Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γαβρόγλου έσπευσε να ορίσει επιτροπή για την τέταρτη Νομική Σχολή


Επιτροπή για τη Νομική Σχολή Πατρών όρισε εσπευσμένα ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, με απόφαση που υπέγραψε στις 3 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, η απόφαση, που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στις 4 Ιουλίου, προβλέπει τη σύσταση εννεαμελούς επιστημονικής Επιτροπής, προκειμένου να καταρτίσει το πρώτο πρόγραμμα σπουδών του νεοσύστατου Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι την αντίθεσή της στην ίδρυση τέταρτης Νομικής Σχολής έχει εκφράσει η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Η Επιτροπή που όρισε ο κ. Γαβρόγλου έχει ως εξής:


ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. Παρούσης Μιχαήλ του Μιχαήλ, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, με Γνωστικό Αντικείμενο: «Φιλοσοφία, Θεωρία και Επιστημολογία του Δικαίου».
2. Αργυρός Γεώργιος του Δημητρίου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, με Γνωστικό Αντικείμενο: «Οικονομικό Δίκαιο».
3. Σταμάτης Κωσταντίνος του Μιχαήλ, Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με Γνωστικό Αντικείμενο: «Φιλοσοφία Δικαίου».
4. Κοτζάμπαση Αθηνά του Παναγιώτη, Καθηγήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με Γνωστικό Αντικείμενο: «Αστικό Δίκαιο».
5. Ρεθυμιωτάκη Ελένη του Δημητρίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Γνωστικό Αντικείμενο: «Κοινωνιολογία Δικαίου».
6. Γιούνη Μαρία του Σωτηρίου, Καθηγήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με Γνωστικό Αντικείμενο: «Ιστορία του Δικαίου».
7. Κεσσόπουλος Αλέξανδρος του Βασιλείου-Βύρωνα, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με Γνωστικό Αντικείμενο: «Πολιτικό Σύστημα και Θεσμοί Αντιπροσώπευσης».
8. Θέμελη Όλγα του Χρήστου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης, με Γνωστικό Αντικείμενο: «Εγκληματολογική Ψυχολογία».
9. Σούρλας Παύλος του Κίμωνα, Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με γνωστικό αντικείμενο «Φιλοσοφία Δικαίου».

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. Χριστοδουλίδης Αιμίλιος του Αλεξάνδρου, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Γλασκώβης, με Γνωστικό Αντικείμενο: «Law Legal Theory».
2. Δήμητρα Παπαδοπούλου - Κλαμαρή του Άγγελου, Καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστρι- ακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με γνωστικό Αντικείμενο «Αστικό Δίκαιο».
3. Χρυσούλα Τσενέ του Ηλία, Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, με γνωστικό Αντικείμενο: «Δίκαιο Επιχειρήσεων».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]