Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΚΚΕ: Απαράδεκτη εκδήλωση στην Ευρωβουλή περί «τουρκικής» και «μακεδονικής» μειονότητας

Το «απαράδεκτο γεγονός» της πραγματοποίησης στο χώρο του Ευρωκοινοβουλίου εκδήλωσης (17 Απρίλη 2008) με θέμα "Μειονότητες στην Ελλάδα: Τούρκοι Δυτικής Θράκης και Μακεδόνες" καταγγέλλει η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ με επιστολή της στον πρόεδρο της της Ευρωβουλής, τους Προέδρους των Πολιτικών Ομάδων και όλους τους ευρωβουλευτές.
Το ΚΚΕ, μεταξύ άλλων, «καταγγέλλει ότι πίσω από τη σκόπιμη επικίνδυνη ανακίνηση μειονοτικών ζητημάτων στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή, βρίσκονται οι ΗΠΑ και οι άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, με στόχο την προώθηση την αλλαγή των συνόρων και γενικότερα των συμφερόντων τους, σε βάρος των λαών».

To KKE και η κα Παπαρήγα ΔΕΝ παύουν να μας εκπλήσσουν ΘΕΤΙΚΑ εμάς τους κατοίκους των ακριτικών περιοχών που ανησυχούμε για τα θέματα μειονοτήτων που θέτουν μερικοί αμοιβόμενοι καλοθελητές.
Δώσαμε και παλιότερα συγχαρητήρια στην κα.Παπαρήγα αλλά δεν διστάζουμε να ξανασυγχαρούμε αυτή την πρωτοβουλία.
Η Μακεδονία και η θράκη ΔΕΝ είναι αντικείμενα μικροπολιτικής και το ΚΚΕ έχει κατανοήσει τις ανησυχίες μας σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]