Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πήρε και η Πετραλιά από τις ντόπες της Σου-Λι;

Μιλώντας σοβαρά,

υποσχέθηκε ποιοτική ανεργία!!!

Και άλλο κακό να μην μας βρει...



"Το πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής μέσα στο οποίο κινούμεθα αφορά ένα και μόνο πράγμα: το μοντέλο της πλήρους και ποιοτικής εργασίας".
Αυτό δήλωσε η υπουργός Απασχόλησης, Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, ενημερώνοντας τον πρωθυπουργό για το νέο νόμο για το ασφαλιστικό.
Η κ. Πετραλιά ανέφερε ότι ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για το λεπτομερές σχέδιο στο οποίο προχωρούμε σχετικά με τις εντάξεις και τις ενοποιήσεις των ταμείων, καθώς και για την πολιτική που έχει στόχο την αύξηση της απασχόλησης και τη μείωση της ανεργίας.
Σε ερώτηση αν ετοιμάζεται απελευθέρωση του ορίου απολύσεων και αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, η κ. Πετραλιά υπογράμμισε πως "τόσο η θέση της κυβέρνησης, όσο και η προσωπική της είναι συγκεκριμένη και απόλυτη".
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]