που έχει υπερχρεωθεί στο έπακρο, όταν οι άνθρωποι είναι τόσο πολύ χρεωμένοι δεν μπορούν να δανειστούν παραπάνω έτσι ώστε να ξοδέψουν. Και έτσι πιστεύω ότι είμαστε σε μια σπειροειδή πτωτική πορεία και προσωρινά η κυβέρνηση Μπους έχει πείσει τις Ευρωπαικές κεντρικές τράπεζες, τους Σαουδάραβες και τους Ιάπωνες, να πάνε να αγοράσουν δολάρια για να στηρίξουν το δολάριο ώστε να συνεχίσουν αυτή την πολιτική των χαμηλών επιτοκίων διαμέσου των εκλογών... βλέπετε, τα τρέχοντα επιτόκια σε ομόλογα θυσαυροφυλακίου είναι κάτω από το δείκτη του πληθωρισμού και έτσι οι ξένοι που αγοράζουν τα ομόλογα απλά χάνουν χρήματα. Αυτό κανονικά θα προκαλούσε μια κρίση δολαρίου.

-(δημοσιογράφος) Ίσως αυτό υπονοεί όλος αυτός ο μιλιταρισμός, απειλούν με το όπλο στην κεφαλή όλο τον κόσμο .. εκβιάζουν οικονομικά προς τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

(γέλιο)... Θα μπορούσε να είναι και έτσι..

-(δημοσιογράφος) Έχουν επίσης αυτά τα όπλα στο διάστημα όπως θα ξέρετε, πολλά μυστικά προγράμματα, μαύρου προϋπολογισμού, γιαυτό είναι και τόσο υπερόπτες, έχουν κάποια πράγματα ...

Ξέρεις Άλεξ, ένας Ρώσικος πύραυλος SS-18 ...

-(δημοσιογράφος) .. έχει 24 κεφαλές ..

οπουδήποτε στην Ανατολική ακτή ... ουσιαστικά μπορεί να καταστρέψει οποιαδήποτε ύπαρξη, ανατολικά του ποταμού μισισιπή...

-(δημοσιογράφος) Γνωρίζω 24 Mirv's ...

και έτσι παίρνουν τεράστιο ρίσκο με την ανθρώπινη ζωή και τη χώρα μας και δεν υπάρχει κανένας λογικός λόγος γι'αυτό, η Ρωσία δεν μας απειλεί ...

-(δημοσιογράφος) [κλείνοντας την εκπομπή με τόνο σαρκασμού] λοιπόν, Δρ.Ρομπερτς δεν θα πρέπει να ανυσηχείτε τόσο, έρχονται σπουδαία παιχνίδια ποδοσφαίρου, τσιζ μπέργκερ ρέουν παντού, η οικονομία τα πάει τέλεια ... άνθρωποι θα πρέπει να ξυπνήσετε και να λάβετε αυτές τις προειδοποιήσεις σοβαρά.. ειδάλλως θα έχουμε την "βασιλεία τον κατσαρίδων"*** όπως είπε προηγούμενα ο Δρ. Ρόμπερτς.

υγ. για τους άσχετους ***: οι κατσαρίδες είναι από τους λίγους οργανισμούς που θα επιβιώσουν ενός πυρηνικού πολέμου καθώς αντέχουν την ραδιενέργεια.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]