Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Μόσχα κατά της αμερικανικής βοήθειας στη Γεωργία


Παραβιάζονται διεθνείς συνθήκες


Η Ρωσία επέκρινε την άφιξη του αμερικανικού πολεμικού πλοίου USS Mount Whitney στο λιμάνι του Πότι της Γεωργίας, επισημαίνοντας ότι η κίνηση είναι πιθανόν να παραβιάζει τις διεθνείς συνθήκες, καθώς ο τύπος αυτός πλοίου (πλωτό στρατηγείο με υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό) δεν προορίζεται για ανθρωπιστικές αποστολές.

Το USS Mount Whitney είναι το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά πλοίο του αμερικανικού ναυτικού και έφθασε σήμερα στο Πότι, μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια, κοντά στο σημείο όπου είναι ανεπτυγμένες οι ρωσικές δυνάμεις.

«Πρέπει να εξετασθεί εάν η άφιξη του USS Mount Whitney στη Μαύρη Θάλασσα συνάδει με τις ρυθμίσεις της συνθήκης του Μοντρέ του 1936», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αντρέι Νεστερένκο.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]