Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πλησιάζουμε στην «ώρα μηδέν»


Του Ηλία Καληώρα

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι καταιγιστικές. Για παράδειγμα, διαβάσαμε: «Με το δάχτυλο στη σκανδάλη ο ελληνικός Στόλος και η ΠΑ. Θα βληθεί ακόμα και ο ναύσταθμος Ακσάζ αν χρειαστεί!». Ακόμη: Ν. Παναγιωτόπουλος (ΥΠΑΜ) σε υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ: «Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα». Εισέτι: «Οι Τούρκοι με 17 πολεμικά πλοία έχουν “αποκλείσει” Ρόδο-Μεγίστη!». Και: Άγκυρα προς Αθήνα για παράνομη NAVTEX: «Είναι εντός τουρκικής υφαλοκρηπίδας. Με Αντί-ΝΑVTEX απαντούν Ελλάδα-Κύπρος».

Επιπλέον, Τουρκικά ΜΜΕ: «Επέστρεψε εσπευσμένα ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κ. Φλώρος από την Κύπρο μετά την αναγγελία της NAVTEX από την Τουρκία». Έτι: «Σε επιφυλακή το ΠΝ. Δέκα τουρκικά πολεμικά πλοία απέπλευσαν από το Ακσάζ». «Σε επιφυλακή στρατιωτικές μονάδες του Έβρου: Το 85% του ελληνικού στόλου βρίσκεται στο Αιγαίο». Με τον Ερντογάν να δηλώνει εκ νέου: «Δεν χρειαζόμαστε την άδεια κανενός για έρευνες!». Για να έρθει η νεώτερη και πάλι είδηση: «Βερολίνο σε Αθήνα: Μοιραστείτε τον εθνικό σας πλούτο με την Τουρκία!». Κάτι που αντηχεί πλήρως την παράλληλη ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ: «Αμφισβητούμενα ύδατα» η ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Πέραν αυτών, είχαμε ένα ακόμα μπαράζ από τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο: Στις 21 Ιουλίου, λόγου χάρη, είχαμε 82 παραβιάσεις σε μια ημέρα και 9 εμπλοκές. Με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ να επιμένει ότι: «Φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε σε ξηρά, θάλασσα και αέρα». Και την Τουρκία να κλείνει μια ακόμη στρατιωτική συμφωνία με την Αλβανία, όπου η Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας της Αλβανίας ενέκρινε το σχέδιο νόμου «Σχετικά με την επικύρωση της συμφωνίας στρατιωτικής και χρηματοοικονομικής συνεργασίας με την Τουρκία»: κίνηση που εντάσσεται στο σχέδιο της Τουρκίας για τη στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδος.


Με την Ελλάδα να απαντά στη συνέχεια μέσω στρατιωτικών πηγών ότι «εάν η Τουρκία κλιμακώσει, θα απελευθερωθούν κανόνες εμπλοκής» και κάποιους άλλους προσέτι να λένε με εθνικό θυμό και αγανάκτηση: «Βυθίσατε το ερευνητικό σκάφος Ορούτς Ρέις». Για να προσθέσουν οι ίδιοι ότι αυτή τη φορά το Καστελόριζο δεν θα γίνει νέα Ίμια, αλλά θα γίνει ο τάφος των Αγαρηνών. Επιπροσθέτως, κλήθηκαν «στα όπλα» κάποιες σειρές από εθνοφύλακες. Και όλα αυτά, την ώρα που γίνεται διάψευση από το ΓΕΕΘΑ στα λεγόμενα περί της δήθεν αποχώρησης του τουρκικού Στόλου, με τους Τούρκους να παραμένουν νότια του Καστελόριζου.

Τα γεγονότα και οι εξελίξεις δεν σταματούν εδώ. Ενώ το τουρκικό ωκεανογραφικό Oruc Reis συνοδευόμενο από δύο τουρκικές φρεγάτες πρόκειται να αφήσει το λιμάνι της Αττάλειας προκειμένου να κινηθεί προς τις θαλάσσιες περιοχές που με παράνομηNAVTEX έχει δεσμεύσει η Τουρκία για τη διεξαγωγή σεισμογραφικών ερευνών εντοπισμού υδρογονανθράκων, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης λαμβάνει χώρα η πρώτη επικοινωνία Μητσοτάκη με Πούτιν εν μέσω της Ελληνοτουρκικής κρίσης που κλιμακώνεται συνεχώς. Οι δύο ηγέτες είχαν συναντηθεί τελευταία φορά τον Μάιο του 2016.

Εισέτι, η αμερικανική Γερουσία εν τέλει δεν ψήφισε κυρώσεις κατά της Τουρκίας για τους S-400, διαλύοντας έτσι και τις τελευταίες αυταπάτες στην κυβέρνηση και τον Ελληνικό λαό. Πέραν αυτών, η Τουρκία ανακάλεσε όλες τις θερινές άδειες των στρατιωτών και των αξιωματικών της και όλοι βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα στις μονάδες τους. Ακριβώς πανομοιότυπη κίνηση έκανε από πλευρά της και η Αθήνα. Σε πλήρη ετοιμότητα συνεχίζουν να παραμένουν εν πλω οι μονάδες κρούσης του ΠΝ απέναντι σε συνολικώς 30 Τουρκικά πολεμικά πλοία.

Το κεντρικό σύνθημα των Αγαρηνών το έδωσε η ερτνογανική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, η οποία έγραψε στη σελίδα της στο φέις μπουκ την τροχιοδεικτική και προκλητική ανάρτηση: «Τόσο εγκάρδια μην μας καλείτε, καθώς μπορεί ξαφνικά μία βραδιά να έρθουμε». Η αλήθεια είναι ότι ο Τούρκος πρόεδρος θέλει να «εξαφανίσει» ιστορικά τον Κεμάλ Ατατούρκ όσο ομοίως και την κοσμική σήμερα Τουρκία. Στη θέση της θέλει, πρώτον, να αναβιώσει την μουσουλμανική Τουρκία που θα έχει ευθεία αναφορά στην πάλαι ποτέ Οθωμανική αυτοκρατορία και, επίσης, δεύτερον, να πετύχει την δυναμική αυτό-αναρρίχηση του ίδιου του Ερντογάν ως ηγέτη όλων των επί της γης Σουνιτών μουσουλμάνων.

Την αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας θέλει να την υλοποιήσει κυρίως με το γνωστό και μεγαλεπήβολο σχέδιό του που λέγεται «Γαλάζια Πατρίδα». Την αναρρίχησή του στην ηγεσία του μουσουλμανικού κόσμου την ετοιμάζει κυρίως με την μετατροπή της Αγίας Σοφιάς από μουσείο σε τζαμί. Γεγονός που θα πληρώσει τόσο και ο ίδιος όσο και η Τουρκία, με το διπλό τους τέλος. Οι πνευματικοί νόμοι είναι άτεγκτοι.

Λίγοι γνωρίζουν το γιατί έχει επιλεχθεί συμβολικά η σημερινή μέρα, η 24η Ιουλίου, για την πρώτη προσευχή στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Θεοφύλακτη Πόλη. Είναι η ημέρα υπογραφής της Συνθήκης της Λωζάνης το 1923. Την οποία Συνθήκη η τουρκική πλευρά επιχειρεί να αναθεωρήσει με κάθε τρόπο, έννοια και μέσον. Η εν λόγω Συνθήκη αποτελεί όνειδος και ταπείνωση για τον Ερντογάν, διότι καθόρισε τα σημερινά ελληνοτουρκικά σύνορα και συνοριογραμμές, ενώ, ταυτόχρονα, αποτελεί και την ιδρυτική πράξη της σημερινής Τουρκίας η οποία συνεχίζει να είναι ακόμα κεμαλική και κοσμική. Ο άτυχος Σουλτάνος θέλει να μείνει στην ιστορία ως ο νέος ιδρυτής της νέας Οθωμανικής Τουρκίας όσο και ως ο ηγέτης των απανταχού μουσουλμάνων.

Μετά από αυτά, η γεωπολιτική πραγματικότητα: Μας σπρώχνουν να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την απαίτηση να δώσουμε εθνική κυριαρχία. Η τριμερής μυστική συμφωνία που έλαβε χώρα στη Γερμανία και βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι να δώσουμε ένα μέρος και να χάσουμε τον έλεγχο του Αιγαίου. Ναι, η Ελλάδα, το μεγάλο σταυροδρόμι και η φυσική κλειδοκράτειρα χώρα της Μεσογείου, του Περσικού Κόλπου και της Μαύρης Θάλασσας, έλαβε ισχυρή, οδυνηρή και αμετάκλητη σιωνο-εντολή να ενδώσει σε ένα γεωπολιτικό γάμο με το ζόρι με τον αιώνιο εχθρό και επιβουλέα του.

Το ξαναγράφω. Ο προσχεδιασμένος Ελληνο-Τουρκικός πόλεμος όσο ομοίως και εν γένει ο Γ’ ΠΠ θα γίνουν. Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει από τις 15-3-2011 με το ξεκίνημα της εμφύλιας σύρραξης στη Συρία. Και ναι: οπωσδήποτε θα λάβουν χώρα τα παγκόσμια και αναμενόμενα φοβερά και φρικτά γεγονότα στα αμέσως επόμενα χρόνια. Οπωσδήποτε. Σίγουρα. Γιατί; Διότι: πέραν όλων των άλλων, μας το λένε, το γράφουν, το διατυμπανίζουν και το διαφημίζουν, εδώ και δεκαετίες, οι ίδιοι οι διεθνείς Σιωνιστές. Ναι, μας το έχουν πει ρητώς, με υπερηφάνεια, καθαρά και ξάστερα οι ίδιοι οι εωσφοριστές και κοσμοκράτορες Ρόθστσιλντ με τα απανταχού επίχρυσα υποζύγιά τους!

Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία για όλα αυτά που σιωνο-προσχεδιάσθηκαν και έπονται. Βάλτε οριστικό τέλος στις αμφιβολίες σας. Τα σημεία των καιρών σε κοσμικό και πνευματικό επίπεδο έχουν ήδη όλα εμφανισθεί. Τα παγκόσμια γεγονότα βρίσκονται κιόλας σε πλήρη εξέλιξη. Όλος ο κόσμος βρίσκεται σε προγραμματισμένη γεωστρατιωτική αναστάτωση και διέγερση. Ο χρόνος των μεγάλων γεγονότων πλησίασε. Είμαστε πλέον πολύ κοντά στο πολυδιαφημισμένο ατύχημα ή συμβάν ή νέα Ίμια. Κλπ. Όλα τα διεθνικά ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά. Όλα. Πλησιάζουμε στην «ώρα μηδέν».

Ήδη οι απόγονοι του των Σταυρωτών πλημμύρησαν με καθαρή βενζίνη ολόκληρο τον πλανήτη, για να υλοποιήσουν στο ακέραιο το προσχεδιασμένο και επερχόμενο παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα, με κεντρικό στόχο την ραγδαία μείωση του πληθυσμού της γης. Έτσι δηλαδή όπως το είπε δημοσίως ο εκπρόσωπος του «Αγίου» Πάπα της Ρώμης πριν από 6 περίπου μήνες: «Εξαφανίστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλωσορίστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων». Από την άλλη πλευρά, όλοι σχεδόν οι διεθνείς πολίτες περπατούν ανέμελοι, απονήρευτοι και ξέγνοιαστοι με έναν αναπτήρα ή με ένα κουτί σπίρτα στα χέρια.

Οι διεθνείς Σιωνιστές -για τους μυημένους: δεν υπάρχουν οι ΗΠΑ παρά οι διεθνείς Σιωνιστές- έχουν ως κεντρικό στόχο ή επιδιώκουν 3 και μόνον πράγματα: 1. Τη μείωση του πληθυσμού της γης (Γ’ ΠΠ), 2. Το σφράγισμα ή τσιπάρισμα όλων των ανθρώπων με κύριο εργαλείο την πανθρησκεία. Και, τέλος, 3. Την έλευση του Εβραίου μεσσία ή αντίχριστου.

Νίκος Χειλαδάκης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]